Hugh Jackman in The Music Man op Broadway Tickets

Hugh Jackman in The Music Man op Broadway Tickets

Bespaar op The Music Man op Broadway tickets door ze te kopen voor u naar New York gaat. Het online kopen van theatertickets is makkelijk en veilig, en bovenal bespaart het u tijd en geld! Ga naar het theater om deze Broadway revival met Hugh Jackman in de hoofdrol te zien. Het verhaal van The Music Man stamt al uit 1957, maar spettert nog altijd!

Oplichter in River City

Oplichter Harold Hill arriveert in River City, Iowa. Hij broedt op een plan om zoveel mogelijk geld te verdienen aan de inwoners van het stadje. Wanneer blijkt dat er veel weerstand is tegen de onlangs geopende biljarthal, zet hij zijn gladde praatjes in om de dorpsbewoners te overtuigen instrumenten en uniformen aan te schaffen voor een harmonie. Volgens Harold is de harmonie een goede tegenbeweging tegen de biljarthal, en is hij zelf uitermate geschikt om deze te leiden. Hij heeft echter helemaal geen verstand van muziek en is slechts uit op het geld van de bevolking. Totdat hij een oogje krijgt op bibliothecaresse Marian, en zijn plannen een onverwachte wending krijgen. U zult vele klassiekers voorbij horen komen, zoals “Iowa Stubborn,”, “Goodnight My Someone,” “76 Trombones,” “Marian the Librarian” en “Till There Was You.”

Hugh Jackman in The Music Man op Broadway Tickets - Hugh Jackman

Hoe koop ik The Music Man op Broadway Tickets?

The Music Man tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
  • Als u voor een flexticket kiest, heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Aanbevolen voor 6 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Locatie: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway

Liever een andere musical dan The Music Man?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets