Limousine in New York Huren

Koop tickets nu
Limousine in New York Huren

Een limousine in New York huren is een leuk idee voor een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid. De limousine voor 10 personen is te huren vanaf twee uur en kan u ophalen en afzetten op een door u zelf gekozen locatie in Manhattan, Brooklyn of Queens. Huur de limo voor een rondje sightseeing door Manhattan of laat u met uw gezelschap in stijl naar een restaurant of club brengen; alles is mogelijk!

Reserveer de limousine in New York hier

Limo huren per uur

New York is natuurlijk de perfecte bestemming voor het vieren van een speciale gelegenheid. Een verjaardag, vrijgezellenfeest of huwelijksreis is extra bijzonder in the city that never sleeps. En wat past daar beter bij dan een rit in een stijlvolle limo? De luxe Lincoln Stretch Limo biedt plaats aan maar liefst 10 personen. Voor water, pepermuntjes en zelfs een krant wordt gezorgd, en er is tevens wifi beschikbaar. De auto is te huren per uur, met een minimum van twee uur.

Erics Tip: Bent u op zoek naar iets speciaals met een kleine groep? Dan is een limousine huren een luxe, maar toch relatief goedkope optie! Het minimum van 2 uur is ideaal om u naar een restaurant of andere plek te brengen. Onderweg is er tijd voor sightseeing en verschillende stops om foto’s te maken. Ik raad aan om de limousine voor maximaal 8 personen te boeken, met 10 personen wordt het wel erg krap.

Praktische Informatie

Na boeken ontvangt u een voucher per e-mail, die u geprint of digitaal kunt gebruiken als ticket voor de tour.

  • Vertrektijd: flexibel
  • Vertrekpunt: zelf te kiezen locatie in Manhattan, Brooklyn of Queens
  • Retourtijd: flexibel
  • Retourpunt: zelf te kiezen locatie in Manhattan, Brooklyn of Queens

Reserveer de limousine in New York hier

Limousine in New York Huren - Interieur Limousine in New York Huren - De Limo

Limousine en helikoptervlucht

Voor de ultieme luxe ervaring combineert u de limousine-rit met een helikoptervlucht langs Manhattan. De limo haalt u op bij uw hotel in Manhattan (ten zuiden van 59th Street) en brengt u naar de heliport in Downtown Manhattan. Hier boardt u de helikopter voor een reguliere of extra lange helikoptervlucht over New York. Bewonder alle bezienswaardigheden van de stad vanuit de lucht, een unieke ervaring! Nadat u weer bent geland, brengt de limousine u terug naar uw hotel.

Boek de limousine en helikoptervlucht hier

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets