Limousine in New York Huren

Limousine in New York Huren

Een limousine in New York huren is een leuk idee voor een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid. De limousine voor 10 personen is te huren voor verschillende tijdsduren en kan u ophalen en afzetten op een door u zelf gekozen locatie in Manhattan. Huur de limo voor een rondje sightseeing door Manhattan of laat u met uw gezelschap in stijl naar een restaurant of club brengen; alles is mogelijk!

Reserveer de limousine in New York hier

Als de limousine niet beschikbaar is op de gewenste datum, boek dan deze Limousine Round Trip of de NYC Sightseeing Tour met Limousine

Limo huren per uur

New York is natuurlijk de perfecte bestemming voor het vieren van een speciale gelegenheid. Een verjaardag, vrijgezellenfeest of huwelijksreis is extra bijzonder in the city that never sleeps. En wat past daar beter bij dan een rit in een stijlvolle limo? De luxe Lincoln Stretch Limo biedt plaats aan maar liefst 10 personen. Voor water, pepermuntjes en zelfs een krant wordt gezorgd, en er is tevens wifi beschikbaar. De auto is te huren voor verschillende tijdsduren.

Erics Tip: Bent u op zoek naar iets speciaals met een kleine groep? Dan is een limousine huren een luxe, maar toch relatief goedkope optie! De limousine is ideaal om u naar een restaurant of andere plek te brengen. Onderweg is er tijd voor sightseeing en verschillende stops om foto’s te maken. Ik raad aan om de limousine voor maximaal 8 personen te boeken, met 10 personen wordt het wel erg krap.

Praktische Informatie

Na boeken ontvangt u een voucher per e-mail, die u geprint of digitaal kunt gebruiken als ticket voor de tour.

  • Vertrektijd: flexibel
  • Vertrekpunt: zelf te kiezen locatie in Manhattan
  • Retourtijd: flexibel
  • Retourpunt: zelf te kiezen locatie in Manhattan

Reserveer de limousine in New York hier

Limousine in New York Huren - Interieur Limousine in New York Huren - De Limo

Limousine/SUV en helikoptervlucht

Voor de ultieme luxe ervaring combineert u de limousine-rit met een helikoptervlucht langs Manhattan. De limo/SUV haalt u op bij uw hotel in Manhattan (ten zuiden van 59th Street) en brengt u naar de heliport in Downtown Manhattan. Hier boardt u de helikopter voor een reguliere of extra lange helikoptervlucht over New York. Bewonder alle bezienswaardigheden van de stad vanuit de lucht, een unieke ervaring! Nadat u weer bent geland, wordt u terug naar uw hotel gebracht.

Boek de limousine/SUV en helikoptervlucht hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief