The Pod Hotel 51 in New York

Pod Hotel 51 in New York

The Pod Hotel 51 in New York is een hip en betaalbaar hotel op een toplocatie. Het is een perfect hotel voor single reizigers, jonge stelletjes of vriendengroepen die op zoek zijn naar een betaalbare, maar toch hippe verblijfplaats. De slogan ‘sleep tight, stay happy’ zegt alles over de filosofie van het hotel: bij the Pod Hotel 51 staan verrassende details en een slim design centraal, alles met een beperkt budget.

De kamers bij the Pod Hotel 51

De lichte kamers van the Pod Hotel 51 hebben alles wat u nodig heeft, plus nog wat extra. Er zijn zes verschillende soorten kamers, welke bij u past is afhankelijk van wat u zoekt. De meeste hebben een eigen badkamer. Ze zijn niet groot, maar het design is erg goed, dus je voelt je toch niet opgesloten. De lichten kunnen worden gedimd en het klimaat is controleerbaar, alle bedden hebben een eigen flatscreen, er is een iPod dock om muziek te draaien en u kunt in contact blijven met de rest van de wereld door de gratis wifi.

Pod Hotel 51 in New York - Queen Pod Pod Hotel 51 in New York - Single Pod

De faciliteiten van the Pod Hotel 51

The Pod Hotel 51 heeft ook gemeenschappelijke ruimtes, waarmee de kleine kamers worden gecompenseerd. U kunt ontbijten bij the POD café voor u de stad gaat ontdekken, of eet wat in de tuin na een lange dag rondstruinen. De beste plaats is het dakterras, waar u wat kunt eten of drinken terwijl u geniet van het geweldige uitzicht op de stad. Dit is seizoensgebonden, maar als u er in de winter bent, kunt u socializen in the [email protected], waar Amerikaans eten en alcoholische drankjes worden geserveerd.

Pod Hotel 51 in New York - Rooftop Bar Pod Hotel 51 in New York - Cafe

Locatie en bereikbaarheid

Een van de beste dingen van the Pod Hotel 51 is de locatie. Het ligt in Midtown East, op maar twintig minuten van Times Square en de theaters van Broadway. Grand Central Terminal ligt op vijftien minuten lopen en metro E, M en 6 stoppen bijna voor de deur. Rond het hotel zijn veel leuke winkels en restaurants.

Erics Tip: Dit hotel is perfect voor als u alleen reist. Het is erg makkelijk om hier mensen te ontmoeten, het personeel is behulpzaam en u krijgt veel waar voor uw geld. Als het is volgeboekt, probeer dan the Pod Hotel 39.

Boek een kamer bij the Pod Hotel 51 via Hotels.com hier
Boek een kamer bij the Pod Hotel 51 via Booking.com hier

Pod Hotel 51 in New York - Full Pod Pod Hotel 51 in New York - Bunk Pod

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets