Mrs. Doubtfire op Broadway Tickets

Mrs. Doubtfire op Broadway Tickets

Koop uw Mrs. Doubtfire op Broadway tickets voor u naar New York gaat. U kunt uw theatertickets eenvoudig online kopen, hiermee bespaart u tijd en geld. De musical Mrs. Doubtfire speelt in het Stephen Sondheim Theatre en zal u doen terugdenken aan de gelijknamige film uit 1993 met Robin Williams in de rol van de Schotse nanny Euphegenia Doubtfire. Dit komische en ontroerende verhaal is nu op Broadway te zien!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Onmisbare nanny

Het verhaal van de film is tijdloos en de musical volgt dezelfde verhaallijn. Het huwelijk van de werkloze acteur Daniel Hillard zit in zwaar weer. Wanneer er voor de zoveelste keer een meningsverschil ontstaat, besluit zijn echtgenote Miranda van hem te scheiden. Tot overmaat van ramp verliest Daniel bij de scheiding de voogdij over zijn kinderen. Om ze toch vaker te kunnen zien dan alleen maar op zaterdag, gaat hij vermomd als nanny Mrs. Doubtfire in dienst bij Miranda. In deze rol moet hij echter meer doen dan alleen zijn kinderen entertainen. De huishoudelijke klussen en opvoedingstaken gaan hem niet direct goed af, maar geleidelijk aan groeit hij in zijn rol en wordt hij onmisbaar in het leven van Miranda en de kinderen.

Mrs Doubtfire op Broadway Tickets - Bellen Mrs Doubtfire op Broadway Tickets - Daniel

Hoe koop ik Mrs. Doubtfire op Broadway Tickets?

Mrs. Doubtfire tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
  • Gegarandeerd echte tickets
  • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
  • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
  • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd: Aangeraden voor 8 jaar en ouder. Kinderen jonger dan 5 worden niet toegelaten in het theater.
  • Locatie: Stephen Sondheim Theatre, 124 West 43rd Street
  • Toegankelijkheid:

Mrs Doubtfire op Broadway Tickets - Kussengevecht

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief