Vervoer tussen vliegvelden en cruisehavens in New York

Vervoer tussen vliegvelden en cruisehavens in New York

Wilt u meer weten over vervoer tussen de vliegvelden en de cruisehavens van New York? Er zijn drie verschillende cruisehavens in New York: de Manhattan Cruise Terminal, de Brooklyn Cruise Terminal en de Cape Liberty Cruise Port in New Jersey. Ook zijn er drie vliegvelden: John F. Kennedy International Airport (JFK), Newark International Airport (EWR) en LaGuardia (LGA).

Welke verbinding u ook nodig heeft, in alle gevallen vind ik een privétransfer de beste optie. Waarom? Het is relatief snel en goedkoop. Bovendien is een privé-auto met chauffeur veilig en eenvoudig!

Boek hier uw vervoer van het vliegveld naar de cruisehaven

Boek hier uw vervoer van de cruisehaven naar het vliegveld

Luchthavenvervoer van/naar de cruisehaven van New York

Deze all-inclusive transfer is een soort taxiservice: u boekt een privé-auto met chauffeur. Zorg er als het kan voor dat u ruim op tijd boekt, want hoe eerder u reserveert, des te minder u betaalt. De prijs is afhankelijk van de route, het tijdstip van boeken en het aantal mensen waarmee u de auto deelt. Tol en fooi zijn al bij deze prijs inbegrepen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan!

Reizen tussen verschillende staten

Reist u tussen twee verschillende staten zoals New York en New Jersey?  Dan biedt deze privétransfer een extra voordeel. Chauffeurs van yellow cabs mogen een extra hoog tarief rekenen voor ritten tussen verschillende staten, de chauffeurs van deze transfer mogen dat niet doen.

Lees hier meer over vervoer van de cruisehaven naar uw hotel (of een andere bestemming in Manhattan)!

Vervoer tussen vliegvelden en cruisehavens in New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets