Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
Nederlandse Fietstour met Kerst in New York

Nederlandse Fietstour met Kerst in New York

Nederlandse Fietstour met Kerst in New York

Tijdens de Nederlandse fietstour met kerst in New York ziet u alle kerstversiering in Manhattan vanaf de fiets! Deze uitgebreide fietstour vindt plaats in november en december en neemt u mee langs verschillende bezienswaardigheden in de stad. U ziet de versierde etalages op Fifth Avenue, de schaatsbaan in Central Park, de beroemde Rockefeller Christmas Tree en nog veel meer!

Boek hier uw Nederlandse Fietstour met Kerst in New York

New York met Kerst

The most wonderful time of the year is in New York nóg specialer. Alle grote winkels pakken uit met de mooist versierde etalages, de Radio City Music Hall is van boven tot onder in kerstsfeer gebracht en bij Rockefeller Center kunt u wegdromen bij de ijsbaan vol rondjes schaatsende mensen onder de grote kerstboom. New York met kerst is prachtig en met deze vijf uur durende fietstour geniet u er optimaal van. Het kan een beetje koud zijn op de fiets, maar een kopje koffie of warme chocolademelk om weer op te warmen is inbegrepen!

Let op: Op woensdag en vrijdag is de tour in het Nederlands, op alle andere dagen is de gids Engelstalig.

Nederlandse Fietstour met Kerst in New York - Central Park Nederlandse Fietstour met Kerst in New York - Kerstversiering

Praktische informatie

  • De minimumleeftijd voor deze tour is 14 jaar. Kinderen tussen 3 en 6 jaar (tot 21 kilo) kunnen mee in een kinderzitje voor- of achterop. De kosten hiervoor bedragen $ 10 en kunnen ter plaatse worden voldaan.
  • Vertrekpunt: Upper West Side
  • Vertrektijd:
    • Nederlandse tour: woensdag en vrijdag om 10.00 uur
    • Engelse tour: maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 10.00 uur
  • Duur: 5 uur
  • Prijs: $ 79 per persoon
  • Extra: Voor mensen met een handicap of stabiliteitsproblemen is er een driewieler voor volwassenen beschikbaar, vraag ernaar bij het onderdeel ‘Special Requirements’.

Boek hier uw Nederlandse Fietstour met Kerst in New York

Doet u liever een kortere fietstour met Nederlandse gids? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets