Vervoer tussen Manhattan en cruisehavens van New York

Koop tickets nu
Vervoer tussen Manhattan en cruisehavens van New York

Ben u op zoek naar vervoer tussen Manhattan en de cruisehavens van New York? Wat zijn de beste, snelste en gemakkelijkste opties? Als u vanuit New York een cruise gaat maken, dan is het wel zo leuk om ervoor of erna een dagje (of een paar dagen) in de stad zelf te verblijven. U bent er tenslotte toch al!

Er zijn drie verschillende cruisehavens in New York: de Manhattan Cruise Terminal, de Brooklyn Cruise Terminal en de Cape Liberty Cruise Port in New Jersey. Hieronder vertel ik  wat de beste vervoersopties tussen deze havens en Manhattan zijn.

Met ‘hotel’ bedoel ik een hotel of een andere bestemming in Manhattan. Wilt u naar een ander deel van de stad? Dan kunt u natuurlijk gebruikmaken van de hieronder genoemde ‘car service’. Onderstaand stappenplan is te gebruiken voor ieder adres in New York.

Manhattan Cruise Terminal

De Manhattan Cruise Terminal ligt midden in de stad. Heel makkelijk dus! Overal rijden taxi’s die u naar de terminal kunnen brengen. En ook bij de terminal zijn er genoeg taxi’s om naar uw bestemming in New York City te komen. U kunt hieronder ook vooraf een transfer boeken. Zo bent u zeker van vervoer en weet u vooraf wat de prijs zal zijn.

Brooklyn Cruise Terminal

De Brooklyn Cruise Terminal ligt ongeveer ter hoogte van Governors Island en is te bereiken per taxi. Een vergelijkbare en in de meeste gevallen een voordeligere optie is een privé-auto met chauffeur, welke u hieronder kunt boeken.

Boek hier uw transfer van uw hotel naar de Brooklyn Cruise Terminal
Boek hier uw transfer van de Brooklyn Cruise Terminal naar uw hotel

Cape Liberty Cruise Port (New Jersey)

De Cape Liberty Cruise Port in New Jersey ligt zo ver van Manhattan, dat ik u afraad om een taxi te nemen. De chauffeur mag namelijk een speciaal, extra hoog tarief rekenen omdat hij dan door twee verschillende staten rijdt. U zult dan al snel het dubbele bedrag betalen.

Persoonlijk zou ik kiezen voor de ‘car service’ met chauffeur. Het is eigenlijk hetzelfde idee als een taxi, maar dan in de meeste gevallen voordeliger. Als u van tevoren hieronder boekt, bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer u ter plaatse vervoer regelt.

Boek hier uw transfer van uw hotel naar de Cape Liberty Cruise Port
Boek hier uw transfer van de Cape Liberty Cruise Port naar uw hotel

U kunt ook transfers boeken tussen luchthavens en cruiseterminals in New York

Manhattan bezoeken voor of na uw cruise

Bent u voor vertrek of na aankomst van een cruise in Manhattan? Maak dan van de gelegenheid gebruik om New York wat beter te leren kennen. Zelfs als u maar een paar uurtjes heeft, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een privéchauffeur boeken die u door de stad leidt. Vanuit de auto ziet u verschillende hoogtepunten van New York met de chauffeur als uw gids.

Bent u zojuist aangekomen in de cruisehaven? Dan pikt de chauffeur u daar op. Gaat u nog een cruise maken? Dan haalt de chauffeur u op bij uw hotel en zet hij u aan het einde van de dag af bij de cruisehaven. Aan het einde van de dag bent u natuurlijk op tijd terug. Mocht uw cruise vertraagd zijn, kunt u de rondleiding annuleren en krijgt u het bedrag terug. Een rondleiding met chauffeur is een ontspannen manier om optimaal te genieten van een paar uurtjes in New York!

Boek hier een privérondleiding door New York naar de cruisehaven
Boek hier een privérondleiding door New York van de cruisehaven

Vervoer tussen Manhattan en cruisehavens van New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief