Wat te doen met ongevaccineerde kinderen in New York

Wat te doen met ongevaccineerde kinderen in New York

Reizen naar New York met ongevaccineerde kinderen is mogelijk. Kinderen vanaf 5 jaar en ouder hoeven niet langer volledig gevaccineerd te zijn om binnen te dineren en voor indoor entertainment.

De informatie in deze blog is op dit moment niet meer van toepassing. Vaccinatiebewijs voor iedereen van 5 jaar en ouder is alleen nog hier vereist: -.

Contents

Vaccinatie-eisen voor kinderen

In veel landen zijn kinderen tussen de 5 en 11 jaar (nog) niet volledig gevaccineerd, wat reizen naar New York met kinderen een beetje uitdagend kan maken. Kinderen vanaf 5 jaar moeten in New York volledig gevaccineerd zijn. Zonder in te gaan op de vaccinatiediscussie, wil ik mijn tips delen zodat iedereen een leuke tijd in de stad heeft.

Als u uw reis naar New York hebt geboekt en overweegt om toch te gaan, dan is deze blog voor u. Houd er rekening mee dat regels kunnen veranderen.

Tips voor activiteiten met ongevaccineerde kinderen

Uiteten in New York

Als u naar New York reist met kinderen die (nog) niet volledig gevaccineerd zijn, kunt u niet in een restaurant eten. U moet altijd een vaccinatiebewijs laten zien. Als u een beetje flexibel bent, kunt u met het hele gezin toch genieten van typisch Amerikaans eten.

Buiten eten

Sinds de pandemie heeft bijna elk restaurant in Manhattan de mogelijkheid om buiten te eten. Van iglo’s tot serres, die meestal verwarmd zijn. New Yorkers doen er alles aan om een leuke eetervaring te creëren. Om buiten te eten, hoeft u niet gevaccineerd te zijn. Zo kunt u toch lekker en gezellig dineren.

Wat te doen met ongevaccineerde kinderen in New York - Stone Street Wat te doen met ongevaccineerde kinderen in New York - buiten eten

In het hotel

U kunt ook in bed een film kijken met een grote pizzadoos op schoot! Er zijn genoeg bezorgopties die uw bestelling bij uw hotel kunnen afleveren. U kunt ook ergens iets afhalen en het op uw hotelkamer opeten.

Vaccineren in New York

Sommige ouders vragen of ze hun kinderen in New York kunnen laten vaccineren. Ik ben niet de juiste persoon om dat te vragen. Als vader van twee jonge jongens ben ik niet tegen vaccineren, maar ik ben ook geen arts. Als u dit overweegt, vraag dan uw arts wat u moet doen.

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets