Washington D.C. Passen voor Attracties

Koop tickets nu
Washington D.C. Passen voor Attracties

De Washington D.C. passen voor attracties, zoals de Washington D.C. Sightseeing Pass, zorgen voor een comfortabel en voordelig verblijf in de hoofdstad. Sommige bezienswaardigheden in Washington zijn gratis toegankelijk, maar er zijn ook veel betaalde attracties, zoals de Hop-on Hop-off bus, boottochten en fietstours. Hiervoor is het interessant om een voordeelpas aan te schaffen. Er bestaan verschillende citypassen voor Washington D.C., die stuk voor stuk een korting opleveren in vergelijking tot losse attractietickets. Het kan lastig zijn om een keuze te maken uit alle beschikbare passen voor Washington, daarom zet ik de beste voordeelpassen hieronder voor u op een rij.

Washington D.C. Sightseeing Pass

Met de Washington D.C. Sightseeing Pass krijgt u toegang tot verschillende bezienswaardigheden in Washington. Met deze pas kunt u (fiets)tours doen, een sightseeing boottocht maken en gebruikmaken van de Hop-on Hop-off bus. Ook attracties als Madame Tussauds zijn toegankelijk met de pas, zonder dat u hoeft bij te betalen. De Sightseeing Pass voor Washington is er in twee varianten. De meest flexibele optie is de Flex Pass, deze koopt u voor een vooraf bepaald aantal attracties. Ter plaatse kunt u beslissen waar u de pas precies voor wilt gebruiken. De andere optie is de Day Pass. Deze is onbeperkt inzetbaar tijdens een vooraf bepaald aantal dagen en daarmee vooral interessant bij een wat langer verblijf.

Koop de Washington D.C. Sightseeing Pass hier

Washington D.C. Passen voor Attracties - Lincoln MemorialWashington D.C. Passen voor Attracties - Capitool

Go Washington DC Explorer Pass

De Go Washington DC Explorer Pass is vergelijkbaar met de Sightseeing Flex Pass en dus erg flexibel. U koopt deze pas voor 3, 4 of 5 attracties. Uit de lijst van beschikbare bezienswaardigheden kunt u vervolgens kiezen welke dingen u met de pas wilt doen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ticket voor de Hop-on Hop-off bus voor 2 dagen, toegang tot Madame Tussauds en verschillende tours.

Bestel uw Go Washington DC Explorer Pass hier

Freestyle Pass Washington

De Freestyle Pass voor Washington is een combinatie van de Hop-on Hop-off bus en tickets voor 1 tot 5 attracties. Bij dit pakket kunt u 48 uur gebruikmaken van de verschillende tours van de bus, inclusief een avondtour. Daarnaast kun u kiezen voor 1, 2, 3, 4 of 5 attracties uit een lijst van topattracties van DC. Deze hoeft u niet van tevoren uit te kiezen, u kunt ter plaatse bepalen waar u de pas voor wilt gebruiken.

Koop de Washington Freestyle Pass hier

Hop-on Hop-off bus Washington DC

Het nemen van de Hop-on Hop-off bus is een erg handige manier om Washington D.C. te verkennen. Als u één of meerdere dagen in de stad verblijft, kunt u de bus nemen om alle belangrijke plekken op een comfortabele manier te bereiken. Bij alle hierboven besproken voordeelpassen is een ticket voor de Hop-on Hop-off bus inbegrepen of een van de keuze-opties, en is het dus aan te raden om hiervan gebruik te maken. Indien u geen voordeelpas voor Washington aanschaft, kunt u ook losse bustickets kopen.

Koop uw Washington DC Hop-on Hop-off busticket hier

New York naar Washington dagtocht

Bent u in New York en vindt u het leuk om ook kennis te maken met de hoofdstad? Boek dan een van de dagtochten van New York naar Washington DC. Washington ligt op maar een paar uur per bus of trein van New York en is dus prima op één dag te bezoeken. Bij de georganiseerde dagtochten vertrekt u ‘s ochtends vroeg. U komt dan in de loop van de ochtend in Washington aan en heeft voldoende tijd om enkele bezienswaardigheden te bekijken. ‘s Avonds komt u weer terug in New York.

Washington D.C. Passen voor Attracties - GebouwenWashington D.C. Passen voor Attracties - Bezienswaardigheden

Wat is de beste pas voor Washington D.C.?

Er zijn verschillende passen voor de bezienswaardigheden in Washington D.C. Welke pas het meest interessant is voor u, is persoonlijk. Lees hier meer.

Is een Washington pas de moeite waard?

Jazeker, een pas is altijd interessanter dan het aanschaffen van losse tickets. Een attractiepas is over het algemeen goedkoper, en daarnaast is het erg praktisch om maar één pas nodig te hebben in plaats van kaartjes voor alle verschillende activiteiten.

Wat kun je doen met een Washington pas?

Er zijn verschillende voordeelpassen voor Washington en het verschilt per pas wat je er precies mee kunt doen. Met alle passen kun je sowieso de meeste belangrijke bezienswaardigheden bezoeken en de Hop-on Hop-off bus nemen, voor een lager bedrag dan met losse tickets.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets