Reviews over Eric van NewYork.nl

EricIk ben Eric van NewYork.nl; de website over New York. Hierop deel ik alles wat u moet weten als u een reis plant naar de Big Apple. En hier ben ik erg trots op! Elke dag mag ik mensen helpen om hun tijd in New York onvergetelijk te maken, wat ik het leukste vind om te doen. Daarom vind ik het ook leuk om te horen wat mensen van mijn service vinden.
Bent u benieuwd wat anderen van mijn website en service vinden? U kunt hier een aantal recensies vinden.

Heeft u hulp nodig bij het plannen van uw trip naar New York? Stuur me gerust een e-mail op ericvragen@newyork.nl.

Wilt u ook een review voor mij achterlaten? Dat kan hier!

Ella B - Ik kreeg elke keer weer netjes antwoord "Ik wil je heel erg bedanken voor alle goede tips, informatie, en hulp bij reserveren en alle vragen waarmee ik je hebt bestookt. Ik kreeg elke keer weer netjes antwoord, zelfs toen ik al in NY was en het even niet meer wist. Ik vind het echt tof wat je allemaal doet, en nogmaals heel erg bedankt." E-mail - 1 november 2023
Ineke B - Langs deze weg wil ik je bedanken voor je support "Langs deze weg wil ik je bedanken voor je support in de voorbereiding voor onze 5 daagse trip naar New York op di 24/10 j.l. Alles is prima verlopen en met de door jou aanbevolen pass hebben we alles kunnen zien wat op ons lijstje stond. Een onvergetelijke ervaring voor mijn twee kleinzoons die met mij mee waren. Nogmaals mijn hartelijke dank!!" E-mail - 1 november 2023
Henny L - Mede dankzij jou een geweldige week in New York "We zijn weer terug in Nederland en hebben mede dankzij jou een geweldige week achter de rug in New York. Enorm bedankt en zullen je zeker bij anderen adviseren om via jou naar NY te gaan!" E-mail - 30 oktober 2023
Claudette B - Dank dat je 'erbij' was! "Hey Eric, wij zijn net terug uit NYC. Je was een waardevolle reisgenoot! Dank voor je tips! We hebben zo genoten van de stad, het weer (25°), de sfeer en de activiteiten. We gaan 100% zeker terug en zullen dan nog meer van jouw tips gebruiken! Dank dat je 'erbij' was!" Instagram - 30 oktober 2023
Cynthia S - Dankjewel voor je goede zorgen "Eric je bent een kanjer je hebt ons zoveel besparende tips gegeven zodat het voor ons mogelijk was om New York te bezoeken en alles en meer te zien van deze stad. Dankjewel voor je goede zorgen 🙏🍀❤️" Facebook - 28 oktober 2023
Natasja V - Keep up the good work "We zijn sinds gisteren terug van onze reis naar New York. Het was een fantastische ervaring. Heel hartelijk bedankt voor de hulp bij het boeken van de Go City pass en de metrotickets, en het advies over de E-sim, de observation decks en de musicals. Ook de tips op uw app waren heel nuttig. Het etentje bij Ellen's Stardust was geweldig !! New York stond al mijn hele leven op mijn bucket list en het is een onvergetelijke reis geworden. Ik ga uw website en app zeker aanbevelen bij vrienden en collega's die ook ooit naar New York willen gaan. Keep up the good work 😀." E-mail - 26 oktober 2023
Koen G - Geweldige vakantie in New York gehad! "Mede dankzij kaarten/passen die we bij jullie hebben besteld alsmede jullie goede adviezen hebben we een geweldige vakantie in New York gehad!" E-mail - 22 oktober 2023
Gerard T - Onze vakantie TOP geweest "Wij zijn inmiddels weer een dagje thuis na een geweldige week in New York!! Wij wilden je graag bedanken voor alle goede tips!! We hebben veel attracties met de pas gedaan wat ontzettend makkelijk was. En je metrokaartje hebben we heel veel gebruikt!! Super was dat!! Kortom mede door al je tips etc is onze vakantie TOP geweest!!" E-mail - 17 oktober 2023
Arie-Jan K - Zó behulpzaam, zo servicegericht "Wat zijn jullie gewéldig. Zó behulpzaam, zo servicegericht en alles doen om een onvergetelijke en zorgeloze vakantie in New York te hebben. Dat dit nog bestaat in Nederland. 6 sterren had ik liever gegeven. Jullie zijn het meer dan waard. Ik zal het tegen iedereen die het maar weten wil zeggen! Jullie hebben er voor gezorgd dat we het maximale uit onze 7 daagse trip hebben gehaald. Ook alle attracties die we via NewYork.NL hebben geboekt waren top geregeld en super duidelijk gecommuniceerd. Ga zo door!!!!" E-mail - 17 oktober 2023
Esther H - Ontzettend dankbaar voor deze app "We zijn net terug na een week New York en ontzettend dankbaar voor deze app. Heel veel gebruik van gemaakt. Vooral de wandelroutes waren geweldig! Bedankt Eric en leuk appartementje had je in New York 😃." Facebook - 12 oktober 2023

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets