Elektrische step huren in New York

Koop tickets nu
Electric scooter rental in New York

Een elektrische step huren in New York is een unieke manier om de stad te ontdekken. De e-steps, ook bekend als scooters, hebben vaak een bereik van meer dan 60 kilometer. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel op de elektrische step Central Park of een ander deel van Manhattan verkennen.

Huur de elektrische step in New York hier

Contents

Elektrische step huren in New York

Een elektrische step huren in New York kan iedereen met een leeftijd van zestien jaar of ouder, zonder in bezit te zijn van een (scooter-) rijbewijs. Rij met de e-step over Times Square, door de straten van Manhattan of langs de Hudson River. Doordat het vertrekpunt vlakbij Central Park ligt, kunt u hier ook heen steppen. Het besturen van de elektrische step is erg gemakkelijk: u zet zich af en drukt de gashendel in. Vervolgens kunt u beide voeten op de step zetten en gas blijven geven. Afremmen doet u met de handrem of door het gas los te laten. U kunt altijd om extra uitleg vragen bij het afhalen als het de eerste keer is dat u een elektrische step gebruikt.

Elektrische step in New York regels

Aan het gebruik van een elektrische step in New York zijn enkele regels verbonden. Doordat de steps een snelheid kunnen behalen van 25 km/u mogen ze niet worden gebruikt op de stoep, maar wel op de fietspaden. U mag alleen door straten rijden waar de maximale snelheid 30 mph is, wat geldt voor het grootste deel van Manhattan. Ook is er een minimum leeftijd van zestien jaar, en moeten personen tot achttien jaar een helm dragen. Bent u ouder dan achttien jaar, dan wordt het dragen van een helm u aangeraden.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u op uw mobiel kunt laten zien om de elektrische step op te halen.

  • Vertrekpunt: Paar blokken van Central Park
  • Vertrektijd: Naar keuze
  • Prijs: Afhankelijk van hoe lang u de steppen huurt.
  • Gebruik van elektrische step, helm en kaart is inbegrepen.

Huur de elektrische step in New York hier

Electric scooter rental in New York - E steps Electric scooter rental in New York - Central Park

Elektrische step tour door Central Park

Een tour met de elektrische step door Central Park brengt u langs verschillende plekken in het park. Onder begeleiding van een gids vertrekt u vanaf Columbus Avenue naar onder andere Bethesda Fountain, Cleopatra’s Needle en Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir. Gedurende de tour zal u een aantal keer stoppen, zodat u foto’s kunt maken. Ondertussen vertelt uw gids over verschillende plekken in het park.

Boek de elektrische step tour hier


Kan ik een elektrische step huren in New York?

Ja, elektrische steppen in New York kunt u huren. Lees meer hier.

Wat zijn de regels voor elektrische steppen in New York?

Er zijn regels voor het gebruik van steppen in New York. Lees de regels hier.

Kan ik een tour doen met een elektrische step in New York?

Ja, u kunt een tour doen met de elektrische step in New York. Boek uw tour hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets