The King and I op Broadway Tickets

The King and I op Broadway

Koop uw The King and I op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. Het is makkelijk om theaterkaartjes online te kopen, u bespaart zo tijd. The King and I op Broadway is een musical over de verboden liefde tussen een Britse lerares en de koning van Siam (nu Thailand). De show werd gecreëerd door Rodgers en Hammerstein en ging in 1951 voor het eerst in première op Broadway. De kritiek was lovend en de show werd een commercieel succes: The King and I sleepte onder andere vier Tony Awards in de wacht, waaronder die voor ‘beste heruitvoering van een musical’ in 2015. The King and I wordt opgevoerd in het Lincoln Center Theater.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Shall we Dance?

We gaan terug in de tijd naar het jaar 1860 in Bangkok. De autoritaire koning van Siam heeft de Britse lerares Anna Leonowens aangenomen om bijles te geven aan zijn talloze vrouwen en kinderen. Ook gaat zij hem helpen met zijn plannen voor de modernisering van het land. Anna is eigenzinnig en de koning heeft heel andere normen en waarden. Dit leidt tot enorme confrontaties (waarbij Anna meerdere malen Siam dreigt te verlaten!) Ze komen er echter al snel achter dat ze veel van elkaar kunnen leren en na het magische en spetterende ‘Shall we Dance?’ ontwikkelen ze steeds meer gevoelens voor elkaar…

The King and I op Broadway - Cast The King and I op Broadway - De Musical

Betoverende kostuums en personages op Broadway

The King and I is een geweldige Broadwaymusical. U gaat echt even terug naar de 19de eeuw inclusief enorme japonnen in Europese én Aziatische stijl. De personages worden op een geweldige manier neergezet. De show is betoverend maar tegelijkertijd ook bitterzoet. Als u dit ziet in combinatie met de originele muziek van de beroemde Jerome Robbins, begrijpt u waarom de show in de jaren vijftig een absolute hit was. Het verhaal is natuurlijk een klassieker en dankzij deze opgefriste versie zult u aan het denken worden gezet over cultuurverschillen en tradities, maar u zult ook veel lachen. Een onvergetelijke voorstelling!

The King and I op Broadway - Poster The King and I op Broadway - Kelli O Hara

Hoe koopt u kaartjes voor The King and I op Broadway?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Erics Tip: The King and I is geschikt voor het hele gezin. De kinderen begrijpen waarschijnlijk niet alle grapjes (over botsende culturen of vrouwonvriendelijkheid), maar er zitten veel kinderen in de cast en er zijn veel grappige stukjes die ze leuk zullen vinden. En de koning is natuurlijk een erg grappig en koppig personage!

Informatie over de show

  • Kinderen onder de 5 jaar zijn niet toegestaan in het theater
  • Duur: 3 uur
  • Locatie: Lincoln Center Vivian Beaumont Theater, 150 West 65th Street

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief