Sara Bareilles’ Waitress op Broadway Tickets

Sara Bareilles Waitress op Broadway Tickets

Koop uw Sara Bareilles’ Waitress Waitress op Broadway tickets online voor u naar New York gaat. Dit is makkelijk en het bespaart u tijd en geld. De musical Waitress is gebaseerd op de gelijknamige film van Adrienne Shelly, over een ongelukkige serveerster die hoopt op een ander leven. Zangeres Sara Bareilles is verantwoordelijk voor de muziek, haar kent u misschien wel van de hit ‘Love Song’. De musical speelt in het Brooks Atkinson Theatre en is de eerste Broadwayshow met een creatief team dat alleen uit vrouwen bestaat.

Deze show is gestopt

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Hoop op een nieuw leven

Waitress gaat over Jenna, gespeeld door Tony-winnares Jessie Mueller. Jenna woont in een Amerikaans dorp en is werkzaam als serveerster in een diner. Ze is zwanger, maar van een roze wolk is geen sprake, want ze wordt mishandeld door haar man. Jenna droomt over een ander leven en zoekt ondertussen afleiding in het bakken van taarten met creatieve namen als ‘Getting Out of the Mud Pie’ en ‘Lonely Chicago Pie’. Haar zwangerschap brengt haar bij een nieuwe dokter in het dorp, die wel eens voor de positieve wending zou kunnen zorgen waar ze op hoopte. Ook krijgt ze de kans om deel te nemen aan een wedstrijd taarten bakken in een andere stad. Zal ze het recept voor een gelukkig leven weten te vinden?

Sara Bareilles Waitress op Broadway Tickets - Sara Bareilles Sara Bareilles Waitress op Broadway Tickets - buiten de Diner

Hoe koop ik Waitress op Broadway Tickets?

Waitress op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.
Erics tip: Waitress is een ongewoon verhaal voor een Broadway-musical omdat het over gevoelige onderwerpen gaat. Er is veel meer aandacht voor het verhaal dan bijvoorbeeld het dansen. Desalniettemin zijn de nummers erg pakkend en als u de liedjes van Sara Bareilles kent, moet u haar duidelijke geluid zeker door de hele musical heen herkennen.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Barrymore Theatre, 243 W 47th Street
 • Toegankelijkheid:
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Barrymore Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets