TINA – The Tina Turner Musical op Broadway Tickets

TINA - The Tina Turner Musical op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Bespaar op TINA – The Tina Turner Musical op Broadway tickets door ze te kopen voor u naar New York gaat. Het online kopen van theatertickets is makkelijk en veilig, en bespaart u bovenal tijd en geld! Tina The Musical is een jukeboxmusical die uiteraard bol staat van de hits. Het levensverhaal van The Queen of Rock ‘n’ Roll staat centraal in deze show, van haar geboorteplaats Nutbush, Tennessee tot de grote podia later in haar leven. Ga naar het Lunt-Fontanne Theatre om deze swingende musical te zien.

Koop uw kaartjes for The Tina Turner Musical hier

Koop The Tina Turner Musical tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Het leven van Tina Turner

Tina Turner, in 1939 geboren als Anna Mae Bullock, is natuurlijk een wereldster. Haar carrière begon aan de zijde van haar partner Ike. Een huwelijk waarin, naar later bleek, huiselijk geweld plaatsvond en dat in 1978 werd ontbonden. In de jaren 80 kwam ze groots terug en scoorde ze vele wereldhits. De musical TINA eert Turners succesvolle carrière. Ze verkocht maar liefst 180 miljoen platen en won 11 Grammy Awards, waaronder een een Grammy Lifetime Achievement Award. Ze heeft zelfs een wereldrecord gevestigd, met het duizelingwekkende aantal van 188.000 bezoekers aan één concert. Met haar grenzeloze succes heeft Tina de beperkingen van leeftijd, geslacht en huidskleur volledig doen vervagen. In 2009 begon ze op 70-jarige leeftijd aan haar afscheidstournee. De vraag naar kaarten voor deze optredens was zo groot dat het aantal concerten flink werd uitgebreid. Reden genoeg voor een ode aan deze Queen of Rock ‘n’ Roll, in de vorm van een musical over haar veelbewogen leven.

Tina’s hits

In een musical over Tina Turner mogen haar vele grote hits uiteraard niet ontbreken. Onder andere ‘Simply The Best’, ‘What’s Love Got To Do With It’, ‘Private Dancer’ en ‘We Don’t Need Another Hero’ komen voorbij. En ook ‘River Deep – Mountain High’ wordt gezongen, een nummer dat een speciale betekenis heeft voor de artiest, omdat het haar naar eigen zeggen introduceerde tot de manier waarop ze als solo-artiest wilde zingen. Deze musical, een eigen productie van het Nederlandse Stage Entertainment, is door Tina zelf geautoriseerd als de enige musicalproductie over haar leven en dus een must-see voor fans en bewonderaars!

TINA - The Tina Turner Musical op Broadway Tickets - Tina en Ike TINA - The Tina Turner Musical op Broadway Tickets - Iconische look

Hoe koop ik The Tina Turner Musical Tickets?

TINA tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes for The Tina Turner Musical hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Als u voor een flexticket kiest, heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Erics Tip: TINA – The Tina Turner Musical is een geweldige musical als u Tina Turner fan bent. De voorstelling gaat niet alleen over de ups en downs in haar leven, u zult ook op het puntje van uw stoelen zitten om mee te swingen terwijl haar grootste hits voorbij komen. Blijf aan het einde van de show nog even zitten voor de toegift!

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 14 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur en 45 minuten
 • Locatie: Lunt-Fontanne Theatre, 205 West 46th Street
 • voor de zaalplattegrond van het Lunt-Fontanne Theatre

Koop uw kaartjes for The Tina Turner Musical hier

Liever naar een andere musical dan The Tina Turner Musical?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

TINA - The Tina Turner Musical op Broadway Tickets - Optreden

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Tina - The Tina Turner Musical Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets