Rock of Ages de Musical in New York Tickets

Rock of Ages de Musical in New York Tickets

Bespaar op uw Rock of Ages de Musical in New York tickets door ze te kopen voordat u naar New York gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en bespaart bovendien tijd en geld. Rock of Ages de Musical wordt als off-Broadway show opgevoerd in New World Stages en is de perfecte mix van een musical, rockconcert en stand-up comedy! Alle nummers worden door een rockband gespeeld op het podium en het publiek wordt aangemoedigd om mee te zingen.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Contents

The Bourbon Room

Rock of Ages speelt zich af tijdens het sex, drugs & rock ‘n roll-tijdperk in het Los Angeles van 1987. Het verhaal wordt verteld door Lonny, manager van The Bourbon Room, de plek waar de meeste actie plaatsvindt. The Bourbon Room is een legendarische club waar vele rockbands hun carrière zijn gestart. Onder invloed van Duitse ondernemers wil de burgemeester van Los Angeles de stad opruimen, om er een prettige familiestad van te maken. Om dit te bereiken, moeten er vele bestaande bedrijven verdwijnen. Zo ook The Bourbon Room. Dennis, de eigenaar van de club, denkt dat hij The Bourbon Room kan redden door het laatste optreden te verzorgen van Stacee Jaxx and zijn band Arsenal. Ondertussen leert u Drew en Sherrie kennen die elkaar ontmoeten tijdens hun zoektocht naar roem en liefde in Hollywood. Weten zij dat hun liefde is voorbestemd?

Rock of Ages de Musical in New York Tickets - Rockband Rock of Ages de Musical in New York Tickets - Stacee Guitar

Komisch Broadway

Hoewel het verhaal dramatisch lijkt, is Rock of Ages eigenlijk een echte komedie. Lonny, Dennis en Stacee Jaxx zorgen voor zeer komische momenten tijdens de show. De verteller, Lonny, richt zich meer dan eens direct tot het publiek en maakt zelfs Broadway belachelijk.

Rock ‘n roll-klassiekers uit de jaren ’80

Rock uit de jaren ’80 staat bekend om ‘big hair’, synthetische stoffen en nummers met teksten die nog dagen blijven hangen. En dit is precies wat u te wachten staat als u Rock of Ages bezoekt. Terwijl u de zaal verlaat zult u ‘I Wanna Rock’ en ‘We’re Not Gonna Take’ van de Twisted Sisters, ‘Wanted Dead or Alive’ van Bon Jovi en ‘Don’t Stop Believin’ van Journey zingen. Maar er is veel meer! Denk aan Whitesnake, Europe, Foreigner, Poison en Extreme.

Hoe koop ik Rock of Ages de Musical Tickets?

Rock of Ages tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.
Erics Tip: Deze show is een must voor iedereen die van rockmuziek houdt. Rock of Ages is ook een zeer goede keuze als u geen groot musicalfan bent en eigenlijk liever naar een concert had willen gaan in New York. Deze musical is geen aanrader voor kinderen onder de veertien jaar vanwege grof taalgebruik en verwijzingen naar seks. Dankzij de sfeer in het theater en de live muziek, lijkt de show een echt rockconcert: u kunt dus headbangen en uit uw dak gaan!

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 14 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: New World Stages / Stage 3, 340 West 50th Street
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het New World Stages / Stage 3 Theater
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets