New York Rangers IJshockey Tickets Kopen

New York Rangers New York

De New York Rangers is het enige ijshockeyteam dat speelt in New York. Vanaf eind oktober spelen de Rangers in Madison Square Garden in Manhattan. Kaartjes zijn makkelijk te krijgen, hieronder leest u hoe. Ook al bent u geen fan van ijshockey of van de New York Rangers, toch is ijshockey bijwonen iets wat u niet snel zult vergeten. Madison Square Garden is steevast uitverkocht voor elke wedstrijd die de Rangers thuis spelen. De sfeer is bijna onbeschrijfelijk. De spanning, de snelheid, de hot dogs en de fans maken dit zo speciaal dat u het eigenlijk niet mag missen.

Nieuw! Geen verzend- en servicekosten bij alle e-tickets!

IJshockey is een harde sport voor ‘echte’ mannen. Maar een groot deel van het publiek in New York zijn vrouwen en kinderen. IJshockey duurt officieel 3 keer 20 minuten, maar omdat de tijd niet doorloopt als er gestopt wordt, duurt de hele wedstrijd z’n 2,5 tot 3 uur van start tot finish.

Bijkomend voordeel is dat de New York Rangers binnen spelen. Vooral in december, januari, februari en maart is het fijn dat u binnen iets kunt doen als het buiten hard regent of sneeuwt.

Veilig kaartjes kopen voor de New York Rangers

Klik hier en zoek naar de datum waarop u naar de ijshockeywedstrijd zou willen. Kijk goed of de New York Rangers thuis spelen, dit kunt u zien als de locatie ‘New York, NY’ en ‘Madison Square Garden’ is. De kaarten kunnen betaald worden met een creditcard en worden naar uw adres OF per e-mail verstuurd (dit is 100% veilig). Koop de kaarten op tijd: hoe meer tijd u heeft, hoe beter. (Als de kaartjes verstuurd worden, duurt het meestal vier tot vijf dagen voor u de kaarten in bezit heeft.) De website garandeert dat de kaarten op tijd in uw bezit zijn en anders ontvangt u uw geld terug.

ericstipisEric’s Tip: Kies voor “e-ticket” om zo min mogelijk verzendkosten te betalen.

Rangers aan het ijshockeyen New York Rangers aan het ijshockeyen

Waar moet ik zitten bij IJshockey in de Madison Square Garden?

Goede plaatsen bij het ijshockey zijn belangrijk, zeker omdat de puck klein is. Maar vergeet niet dat u eigenlijk voor de sfeer komt.
400-serie: Deze plaatsen zijn vaak erg goedkoop (soms maar 30-40 euro per kaartje), maar dit heeft een reden: u ziet weinig. De puck is niet te volgen omdat u te hoog zit. Deze plaatsen zijn alleen aan te raden als u puur voor de sfeer komt.
200-serie: Beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zie hieronder welke vakken het beste zijn. Probeer in de 200-serie kaarten op rij 14 of lager te kopen.
100-serie: Schitterend, maar niet als u achter het doel zit. Probeer ook hier in het midden kaartjes te kopen. Goedkope kaartjes in dit vak kosten 180-250 euro. Het filmpje hieronder is gemaakt vanuit vak 107.

Ranger zitplaatsen

Koop hier uw tickets voor de New York Rangers

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Comments are closed.

Copyright © 2010-2015 · Alle rechten voorbehouden · NewYork.nl