Mean Girls op Broadway Tickets

Mean Girls op Broadway Tickets

Bespaar op uw Mean Girls op Broadway tickets door ze te kopen voor u naar New York gaat. Het online kopen van theatertickets is makkelijk en veilig, en bespaart u bovendien tijd en geld. The Mean Girls are back! U kent de gemene meiden misschien nog van de razend populaire film uit 2004 en nu zijn ze terug om Broadway te veroveren. Ga naar het August Wilson Theatre voor deze komische musical over de machtsstrijd tussen tienermeiden.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Populariteitsstrijd

Mean Girls gaat over Cady Heron, die na twaalf jaar in Afrika te hebben gewoond weer terug verhuist naar Amerika. Eenmaal op school in Illinois, bleek het leven op de Afrikaanse savanne helemaal zo gek nog niet. Er is namelijk een flinke populariteitsstrijd gaande, met bovenaan de sociale ladder The Plastics, geleid door de charmante maar valse Regina. Cady gaat de strijd aan met Regina, maar komt er al snel achter dat die zich niet zomaar van haar troon laat stoten… Het script van Mean Girls op Broadway is geschreven door Tina Fey, die ook verantwoordelijk was voor de gelijknamige film en onder andere bekend is van haar bijdrage aan Saturday Night Live.

Mean Girls op Broadway Tickets - De Meiden Mean Girls op Broadway Tickets - Romantiek

Hoe koop ik Mean Girls op Broadway Tickets?

Mean Girls tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Mean Girls op Broadway Tickets - Lunch Mean Girls op Broadway Tickets - In het Winkelcentrum

Erics Tip: Wie de film heeft gezien en hem fantastisch vond, wil deze musical zeker zien! De musical is bewerkt vanwege het social media tijdperk, maar het burn book blijft bestaan. Er is een speciale fanclub voor deze musical… dan weet u wat u kunt verwachten van het publiek. Wilt u de avond nog onvergetelijker maken? Vier het in stijl door een limousine in New York te huren en rijd over Broadway voordat u bij het theater aankomt.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: Ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: August Wilson Theater, 245 West 52nd Street
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het August Wilson Theater
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief