Sex and the City Night Out in New York

Koop tickets nu
Sex and the City Night Out New York
10% korting

De Sex and the City Night Out in New York is de perfecte tour als u fan bent van de tv-serie en films over Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte. De serie Sex and the City is oorspronkelijk gebaseerd op het boek van Candace Bushnell (maar wie weet dat nog) en speelt zich volledig af in Manhattan. De vier hoofdpersonen zijn dertigers met een carrière, die flink genieten van het New Yorkse uitgaansleven. Deze tour is perfect voor wie New York wil beleven als de vier vriendinnen. U bezoekt de spots waar Carrie en vriendinnen hun wilde nachten hadden en u voelt zich zelf een van de hoofdpersonen als u tijdens de sightseeing een cocktail drinkt in een hippe bar uit de serie.

Boek nu en ontvang 10% korting met de code ‘Eric’

Boek uw tickets voor de Sex and the City Night Out in New York tour hier

Tour langs de hotspots

Boek de Sex and the City Night Out voor een avondtour in het teken van de tv-show. U bezoekt verschillende locaties waar de show zich heeft afgespeeld, waaronder bars en lounges zonder in de rij te hoeven staan. Laat uw sneakers thuis, trek een jurkje aan in de stijl van Samantha en geniet van de beste Cosmopolitan in town. Twee drankjes, gekozen door de gids, en een snack zijn inbegrepen, net als de bekende taxiritjes uit de serie als vervoer tussen de locaties. (Het vervoer van en naar uw hotel is niet inclusief.)

Let op: dit is een ander soort tour dan de Sex and the City Tour overdag. De avondtour brengt u naar de verschillende plekken uit de serie, maar op de locaties zelf laat de gids u vrij. Verwacht dus geen volledig begeleide stadstour, maar zie het als een leuke georganiseerde avond uit met vriendinnen!

Sex and the City Night Out - TAO

Praktische informatie

  • De minimumleeftijd is 21 jaar. U dient een geldig identiteitsbewijs met foto mee te nemen.
  • Vertrekpunt: West Village
  • Vertrektijd: donderdag om 19.00 uur
  • Duur: ongeveer 2 uur met open einde
  • Dresscode: geen sneakers of baggy jeans
    • Aangeraden voor mannen: nette jeans, overhemd, zwarte schoenen of een pak
    • Aangeraden voor vrouwen: stijlvolle avondkleding met nette schoenen

Koop uw tickets voor de Sex and the City Night Out in New York hier

U kunt ook een Sex and the City tour overdag doen

Sex and the City Night Out - Buddakan

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets