Steun NewYork.nl – Koop uw handgemaakte New York-mondkapje!

Zoals jullie weten is New York, en daarmee ook NewYork.nl, hard getroffen door het COVID-19 virus. Mijn inkomsten komen voornamelijk voort uit het doorverwijzen naar de websites waar u bijvoorbeeld voordeelpassen of entreetickets kunt kopen, en het direct verkopen van (fiets)tours, kaartjes voor Broadwaymusicals en MetroCards. Helaas is dit sinds half maart volledig stilgevallen. Ook de gidsen in New York met wie ik samenwerk, hebben al sinds een maand geen werk en daarom geen inkomen. Ik MOET iets doen om hen hier doorheen te slepen.

Daarom heb ik deze ludieke actie bedacht! De inkomsten van deze actie zullen vooral gaan naar de gidsen en zelfstandigen in New York met wie ik samenwerk, om te zorgen dat ook zij door deze crisis heenkomen. Deze moeilijke situatie zou weleens tot na de zomer kunnen gaan duren en daarom hoop ik op jullie support!

Helaas zijn alle mondkapjes inmiddels uitverkocht

Ik heb mijn moeder, die haar hele leven al in de weer is met een naaimachine, gevraagd of zij mondkapjes kan maken. En na een paar tests is het gelukt om een goed model te fabriceren. Uiteraard in New York-style!

Waarom mondkapjes?

Allereerst is in New York zelf op dit moment mondbedekkende kleding verplicht, bijvoorbeeld in de vorm van een sjaal of bandana. Mondkapjes die ook in ziekenhuizen gebruikt kunnen worden zijn uitdrukkelijk niet toegestaan, omdat deze exclusief bewaard moeten worden voor zorgmedewerkers. Maar zelfgemaakte mondkapjes mogen wel!


Hoe mooi is het dan om uw steun te betuigen aan New York door een 100% handgemaakt mondkapje in huis te hebben? Of misschien zelfs daadwerkelijk te dragen als iedereen straks weer met het openbaar vervoer of naar de winkels mag. U kunt er ook een cadeau geven aan iemand die gek is op New York, die wellicht zijn trip in het water zag vallen of juist nieuwe reisplannen aan het maken is. Door dit exclusieve -made by Eric’s mom- mondkapje te bestellen, steunt u NewYork.nl en de lokale tourguides in New York.

Kunt of wilt u nog iets extra’s doen? Bestel er dan een van de andere New York-items bij, zoals een pen, magazine of muismat!

Ontzettend bedankt voor jullie support!

NewYork.nl Pen

NewYork.nl Pen

Koop de officiële NewYork.nl pen! Eric schrijft elke dag met deze pen. “Best pen ever!”, “Great pen” en “You need this pen” zijn veelgehoorde reacties op deze pen. 😉

€ 2,00

NewYork.nl Magazine

NewYork.nl Magazine

Bestel het NewYork.nl magazine vol tips over New York! Een must-have voor iedereen die naar The Big Apple gaat. Perfect voor op de koffietafel, in de wachtkamer of op de wc. Dank voor uw support.

€ 1,50

NewYork.nl Tas

NewYork.nl Tas

Deze uniseks linnen tas mag niet ontbreken bij uw outfit! Perfect voor in de supermarkt, op het strand of om uw nette schoenen mee naar kantoor te nemen. #NewYorkStyle

€ 6,50

New York Muismat

New York Muismat

Als echte New York-fan mag deze muismat niet op uw (thuis)werktafel ontbreken! Ook leuk als cadeau. Met deze aankoop support u NewYork.nl en lokale partners.

€ 7,50

TSA Bagage slot

TSA Bagage slot

Dit TSA Bagage slot is gemaakt om uw koffer te beschermen tegen en onnodig beschadigen bij het openen tijdens een controle op het vliegveld.

€ 5,00

Standaard verzenden binnen Nederland kost € 3,95, kies gerust voor deze goedkoopste optie! Indien u kiest voor aangetekend verzenden, bedragen de kosten € 7,95. Verzenden naar België gebeurt altijd aangetekend en kost € 7,95. Omdat deze mondkapjes hand gemaakt worden kan enige tijd zitten tussen bestellen en verzending.

De mondkapjes worden hygiënisch gemaakt, maar niet steriel. Gebruik deze dan ook niet als professional. U kunt in het mondkapje zelf het filter vervangen of eruit halen als u het gaat wassen. Wassen liefst op 30 graden en met een stoomstrijkijzer zo heet mogelijk weer klaar maken.

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets