New York naar The Hamptons transfer

hamptons

Wilt u het drukke New York even ontvluchten en een dag doorbrengen aan het beroemde strand van The Hamptons? Doe als de rich and famous en reis in stijl met een luxe bus! Boek dit retourtje en geniet van een ontspannen, zorgeloze dag. In de luxe bus worden snacks en drankjes aangeboden. U hoeft geen tijd te verspillen aan het uitzoeken van de route, de bus rijdt u in zo’n tweeënhalf uur rechtstreeks naar de populaire strandbestemming.

Deze tour is niet meer beschikbaar. In plaats daarvan kunt u deze Dagtrip naar The Hamptons, Sag Harbor en Outlet Shoppen vanuit New York boeken.

Beleef The Hamptons

Wanneer u in Southampton aankomt, stapt u over op een strandshuttle en maakt u een korte rit door Southampton Village naar Coopers Beach. Geniet van een dag op het strand aan de mooie Atlantische kust. U kunt een strandstoel en parasol huren op eigen kosten. Als u honger krijgt, kunt u profiteren van 10% korting bij het kraampje aan het strand. Aan het eind van de middag wordt u weer bij het strand opgehaald en naar Southampton teruggebracht. Hier stapt u weer in de bus, waarna u in zo’n twee uur terug naar Manhattan rijdt.

Let op: vergeet niet om zonnebrandcrème en strandlakens mee te nemen. Elke passagier mag één koffer en één stuk handbagage meenemen.

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u uit kunt printen en als ticket voor de transfer gebruiken.

  • Kinderen moeten minimaal twee jaar oud zijn en onder begeleiding van een volwassene
  • Vertrekpunt New York: zuidwestelijke hoek van 3rd Avenue en 40th Street
  • Retourpunt New York: 3rd Avenue tussen 39th en 40th streets
  • Vertrektijd: 8.00 uur
  • Deze tour is seizoensgebonden
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets