New York Rangers IJshockey Tickets Kopen

New York Rangers

De New York Rangers is het enige ijshockeyteam dat speelt in New York. Vanaf eind oktober spelen de Rangers in Madison Square Garden in Manhattan. Kaartjes zijn makkelijk te krijgen, hieronder leest u hoe. Ook al bent u geen fan van ijshockey of van de New York Rangers, toch is ijshockey bijwonen iets wat u niet snel zult vergeten. Madison Square Garden is steevast uitverkocht voor elke wedstrijd die de Rangers thuis spelen. De sfeer is bijna onbeschrijfelijk. De spanning, de snelheid, de hot dogs en de fans maken dit zo speciaal dat u het eigenlijk niet mag missen.

IJshockey is een harde sport voor ‘echte’ mannen. Maar een groot deel van het publiek in New York zijn vrouwen en kinderen. IJshockey duurt officieel 3 keer 20 minuten, maar omdat de tijd niet doorloopt als er gestopt wordt, duurt de hele wedstrijd z’n 2,5 tot 3 uur van start tot finish. Bijkomend voordeel is dat de New York Rangers binnen spelen. Vooral in december, januari, februari en maart is het fijn dat u binnen iets kunt doen als het buiten hard regent of sneeuwt.

Nieuw: Koop nu tickets voor de Rangers en betaal geen administratie- of verzendkosten (als u kiest voor e-tickets) of kies ervoor om uw tickets gratis in New York op te halen!

New York Rangers kaartjes kopen

Klik hier en zoek naar de datum waarop u naar de ijshockeywedstrijd zou willen gaan of bekijk het overzicht hieronder. Tickets kunnen worden besteld met een creditcard en worden vervolgens via e-mail of per post opgestuurd. Het is ook mogelijk de tickets GRATIS in New York op te halen. Mocht het niet lukken om de e-tickets te printen, kunt u altijd ter plaatse langs het kantoor gaan. Het kantoor is gelegen op een centrale plek vlakbij het Empire State Building.

Een e-ticket is de snelste optie. Als u normale tickets bestelt, kunt u er het beste voor kiezen om deze zelf op te halen. Om verzendkosten te voorkomen, raad ik u daarom aan om voor een van deze opties te kiezen. Uw tickets zijn gegarandeerd echt en worden altijd op tijd bezorgd.

De kaarten op deze website zijn van seizoenkaarthouders die niet kunnen, dat verklaart de lage prijzen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn: in dat geval zijn de officiële kaarten uitverkocht.

Rangers aan het ijshockeyen New York Rangers aan het ijshockeyen

Waar moet ik zitten bij IJshockey in de Madison Square Garden?

Goede plaatsen bij het ijshockey zijn belangrijk, zeker omdat de puck klein is. Maar vergeet niet dat u eigenlijk voor de sfeer komt.
400-serie: Deze plaatsen zijn vaak erg goedkoop (soms maar 30-40 euro per kaartje), maar dit heeft een reden: u ziet weinig. De puck is niet te volgen omdat u te hoog zit. Deze plaatsen zijn alleen aan te raden als u puur voor de sfeer komt.
200-serie: Beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zie hieronder welke vakken het beste zijn. Probeer in de 200-serie kaarten op rij 14 of lager te kopen.
100-serie: Schitterend, maar niet als u achter het doel zit. Probeer ook hier in het midden kaartjes te kopen. Goedkope kaartjes in dit vak kosten 180-250 euro. Het filmpje hieronder is gemaakt vanuit vak 107.

Ranger zitplaatsen

Koop hier uw tickets voor de New York Rangers

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Comments are closed.