STOMP in New York Tickets

STOMP in New York Kaartjes

Bestel hier uw tickets

Koop uw STOMP in New York tickets van tevoren. STOMP is een off-Broadwayshow* in New York. Het is geen musical, maar een groot muziekspektakel met dans. Ideaal dus voor gezelschappen waarvan de één graag een Broadwayshow wil bezoeken, maar de ander niet van musicals houdt. De muziek wordt gemaakt met weinig traditionele instrumenten zoals emmers, bezems, kranten en lucifers. Koop uw kaartjes voor STOMP hier

Koop STOMP tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Geïmproviseerde instrumenten en humor

De show, die al sinds 1994 een daverend succes is in de entertainmentwereld, wordt opgevoerd in een kleine zaal van het Orpheum Theatre. De energie spat ervan af, wat als nadeel heeft dat u na de anderhalf uur durende show waarschijnlijk last heeft van suizende oren. Het is nogal een kabaal, maar wie van muziek, ritme en dans houdt, zit hier helemaal goed. De cast van STOMP is creatief en enorm getalenteerd!

STOMP is ook zeer geschikt voor kinderen die nog niet zo goed Engels verstaan, er wordt namelijk niet in gesproken. In plaats van hun stem gebruiken de spelers hun geïmproviseerde instrumenten en hun lichaam. En een behoorlijke dosis humor ontbreekt ook niet aan deze show!

STOMP in New York Tickets - Prullenbakken STOMP in New York Tickets - Muziek maken

Een overweldigende spektakel voor alle leeftijden

Het bijwonen van de show STOMP draait meer om de ervaring dan om het verhaal. Mede hierdoor is de show geschikt voor alle leeftijden. Het bijwonen van dit spektakel is een echte belevenis. U zult zich ongetwijfeld afvragen hoe lang deze professionals wel niet hebben moeten trainen om alles zo perfect synchroon te krijgen. Maar de rust om naar deze gedachte af te dwalen krijgt u niet, voor u het weet wordt er een nieuw ritme ingezet en een nieuw, onverwacht ‘instrument’ tevoorschijn getoverd.

Een show met impact

STOMP is zo bekend, dat u misschien wel een gedeelte van de show op televisie voorbij hebt zien komen. Toch loont het de moeite om een optreden live te zien. De show heeft een veel grotere impact als u hem met eigen ogen ziet in het theater. Het voordeel van thuis kijken is overigens wel dat u daar geen last heeft van het stof dat door de bezems wordt opgezwiept!

STOMP in New York Tickets - Lopers STOMP in New York Tickets - Trolley

Hoe bestelt u tickets voor STOMP?

STOMP tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor STOMP hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Erics Tip: U kunt niet anders dan met uw voeten op het ritme stampen bij deze show! Het is geweldig om de artiesten alle verschillende voorwerpen te zien gebruiken. Het is de perfecte ‘musical’ voor als u een keer live theater wilt meemaken, maar niet van traditionele musicals houdt, of geen vier uur wilt stilzitten. U kunt dineren bij het nabijgelegen restaurant San Marzano. Het eten is hier goed en betaalbaar en het ligt op maar één minuut loopafstand van het theater.

Informatie over de voorstelling

 • De minimumleeftijd is 5 jaar
 • Duur: ongeveer 1 uur en 45 minuten
 • Locatie: Orpheum Theatre, 126 2nd Avenue
 • voor de zaalplattegrond van het Orpheum Theater

Koop uw kaartjes voor STOMP hier

Liever een andere musical dan STOMP?

Bekijk hier een aantal andere Broadwaymusicals

* Een off-Broadwaymusical speelt in een kleiner theater dan gebruikelijk bij Broadwayshows. De maximale capaciteit is 100-499 personen.

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Stomp Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets