Uitgaan in Uptown of Downtown

Uitgaan in Uptown of Downtown

Bij het uitgaan in Uptown of Downtown New York zijn er een hoop keuzes voor een geweldige avond. De een wil misschien relaxen in een lounge na het diner, terwijl een ander juist de hele avond wil dansen in een club. Alles is mogelijk, maar waar moet u naartoe? Ik heb hieronder een aantal leuke lounges en bars op een rij gezet.

Uptown

Ascent Lounge

Ascent Lounge is een mooie lounge, maar het is geen dansgelegenheid. In het Time Warner Center zit op de vierde verdieping deze exclusieve lounge. U vindt er lekkere banken, een mooie bar en verschillende romantische hoekjes. Bij het raam heeft u mooi uitzicht over een stuk van Central Park. Dresscode: smart business

Empire Hotel

Het Empire Hotel beschikt over een club op het dak. Ga naar binnen bij het hotel en neem de lift naar de bovenste verdieping, u bereikt dan vanzelf de rooftopbar. U kunt bij deze bar lekker buiten dansen of loungen op een van de banken. Dresscode: smart business

Uitgaan in Uptown of Downtown Ascent Lounge

Downtown

The Roof – PUBLIC Hotel

Deze New Yorkse rooftopbar bereikt u door bij binnenkomst in het PUBLIC Hotel de lift achter de indrukwekkende roltrappen te nemen. Vanaf The Roof heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende wijken. Het heeft zowel een overdekt als openlucht gedeelte, zodat u hier onder alle weersomstandigheden kunt genieten van een drankje en de muziek van een dj.

The DL

The DL dankt zijn naam aan de locatie: op de hoek van Delancey en Ludlow Street in de Lower East Side. Deze hotspot bestaat uit meerdere verdiepingen, met onder meer een lounge en restaurant. Bij The DL kunt u dan ook terecht voor een volledige avond uit: geniet eerst van een diner in het sfeervolle restaurant Dinner on Ludlow en begeef u daarna naar de rooftop voor een drankje met een mooi uitzicht op Downtown Manhattan.

Beauty & Essex

De ingang van speakeasy Beauty & Essex is verborgen achterin een vintage pawn shop. Laat u niet afschrikken door deze stoffig ogende entree, maar loop naar achter en ga de volgende deur door. De ruimte die u dan betreedt is van een hele andere orde: glitter en glamour! Bij Beauty & Essex kunt u voor schappelijke prijzen genieten van een menu of à la carte diner, waarbij ook vegan en glutenvrije opties beschikbaar zijn. En ook voor een avond uit in New York onder het genot van een cocktail kunt u hier terecht.

Uitgaan in Uptown of Downtown Beauty Essex

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets