Stranger Things: The Experience in New York Tickets

Stranger Things The Exhibition in New York tickets

Stranger Things: The Experience in New York tickets kunt u hier bestellen. De Stranger Things Experience is een interactieve ervaring waarbij u in de wereld van deze sensationele Netflix-show duikt. Doe mee aan een onderzoek in Hawkins Lab en verken Byers’ woonkamer, Scoops Ahoy en meer!

Stranger Things: The Experience in New York is helaas gesloten. Bekijk de kalender om te zien wat u tijdens uw reis kunt doen.

Stranger Things: The Experience in New York

Het wordt weer vreemd in Hawkins en Hawkins Lab nodigt u uit om deel te nemen aan een nieuw onderzoek. Tijdens deze interactieve reis komt u oog in oog te staan met ‘strange’ verrassingen. Heeft u wat nodig is om een trip in de Upside Down te overleven? Los het mysterie op met de hulp van Stranger Things-personages.

Bij Stranger Things The Experience NYC is het ook mogelijk om de beroemde plekken uit de serie te verkennen. Haal iets te eten in Scoops Ahoy, speel een videogame in Palace Arcade of breng een bezoek aan Family Video. Verder kunt u op de foto in Byers’ woonkamer of met een Demogorgon. Daarnaast zijn er verschillende items en outfits van de serie te zien. U kunt uw bezoek afsluiten door een kijkje te nemen in de merchandise winkel.

Stranger Things The Exhibition in New York tickets - GebouwStranger Things The Exhibition in New York tickets - Netflix

Praktische informatie

The Stranger Things Experience NYC bevindt zich in Brooklyn, waar u met de metro kunt komen. Neem metrolijn B, Q of R naar DeKalb Street of lijn F naar York Street. Vanaf de metrohalte loopt u in 20 minuten naar de locatie. Zorg ervoor dat u vijftien minuten voor uw gereserveerde tijd aanwezig bent.

  • Adres: Duggal Greenhouse, 63 Flushing Avenue in Brooklyn
  • Duur: 1 uur
  • Leeftijd: Stranger Things: The Experience wordt aanbevolen voor kinderen van 13 jaar en ouder. Alle minderjarigen moeten worden begeleid door een ouder of voogd. Kinderen onder de vijf jaar worden niet toegelaten.

Stranger Things The Exhibition in New York tickets - interactief

Waar kan ik ticket kopen voor Stranger Things: The Experience in New York?

Koop uw tickets voor Stranger Things: The Experience in New York koopt u online. Lees hier meer.

Hoe kom ik bij Stranger Things: The Experience in New York?

U kunt het beste bij Stranger Things: The Experience in New York komen met de metro. Lees meer hier.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief