Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Opry City Stage in New York

Opry City Stage in New York

Opry City Stage in New York

Opry City Stage in New York is dé plek voor countrymuziek in de Big Apple. Bij de New Yorkse spin-off van de Grand Ole Opry uit Nashville luistert u dagelijks naar live optredens van bekende en onbekende country-artiesten, terwijl u geniet van echt ‘southern food’. Opry City Stage is aangekleed met memorabilia van bekende countrysterren, waardoor deze plek met de vibe van Tennessee ook wel het Hard Rock Café van de countrymuziek wordt genoemd.

Opry Stage is tijdelijk gesloten

Countrymuziek in New York

Opry City Stage is een vier verdiepingen tellende ode aan de countrymuziek. Het podium annex restaurant ligt centraal in Manhattan, bij Times Square. Bij binnenkomst wordt u direct verwelkomd door een levensecht beeld van een jonge Johnny Cash. In de kleine souvenirshop op de begane grond wordt u bedolven onder de cowboyhoeden en Nashville-t-shirts, maar u kunt er natuurlijk ook cd’s en lp’s met countrymuziek kopen. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich het restaurant en een klein podium waar doorlopend optredens zijn van opkomend countrytalent. Deze optredens zijn vrij toegankelijk en te combineren met een lunch of diner in de stijl van de zuidelijke staten. Naast de live-optredens worden er op grote schermen concerten gestreamd vanuit de Grand Ole Opry. Op de derde verdieping bevindt zich The Studio at Opry City Stage; een groter podium waar de grote(re) namen hun opwachting maken. Countrysterren als Carrie Underwood en Luke Bryan hebben Opry City Stage al aangedaan!

Opry City Stage in New York - Johnny Cash Opry City Stage in New York - Optreden

Southern Cuisine

Bij Opry City Stage kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ook is het een leuke plek voor een hapje en drankje tussendoor, wanneer u even wilt bijkomen van alle sightseeing. Het menu is geïnspireerd op de keuken van de zuidelijke Amerikaanse staten. Denk aan Nashville’s beroemde hot chicken, huisgemaakte ‘mashed potatoes and gravy’ en gehaktbrood. Maar ook een burger en steak staan op het menu. Om zeker te zijn van een middag of avond in New Yorkse countrysfeer raad ik u aan om vooraf te reserveren.

Opry City Stage in New York - Bar Opry City Stage in New York - Decoraties

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets