West Village Food Tour in New York

Koop tickets nu
West Village Food Tour in New York

De West Village Food Tour in New York is twee in één: u proeft lokale gerechten van de beste familiebedrijfjes en terwijl u van de ene zaak naar de andere loopt, ziet u ook nog veel van West Village. De gids leidt u in een kleine groep rond langs de favoriete eetgelegenheden van de locals, in een van de leukste wijken van de stad. Lunchen is niet meer nodig na deze tour vol bagels, cupcakes en andere snacks! En misschien kunt u het ontbijt ook beter overslaan.

Boek uw tickets voor de West Village Food Tour hier

Eettour door West Village

U hoeft in New York nooit lang te zoeken naar een eettentje. Maar veel leuker wordt het als een echte New Yorker u de beste plekjes laat zien én proeven! Met deze tour wandelt u door het pittoreske West Village, de favoriete wijk van veel kunstenaars en beroemdheden. U maakt in rustig tempo een wandeling van zo’n vier kilometer, langs zes verschillende eetgelegenheden waar de gids u alles over weet te vertellen. De tocht begint op Bleecker Street, een van mijn favoriete straten in New York door de gezellige sfeer en de vele leuke tentjes die er zitten. Hier begint ook meteen het proeven, met de zelfgemaakte soppressata en arancini van Faicco’s Italian Specialties. De gids neemt u vervolgens mee door verborgen straatjes en langs de bekende New Yorkse brownstone huizen en vertelt tijdens het wandelen over de gebouwen en plaatsen waar u langskomt. Misschien herkent u zelfs het huis van Monica uit de serie Friends!

De beste eettentjes

U stopt onderweg bij zes van de beste eettentjes van de wijk en ontdekt geheime pareltjes waar u anders waarschijnlijk gewoon voorbij was gelopen! Geniet bijvoorbeeld van de falafel bij het oudste falafelrestaurant van de stad, Mamoun’s Falafel en – mijn persoonlijke favoriet – van een zalige pizzaslice met artisjok bij Artichoke Pizza. En een New Yorkse foodtour is natuurlijk ook niet compleet zonder het proeven van bagels die bereid zijn volgens echt New Yorks recept, waarbij het deeg wordt gekookt voor het wordt afgebakken. De tour eindigt zo’n drie uur later niet ver van het beginpunt, bij La Guardia Place.

Erics Tip: U eet tijdens deze tour zoveel dat u niet meer hoeft te lunchen. Ik had zelfs ‘s avonds nog steeds geen trek. Reserveer dus voor de zekerheid geen restaurant voor het diner!

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour. De tour duurt zo’n drie uur, dus draag comfortabele schoenen. De tour gaat altijd door, zowel bij zon als bij regen, dus houd hier rekening mee in uw kleding.

Let op: De eetgelegenheden die u bezoekt, kunnen per keer verschillen.

  • Duur: 3 uur
  • Vertrekpunt: Greenwich Village
  • Vertrektijd: 11.00 uur

Boek uw tickets voor de West Village Food Tour hier

West Village Food Tour in New York - Pizza bij Artichoke West Village Food Tour in New York Bagels

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets