The Girl from the North Country op Broadway Tickets

The Girl from the North Country op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop The Girl from the North Country op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. U kunt uw theatertickets eenvoudig online kopen, hierdoor bespaart u geld en tijd. Deze Broadway musical is geschreven rond de liedjes van Bob Dylan en wordt in het Belasco Theatre gespeeld. Het verhaal speelt zich af in Minnesota tijdens de Grote Depressie en vertelt over een familie die een pension runt. De show is een beetje rauw, maar biedt ook een sprankje hoop dat het beter wordt.

 

Koop uw kaartjes voor The Girl from the North Country hier
Exclusief: Selecteer de optie 'Flex Tickets' bij het afrekenen en annuleer of wijzig uw boeking tot 48 uur voor de show!

Een vervallen pension

In Dylans geboorteplaats Duluth bezit een man genaamd Nick Laine een vervallen pension waar hij woont met zijn disfunctionele gezin. Zijn vrouw Elizabeth lijdt aan een vorm van dementie waardoor ze vatbaar is voor kinderlijke uitbarstingen en ook met zijn kinderen zijn er problemen. Daar komt ook nog eens bij dat hij ernstige geldproblemen heeft en op het punt staat om zijn huis te verliezen en dakloos te worden. Het ziet er dus niet goed uit voor de familie Laine. Het wordt ingewikkelder met de aanwezigheid van andere huurders in het pensioen, zoals de vrouw met wie Nick een affaire heeft…

The Girl from the North Country op Broadway Tickets - OptredenThe Girl from the North Country op Broadway Tickets - OptredenThe Girl from the North Country op Broadway Tickets - Show The Girl from the North Country op Broadway Tickets - OptredenThe Girl from the North Country op Broadway Tickets - OptredenThe Girl from the North Country op Broadway Tickets - Zingen

Bob Dylan op Broadway

Deze stijlvolle volksopera is besprenkeld met de beste nummers van Bob Dylan, inclusief het titelnummer. U hoort ‘Jokerman’, ‘Slow Train’, ‘Make You Feel My Love’, ‘I Want You’ en meer van de iconische artiest. De nummers worden gebruikt als “suggestieve schaduw” in de hele musical, in plaats van direct commentaar te leveren op de dialoog of acties van een bepaalde scène. Dit geeft de show karakter. Het is niet zomaar een concert van Bob Dylan, het is een prachtige weergave van zijn liedjes terwijl ze op het podium spelen.

The Girl from the North Country op Broadway Tickets - OptredenThe Girl from the North Country op Broadway Tickets - OptredenThe Girl from the North Country op Broadway Tickets - Drums The Girl from the North Country op Broadway Tickets - OptredenThe Girl from the North Country op Broadway Tickets - OptredenThe Girl from the North Country op Broadway Tickets - Cast

Hoe koop ik The Girl from the North Country op Broadway tickets?

The Girl from the North Country op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail of telefoon
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Koop uw kaartjes voor The Girl from the North Country hier

COVID-19 richtlijnen

Beperkt aantal tickets beschikbaar. Social distancing, mondkapjes en bewijs van een volledige, door de WHO goedgekeurde COVID-19 vaccinatie vereist. Kinderen onder de 12 jaar moeten het bewijs leveren van een negatieve PCR-test die binnen 72 uur voorafgaand aan de show is genomen of een 6 uur oude negatieve antigeentest. Iedereen in uw gezelschap moet een identiteitsbewijs meenemen.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 12 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Belasco Theatre, 111 West 44th Street
 • Toegankelijkheid:
 • voor de zaalplattegrond van het Belasco Theatre

Koop uw kaartjes voor The Girl from the North Country hier

Liever een andere musical dan Chicago?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

 • wo 13 oktober 2021 - 20:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • do 14 oktober 2021 - 19:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • vr 15 oktober 2021 - 20:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • za 16 oktober 2021 - 14:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • za 16 oktober 2021 - 20:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • wo 20 oktober 2021 - 14:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • wo 20 oktober 2021 - 20:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • do 21 oktober 2021 - 19:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • vr 22 oktober 2021 - 20:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre
 • za 23 oktober 2021 - 14:00 - Girl From The North Country - Belasco Theatre

Bestel hier uw tickets voor Girl From The North Country Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op do 14 oktober 2021 19:00

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets