Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
School of Rock op Broadway Tickets

School of Rock op Broadway Tickets

School of Rock op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw School of Rock op Broadway tickets voor u naar New York gaat. U kunt makkelijk uw musicaltickets online kopen, wat u geld en tijd bespaart. De musical School of Rock wordt opgevoerd in het Winter Garden Theatre. School of Rock is de hitmusical van de legendarische componist Andrew Lloyd Webber, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2003 die gaat over wannabe rockstar en leraar Dewey Finn. Ontslagen uit zijn eigen band en blut, besluit Dewey om wat bij te verdienen als muziekleraar op een prestigieuze school. De deelname van zijn voormalige band aan een ‘Battle of the Bands’-competitie brengt hem op het idee om ook zijn eigen klas klaar te stomen voor deze wedstrijd. Aangezien Deweys interesse toch al meer bij rockmuziek lag dan bij het standaard lespakket, wordt het zijn doel om de groep kinderen om te toveren tot een grote rockband. En wie weet biedt het hem zelf ook nog een kans op een doorbraak als rockstar!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een overzicht van andere Broadwaymusicals

Andrew Lloyd Webber

School of Rock is de eerste show van Andrew Lloyd Webber sinds 1971 die eerder op Broadway speelt dan op Westend. Hij heeft veertien nieuwe nummers gecomponeerd voor deze musical, die worden afgewisseld met de bestaande nummers uit de film. Het script is geschreven door Julian Fellowes, een naam die u misschien niet veel zegt, maar de tv-serie van zijn hand waarschijnlijk wel, hij schreef namelijk Downton Abbey. Genoeg reden dus om deze nieuwe musical op Broadway te gaan bekijken!

School of Rock op Broadway - Rock and roll les School of Rock op Broadway - Kinderensemble

Hoe koopt u School of Rock op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van twaalf personen of meer.

Erics Tip: School of Rock is de perfecte familiemusical. Het maakt niet uit of uw kinderen weten wie Stevie Nicks is! De musical is grappig en tijdloos en de kinderen die erin acteren, bespelen de instrumenten echt. Als u op zoek bent naar een leuke avond uit, dan is dit de musical waar u heen moet. Toen ik er was werd het publiek helemaal wild, ze vermaakten zich uitstekend.

Informatie over de show

  • Geschikt voor 8 jaar en ouder
  • Duur: ongeveer 2 uur en 15 minuten
  • Locatie: Winter Garden Theatre, 50th St en Broadway

School of Rock op Broadway - Poster School of Rock op Broadway - De Musical

Bestel hier uw tickets voor School of Rock

Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op do 20 december 2018 19:00

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets