Parade op Broadway Tickets

Parade op Broadway Tickets

Bespaar op uw Parade op Broadway tickets door ze te kopen voordat u naar New York gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en bespaart u bovendien tijd en geld. Wanneer de Joodse Frank beschuldigd wordt van een misdaad, wordt zijn leven langzaam verscheurd. Zie deze meeslepende musical in het Bernard B Jacobs Theatre.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Contents

Voor of tegen

Wanneer de Joodse Leo en Lucille Frank pas getrouwd zijn, hebben ze moeite om hun leven in de heuvels van Georgia op te bouwen. In 1913 wordt Leo beschuldigd van verkrachting en moord van een dertienjarig meisje. Het stel wordt gedwongen tot een test van hun geloof, toewijding en menselijkheid, terwijl steeds meer mensen voor of tegen hen zijn.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Deze Tony winnende musical is geschreven door Jason Robert Brown en Alfred Uhry en was in 1998 ook al te zien op Broadway. De musical is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de hoofdrol is Tony, Grammy en Emmy award winnaar Ben Platt te zien samen met Micaela Diamond.

Parade op Broadway tickets - Leo Parade op Broadway tickets - Lucille

Hoe koop ik Parade op Broadway tickets?

De Parade op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Aanbevolen voor 14 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Duur: 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: Bernard B. Jacobs Theatre, 242 West 45 Street
  • Toegankelijkheid: T
  • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Bernard B Jacobs Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets