Abercrombie & Fitch

Abercrombie and Fitch in New York

Abercrombie & Fitch (A&F) is een van de winkels in New York City waar Nederlanders en Belgen sinds een aantal jaren warm voor lopen. Vooral jongvolwassenen zijn enthousiast over het Canadese merk. In Manhattan zijn twee filialen, waaronder een flagship store.

Het is aan te raden om vooraf uit te zoeken wanneer u het beste kunt gaan. A&F is een winkel waar de muziek zo hard staat dat u elkaar niet meer verstaat, en waar u wordt verwelkomd door dames in bikini en mannen met ontbloot bovenlijf.

Filialen:

Midtown: 720 Fifth Ave (flagship store)
Downtown: 199 Water Street

A&F heeft overigens ook een tweede kledinglijn, genaamd Hollister. In Manhattan zit een winkel van dit merk op de hoek van Houston Street en Broadway. Een goede plek om te gaan winkelen in New York dus.

Erics Tip: De A&F op Fifth Avenue is de winkel waar iedereen naartoe gaat. Het is niet vreemd om 30 tot 45 minuten te moeten wachten voor u de winkel in kan (zie de rij op de foto hieronder)! Vooral op zaterdag en zondag is het er erg druk. Zorg ervoor dat u juist vroeg of laat erheen gaat. Of ga naar de tweede winkel, hier staat nooit een rij. De winkels zijn ‘te herkennen’ aan de onherkenbare buitenkant. Bruine grote lamellen waar u niks doorheen ziet en meestal hangt er ook geen bord/sign dat u de Abercrombie & Fitch winkel heeft gevonden. Succes.

Abercrombie and Fitch in New York City Abercrombie and Fitch

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets