Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway Tickets

Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway Tickets

Koop uw Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway tickets voordat u naar New York vertrekt. Uw theatertickets online kopen is gemakkelijk en bespaart u tijd en geld. De muziek van Britney Spears wordt naar een heel nieuw podium gebracht. Met een mix van komedie, hartzeer en empowerment belooft deze jukebox musical het publiek mee te nemen op een onvergetelijke reis met Britney’s muziek aan het roer. De nieuwe musical, Once Upon A One More Time, is te zien in het Marquis Theatre in New York.

 

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Contents

Sprookjes met een Britney Beat

De musical volgt Princess Cinderella als ze wordt uitgenodigd voor een magisch dansfeest dat wordt georganiseerd door haar goede fee. Op het feest merken de prinsessen tot hun schrik dat alle muziek van Britney Spears is. Door middel van muziek leren de prinsessen over vrouwenemancipatie en zelfvertrouwen. Naarmate ze hun eigen potentieel beginnen te herkennen, breken ze met de traditionele verwachtingen van de sprookjes en creëren ze hun eigen ‘happily-ever-afters’.

Een muzikale viering van Britney Spears

De musical bevat enkele van Spears’ meest geliefde hits, waaronder “…Baby One More Time”, “Oops!…I Did It Again” en “Toxic”. U hoort ook enkele van haar minder bekende singles, zoals “Gimme More” en “Womanizer.” Het creatieve team achter de productie bestaat uit enkele van de meest bekende namen in de theaterwereld. Kristin Hanggi, bekend van de musical “Rock of Ages”, is de regisseur van deze jukebox-musical.

Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway Tickets- cast Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway Tickets- cinderella

Hoe koop ik Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway tickets?

Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway Tickets- optreden Once Upon a One More Time: The Britney Spears Musical op Broadway Tickets- stiefmoeder

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder.
 • Duur: 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Marquis Theatre, 210 W 46th Street
 • Toegankelijkheid:
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Marquis Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets