New York, New York op Broadway Tickets

New York, New York op Broadway Tickets

U kunt makkelijk aan uw New York, New York op Broadway tickets komen voordat u naar New York gaat. Koop uw theatertickets online, om geld en tijd te besparen. Deze ode aan New York neemt u mee terug naar 1946, waar elke artiest het probeert te maken. Zo ook de New Yorkse Jimmy Doyle en Francine Evans, die net uit de bus uit Philly komt. Zullen ze slagen? Aanschouw deze liefdesbrief aan New York in het St. James Theatre.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Contents

If you can make it in New York…

Het is 1946, de oorlog is voorbij en New York kent een grote verzameling artiesten die allemaal dezelfde droom hebben; bekend te worden. Onder hen is Jimmy Doyle, een geboren New Yorker. Jimmy is op zoek naar muziek, geld en liefde, net als alle andere artiesten. De kansen zien er voor hem niet rooskleurig uit, totdat hij Francine Evans ontmoet. Een jonge zangeres uit Philadelphia die voorbestemd is om bekend te worden. Als ze het in New York kunnen maken, kunnen ze het overal maken.

New York New York op Broadway Tickets - Liefdesverhaal New York New York op Broadway Tickets - Cast

Be a part of it, New York, New York

New York, New York is een ode aan deze bijzondere stad. Met een origineel verhaal van David Thompson, met aanvullingen van Lin-Manuel Miranda, wie onder meer de succesvolle musical Hamilton schreef. Laat u meeslepen door de stad die nooit slaapt met muziek klassiekers en nieuwe songs.

Hoe koop ik New York, New York op Broadway Tickets?

New York, New York op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

New York New York op Broadway Tickets - Decor New York New York op Broadway Tickets - Optreden

Erics Tip: “Alleen al het decor maakt deze musical de moeite waard om te zien. Het toneel is prachtig versierd en verandert bij elke scène. Het ene moment bent u in Grand Central Station en het volgende moment ziet u het Empire State Building. Het kan zelfs sneeuwen en regenen tijdens de show.”

Informatie over de voorstelling

 • Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: Ongeveer 2 uur en 45 minuten
 • Locatie: St. James Theatre, (246 West 44 Street)
 • Toegankelijkheid: T
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het St. James Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets