The Pod Hotel 39 in New York

Pod Hotel 39 in New York

The Pod Hotel 39 in New York is een modern en betaalbaar hotel op een goede locatie in hartje Manhattan. Hun filosofie is helder, “weg met de overdaad en alles dat overbodig is”, en dat is ook precies wat ze bieden: kleine, maar stijlvolle kamers met “alles dat je nodig hebt en niks dat je niet nodig hebt” voor een erg concurrerende prijs. Het hotel heeft een grappige uitstraling en is een goede keus als u alleen reist.

 

 

Boek een kamer bij the Pod Hotel 39 via Hotels.com hier
Boek een kamer bij the Pod Hotel 39 via Booking.com hier

Black Friday Deals: Bespaar minimaal 30% op verblijven in 2023 als je boekt vóór 1 dec 2022.

De kamers

The Pod Hotel 39 heeft zeven verschillende kamertypes, dus u kunt een keuze maken op basis van uw wensen. Ze zijn vrij klein, maar door het design voelt dit niet zo aan. De kamers zijn licht en hebben een badkamer, föhn, strijkijzer en nog wat extra’s: u kunt uw eigen muziek draaien in het in-room mediacenter, een film kijken op uw eigen flatscreen, de verlichting en het klimaat bedienen en natuurlijk al uw avonturen met uw vrienden delen via de snelle gratis wifi.

Pod Hotel 39 in New York - Bunk Pod Pod Hotel 39 in New York - Single Pod

De faciliteiten

The Pod Hotel 39 wil het kleine formaat van de kamers compenseren met veel gemeenschappelijke ruimte. The Playroom & Bar is een fijne ruimte om te relaxen: prima om wat te eten, een andere gast uit te dagen voor een potje ping pong, opwarmen bij de open haard of een spelletje te spelen met vrienden. Er zijn ook twee privékamers waar u naar een wedstrijd van uw favoriete team kunt kijken. En de beste plek: een mooie lounge op het dakterras! Pod 39 is gevestigd in een historisch Renaissance gebouw en de buitenkant is niet veranderd, dus de rooftop ziet er met zijn antieke bogen en zuilen magisch uit. Het uitzicht over Murray Hill is geweldig en u kunt hier een spectaculaire zonsondergang zien, met een cocktail in de hand.

Pod Hotel 39 in New York - Salvation Taco Pod Hotel 39 in New York - Rooftop Bar

Locatie en bereikbaarheid

The Pod Hotel 39 ligt op een geweldige locatie in het centrum van de stad. Murray Hill ligt op maar twintig minuten afstand van Times Square en het Empire State Building, Grand Central Terminal ligt om de hoek en Bryant Park is maar vijf minuten lopen. Er zijn heel veel winkels, kunstgalerieën en leuke restaurants in de buurt. U kunt altijd eten in de Mexicaanse cantina in het hotel, Salvation Taco, maar als u een goede burger zoekt, is Shake Shack ernaast.

Erics Tip: The Pod Hotel 39 is een modern hotel met een prettige sfeer. Het past binnen bijna elk budget. U ontmoet makkelijk anderen in de gemeenschappelijke ruimtes, dus het is een goede keuze als u alleen reist. Als het is volgeboekt, probeer dan the Pod Hotel 51.

Boek een kamer bij the Pod Hotel 39 via Hotels.com hier
Boek een kamer bij the Pod Hotel 39 via Booking.com hier

Pod Hotel 39 in New York - Queen Pod Pod Hotel 39 in New York - Full Pod

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief