Pretty Woman: The Musical op Broadway Tickets

Pretty Woman The Musical op Broadway Tickets

Bespaar op Pretty Woman: The Musical op Broadway tickets door ze te kopen voor u naar New York gaat. Het online kopen van theatertickets is makkelijk en veilig, en bespaart u bovenal tijd en geld! De film Pretty Woman uit 1990 is bewerkt tot musical, met muziek en teksten van Bryan Adams en zijn muzikale partner Jim Vallance. De regie is in handen van Tony Award-winnaar Jerry Mitchell. Ga naar het Nederlander Theatre om deze romantische musical te zien.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Romantische komedie

De musical Pretty Woman vertelt het verhaal dat u vast kent uit de film, over prostituee Vivian en haar ‘opdrachtgever’, zakenman Edward. Edward ziet Vivian op straat in LA en huurt haar in voor een avond. Hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar vraagt om tijdens de rest van zijn verblijf bij hem te blijven, zodat ze hem kan vergezellen naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward leren veel van elkaar in die paar dagen samen. Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee lijkt door hun verschillende levens onmogelijk… Richard Gere en Julia Roberts zullen niet zelf op het podium verschijnen in deze show, maar Pretty Woman: The Musical zal u hoe dan ook een romantische avond op Broadway bezorgen!

Pretty Woman The Musical op Broadway Tickets - Edward en Vivian Pretty Woman The Musical op Broadway Tickets - Luxe

Hoe koop ik Pretty Woman: The Musical Tickets?

Pretty Woman tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twaalf personen of meer.

Eric’s Tip: Hoewel Pretty Woman een beetje gemoderniseerd is naar de 21e eeuw, blijft het verhaal nog steeds trouw aan de film en het tijdperk. Ookal heeft u de film jaren geleden gezien, u zult zich er nog veel van herinneren. De musical is grappig en hartverwarmend en de liedjes van Bryan Adams zullen u terugbrengen naar de jaren 90!

Informatie over de voorstelling

  • Aanbevolen voor 13 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Duur: 2 uur en 35 minuten
  • Locatie: Nederlander Theatre, 208 West 41st Street

Pretty Woman The Musical op Broadway Tickets - Winkelen

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets