Rudolph de Kerstmusical Tickets

rudolph-de-kerstmusical-tickets

Koop uw Rudolph the Red-Nosed Reindeer The Musical tickets online voor vertrek naar New York. U kunt Rudolph met het hele gezin bezoeken in The Theatre in Madison Square Garden, deze musical is leuk voor jong en oud! Wie kent niet het verhaal van het jonge rendier Rudolph, dat door zijn rode, lichtgevende neus verstoten wordt door de andere rendieren? Er is geen betere manier om met uw kinderen in kerststemming te komen dan met dit mooie kerstverhaal.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadwaymusicals

Kerst in Madison Square Garden

Rudolph is met zijn opvallende uiterlijk een buitenbeentje tussen de andere rendieren en ontvlucht de stad. Tijdens zijn tocht maakt hij nieuwe vrienden en beleeft hij een aantal spannende avonturen. Ook ontmoet hij de kerstman, die in de problemen is geraakt door het slechte weer. Hij zoekt naar een manier om toch op tijd zijn pakjes te kunnen bezorgen. Rudolph met zijn verlichte neus is hiervoor de perfecte oplossing. Rudolph mag de groep rendieren leiden en weet zo Kerstmis te redden. De musical wordt in Madison Square Garden tot leven gebracht met mooie decors, projecties, kostuums en poppen.

Hoe koop ik Rudolph de Kerstmusical tickets?

Via de link hieronder kunt u gemakkelijk tickets kopen voor Rudolph de Kerstmusical. Het is verstandig om dit voor uw vertrek naar New York te doen, zo bespaart u tijd en hoeft u zich geen zorgen te maken dat tickets uitverkocht zijn als u in New York bent. Veel musicals zijn populair en verkopen snel uit.

Informatie over de voorstelling

  • Geschikt voor alle leeftijden. Kinderen van 1 jaar en ouder zijn verplicht om een ticket te kopen.
  • Duur: 75 minuten
  • Locatie: The Theater in Madison Square Garden, 7th Ave en 32nd Street
  • Deze show is seizoensgebonden

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets