Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Shuffle Along op Broadway Tickets

Shuffle Along op Broadway Tickets

Shuffle Along op Broadway

Shuffle Along op Broadway tickets zijn veilig en makkelijk online te kopen voor uw vertrek naar New York. De echte musicalfans kennen deze show misschien wel; de Broadwayhit uit de jaren twintig van de vorige eeuw, Shuffle Along. Met zijn Afro-Amerikaanse cast was de show destijds baanbrekend voor New York City. Nu wordt de musical nieuw leven ingeblazen, onder de volledige naam ‘Shuffle Along, Or, The Making of the Musical Sensation of 1921 and All That Followed’ en zal worden opgevoerd in het Music Box Theatre.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Het originele verhaal en meer

De oorspronkelijke show was zo bijzonder dat het Uptown en Downtown Manhattan bij elkaar bracht. De Afro-Amerikaanse gemeenschap zelf omarmde de musical en het bewees dat mensen wilden betalen voor een show met Afro-Amerikaanse acteurs. De musical heeft maar liefst 504 keer gespeeld, wat in die tijd uniek was. Er zijn vele carrières uit voortgekomen, waaronder die van Josephine Baker.

Het originele verhaal van Shuffle Along wordt opnieuw verteld. Dit verhaal draait om Sam en Steve, twee eigenaars van een supermarkt die beiden besluiten om mee te doen aan de burgemeestersverkiezingen. Sam wint en maakt Steve tot zijn politiecommissaris, maar ze blijken niet op één lijn te zitten. Er ontstaat een voortdurende strijd tussen de twee, die er uiteindelijk voor zorgt dat ze beiden hun positie kwijtraken. Extra in deze moderne versie van de musical is echter dat u nu ook ziet wat er destijds achter de schermen gebeurde, inclusief de grote veranderingen die de show bijna honderd jaar geleden teweegbracht in New York.

Shuffle Along op Broadway - Cast Shuffle Along op Broadway - Dansers

Hoe koop ik Shuffle Along op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd: aangeraden voor kinderen van 4 en ouder, kinderen onder de 4 worden niet toegelaten in het theater
  • Duur: 2 uur
  • Locatie: Music Box Theatre, 239 West 45th Street

Shuffle Along op Broadway - Poster Shuffle Along op Broadway - De Musical

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets