Reviews over Eric van NewYork.nl

EricIk ben Eric van NewYork.nl; de website over New York. Hierop deel ik alles wat u moet weten als u een reis plant naar de Big Apple. En hier ben ik erg trots op! Elke dag mag ik mensen helpen om hun tijd in New York onvergetelijk te maken, wat ik het leukste vind om te doen. Daarom vind ik het ook leuk om te horen wat mensen van mijn service vinden.
Bent u benieuwd wat anderen van mijn website en service vinden? U kunt hier een aantal recensies vinden.

Heeft u hulp nodig bij het plannen van uw trip naar New York? Stuur me gerust een e-mail op [email protected].

Wilt u ook een review voor mij achterlaten? Dat kan hier!

Emmy J - Nogmaals mijn dank ! "Ik kan niet benadrukken wat voor een hulp u bent voor mensen die de eerste keer (en wellicht ook voor de ... keer ) NY bezoeken. Al de links, tips, schema's, die we kunnen downloaden of gebruiken betekenen een enorme hulp in het kluwen van vragen die op ons afkomen bij het plannen voor de trip naar NY. Nogmaals mijn dank !" E-mail - 15 jul 2024
Luuk & Marlies M - In veel gevallen is de site en de info echt een uitkomst gebleken "We zijn in mei naar New York geweest en…. het was fantastisch. We hebben het er nog steeds over. Ik wilde gewoon even laten weten dat mede door jouw site het plannen van zo’n trip heef fijn/makkelijk was. Vooral de bezienswaardigheden waar je niet zo snel aan zou denken. In veel gevallen is de site en de info echt een uitkomst gebleken. Wilden we toch nog ff kwijt!" E-mail - 18 jun 2024
Monique K - Bedankt voor je hulp bij onze vragen "Bedankt voor je hulp bij onze vragen en het regelen van de juiste NY-pas en metrokaart. We hebben een gewéldige week in New York gehad, mede door jouw adviezen en handige app! Wát een stad!!!! Mijn lichaam is weer hier, maar mijn hoofd hangt nog in het New Yorkse. Gelukkig hebben we de herinneringen en foto's!" E-mail - 12 jun 2024
Erwin B - We hebben genoten! "We zijn weer terug in Nederland na een weekje New York. We hebben genoten! Mede dankzij jouw goede tips op je website/app. We hebben vier keer gegeten in een door jou geadviseerd restaurant. Vier keer spot on! Met Gran Torino als de winnaar." E-mail - 30 mei 2024
Mariëlle H - Echt heel fijn! "Ik wilde je nog bedanken na onze succesvolle trip New York. De metrocards, stopcontactdingetjes en de NY passen deden het perfect. Je was altijd heel snel met je antwoorden op mijn vragen. Echt heel fijn! Dank je wel daarvoor!" E-mail - 21 mei 2024
René V - Aanrader voor iedereen die naar New York gaat "Weer weekje thuis van mooie ervaring met gezin in New York, bedankt voor alle tips en handige app en belangeloos reageren op mijn mail met een vraag. Aanrader voor iedereen die naar New York gaat." E-mail - 12 mei 2024
Rudo H - Dank voor de goede tips "Dank voor de goede tips. Wat ik zeer kon waarderen zijn de betrouwbare, snel geleverde en correcte metrocards en airtrain kaartjes die ik bij je heb besteld. Het scheelde een hoop tijd. Ook handig waren de verloopstekkertjes. We hebben genoten van New York. Heel veel gelopen en keuzes moeten maken in het enorme aanbod. Wat een bruisende stad en niet te vergelijken met welke andere stad dan ook" E-mail - 06 mei 2024
Monique P - Hierdoor was ik goed voorbereid en had ik het lef om als alleenstaande moeder de prachtige stad New York te trotseren "Graag willen we je nog even bedanken voor de waardevolle tips die je gegeven hebt. Hierdoor was ik goed voorbereid en had ik het lef om als alleenstaande moeder de prachtige stad New York te trotseren. We hebben de New York pas aangeschaft en daardoor misschien juist net andere dingen gedaan dan dat we anders gedaan hadden. De wedstrijd van de New York Yankees was geweldig om mee te maken. Wij hadden ook het geluk om op JFK binnen 10 minuten buiten te staan door de app MPC te tonen…dat was ook wel geweldig." E-mail - 05 mei 2024
Aritha J - We hebben veel gehad aan jouw website en tips "We gaan morgen weer naar huis, na een heerlijke week in New York. We hebben veel gehad aan jouw website en tips. We gaan nu sparen voor de volgende keer. Nogmaals bedankt!" E-mail - 05 mei 2024
Bregje B - Wil je NY bezoeken? Bezoek dan eerst Eric’s site! "Top site! Én app! Ik heb veel tips gehad en kreeg snel antwoord op mijn vragen via email. Eric neemt echt de tijd voor je en wil je zo goed mogelijk helpen. Hij is kundig en vriendelijk. Daarnaast zeer betrouwbaar. Wil je bijvoorbeeld een Citypass of metro kaarten? Bestel deze vooral via zijn site. Ook is een e-simcard via hem te bestellen. Raad ik ook aan. Wil je NY bezoeken? Bezoek dan eerst Eric’s site!" Google review - 01 mei 2024
Martine K - De site ervaren wij als heel informatief "Wil je even teruggeven, dat wij het als heel fijn ervaren je snel reageert op onze vragen, voortkomende uit vakantiestress. Ook de site ervaren wij als heel informatief." E-mail - 26 apr 2024
André M - Alles is perfect gegaan "We hebben een geweldige reis gehad. Alles is perfect gegaan en ik wil je bedanken voord e vele tips die we via jouw workshop op de vakantiebeurs een later per mail en via jouw geweldige site hebben ontvangen. Wat hebben we er veel aan gehad. De vele tip, metrokaarten, stekkers, de ‘hulp' van je app in New York met o.a. de service voor de metro en zo veel meer. We hebben genoten van deze bruisende stad die idd never sleept." E-mail - 23 apr 2024
Arne & Liam L - Het heeft ons van voorbereiding tot terugkomst enorm geholpen "Ook namens mijn zoon wil ik je bedanken voor je fantastische website en app met alle info en uiteraard voor al al je tips 👍🏻👍🏻👍🏻 echt top man. Het heeft ons van voorbereiding tot terugkomst enorm geholpen. Zo’n reis is simpelweg een beetje overweldigend en je weet dan niet waar je moet beginnen en wat je allemaal moet gaan doen. Het is dan super fijn dat iemand zijn ervaringen opschrijft en zelf links deelt naar de juiste sites…en zelfs hele dagplanning invult. Nou ja …. Een en al loftrompet 👊🏻 Keep up the good work. En nogmaals dank." E-mail - 14 apr 2024
Nathalie D - Het was de max. Bedankt voor alle tips en hulp "Wij zijn net terug uit het bruisende New York. Het was de max. Bedankt voor alle tips en hulp." E-mail - 12 apr 2024
Dieter D - Fantastische reis, met als leidraad jouw site en hulp "We zijn zonet terug van NY. Fantastische reis, met als leidraad jouw site en hulp." E-mail - 12 apr 2024
Iris A - Je tips zijn écht aanraders "Eric sws alles wat we gedaan hebben “via” jou was leuk en goed geregeld, thanks nog daarvoor, je tips zijn écht aanraders👍" Facebook - 12 apr 2024
Emma S - We hebben het geweldig gehad "We zijn deze week weer naar huis gevlogen. De tijd vloog om. We hebben het geweldig gehad. Genoten van begin tot het einde. We willen jou hartelijke bedanken voor je snelle reageren, je hulp en je inzet. Het heeft ons veel geholpen. Je site, je app, de spullen die we via jou hebben geregeld. Echt top! Het heeft zeker bijgedragen aan het genot van onze vakantie." E-mail - 11 apr 2024
Vicky V - Alles wat u aanraadt, is ook effectief de moeite waard "Wij zijn net terug van onze trip naar new york. Ik wil u en uw team graag bedanken voor al uw hulp, zowel via mail als de info die we gekregen hebben op de vakantiebeurs in new york. We hebben veel aan uw website gehad en verschillende uitstapjes geboekt via uw website; Alles wat u aanraadt, is ook effectief de moeite waard. Super bedankt voor alles!" E-mail - 08 apr 2024
Peter S - Fantastische week gehad in New York "Ik had niet gereageerd maar dat wil niet zeggen dat deze tips mij niet geholpen hebben! We hebben een fantastische week gehad in New York, waarbij de tip om naar Broadway (Hamilton) te gaan super was! Wat een gave ervaring. Dank, en keep up the good work!" E-mail - 13 mrt 2024
Caroline S - Top geregeld "Bedankt weer Eric genoten en top geregeld met de passen. Tot volgend jaar weer, Caroline" E-mail - 12 mrt 2024
Belinda T - Heeft mij goed op weg geholpen "Even via deze weg, bedankt voor de tips en het beantwoorden van mijn mail, het heeft mij goed op weg geholpen. Thanks!" Facebook - 30 jan 2024
Sandra D - Heeft ons bezoek aan NY erg aangenaam gemaakt "We zijn inmiddels weer thuis, maar willen je nog even bedanken voor je mailtje en alle waardevolle info op je website. Dit heeft ons bezoek aan NY erg aangenaam gemaakt." E-mail - 04 jan 2024
Ruth K - Wij hebben een top vakantie in New York gehad "Wij willen je bedanken voor je tips, wandelroutes en advies. Mede hierdoor hebben wij een top vakantie in New York gehad. Dankjewel!" E-mail - 03 jan 2024
Pascal van L - We willen je bedanken "We willen je bedanken, dat mede jouw adviezen looproutes en metrocards wij een geweldige tijd hebben gehad in New York." E-mail - 01 jan 2024
Mariska V - We hebben genoten! "We zijn weer terug van een fantastische week in new york, wat een stad!!! Ik wil je graag bedanken voor je advies, ideeën en klaar staan bij vragen. We hebben genoten!" E-mail - 28 dec 2023
Ferdinand V - Trip was helemaal geslaagd! "Bedankt voor de goede zorgen want de Trip was helemaal geslaagd!" E-mail - 26 dec 2023
Ella B - Ik kreeg elke keer weer netjes antwoord "Ik wil je heel erg bedanken voor alle goede tips, informatie, en hulp bij reserveren en alle vragen waarmee ik je hebt bestookt. Ik kreeg elke keer weer netjes antwoord, zelfs toen ik al in NY was en het even niet meer wist. Ik vind het echt tof wat je allemaal doet, en nogmaals heel erg bedankt." E-mail - 01 nov 2023
Ineke B - Langs deze weg wil ik je bedanken voor je support "Langs deze weg wil ik je bedanken voor je support in de voorbereiding voor onze 5 daagse trip naar New York op di 24/10 j.l. Alles is prima verlopen en met de door jou aanbevolen pass hebben we alles kunnen zien wat op ons lijstje stond. Een onvergetelijke ervaring voor mijn twee kleinzoons die met mij mee waren. Nogmaals mijn hartelijke dank!!" E-mail - 01 nov 2023
Henny L - Mede dankzij jou een geweldige week in New York "We zijn weer terug in Nederland en hebben mede dankzij jou een geweldige week achter de rug in New York. Enorm bedankt en zullen je zeker bij anderen adviseren om via jou naar NY te gaan!" E-mail - 30 okt 2023
Claudette B - Dank dat je 'erbij' was! "Hey Eric, wij zijn net terug uit NYC. Je was een waardevolle reisgenoot! Dank voor je tips! We hebben zo genoten van de stad, het weer (25°), de sfeer en de activiteiten. We gaan 100% zeker terug en zullen dan nog meer van jouw tips gebruiken! Dank dat je 'erbij' was!" Instagram - 30 okt 2023
Cynthia S - Dankjewel voor je goede zorgen "Eric je bent een kanjer je hebt ons zoveel besparende tips gegeven zodat het voor ons mogelijk was om New York te bezoeken en alles en meer te zien van deze stad. Dankjewel voor je goede zorgen 🙏🍀❤️" Facebook - 28 okt 2023
Natasja V - Keep up the good work "We zijn sinds gisteren terug van onze reis naar New York. Het was een fantastische ervaring. Heel hartelijk bedankt voor de hulp bij het boeken van de Go City pass en de metrotickets, en het advies over de E-sim, de observation decks en de musicals. Ook de tips op uw app waren heel nuttig. Het etentje bij Ellen's Stardust was geweldig !! New York stond al mijn hele leven op mijn bucket list en het is een onvergetelijke reis geworden. Ik ga uw website en app zeker aanbevelen bij vrienden en collega's die ook ooit naar New York willen gaan. Keep up the good work 😀." E-mail - 26 okt 2023
Koen G - Geweldige vakantie in New York gehad! "Mede dankzij kaarten/passen die we bij jullie hebben besteld alsmede jullie goede adviezen hebben we een geweldige vakantie in New York gehad!" E-mail - 22 okt 2023
Gerard T - Onze vakantie TOP geweest "Wij zijn inmiddels weer een dagje thuis na een geweldige week in New York!! Wij wilden je graag bedanken voor alle goede tips!! We hebben veel attracties met de pas gedaan wat ontzettend makkelijk was. En je metrokaartje hebben we heel veel gebruikt!! Super was dat!! Kortom mede door al je tips etc is onze vakantie TOP geweest!!" E-mail - 17 okt 2023
Arie-Jan K - Zó behulpzaam, zo servicegericht "Wat zijn jullie gewéldig. Zó behulpzaam, zo servicegericht en alles doen om een onvergetelijke en zorgeloze vakantie in New York te hebben. Dat dit nog bestaat in Nederland. 6 sterren had ik liever gegeven. Jullie zijn het meer dan waard. Ik zal het tegen iedereen die het maar weten wil zeggen! Jullie hebben er voor gezorgd dat we het maximale uit onze 7 daagse trip hebben gehaald. Ook alle attracties die we via NewYork.NL hebben geboekt waren top geregeld en super duidelijk gecommuniceerd. Ga zo door!!!!" E-mail - 17 okt 2023
Esther H - Ontzettend dankbaar voor deze app "We zijn net terug na een week New York en ontzettend dankbaar voor deze app. Heel veel gebruik van gemaakt. Vooral de wandelroutes waren geweldig! Bedankt Eric en leuk appartementje had je in New York 😃." Facebook - 12 okt 2023
Ab R - Zal jouw site iedereen aanraden "Complimenten voor de service, zie je niet vaak. Dikke duim en chapeau. Zal jouw site iedereen aanraden, helemaal top." E-mail - 11 okt 2023
Peter O - Onze week NY onvergetelijk geworden "Door goede en leuke tips, aanbiedingen van allerlei kortingskaarten en het regelen van tickets is onze week NY onvergetelijk geworden" E-mail - 02 okt 2023
Sjaak K - Voelt heel persoonlijk "Hele duidelijke site. Verteld precies alles wat je moet weten om NY te bezoeken. Bij het stellen van vragen aan Eric krijg je heel snel een antwoord. Voelt heel persoonlijk." E-mail - 19 sep 2023
Piet V - Een cijfer? Een dikke 10!!! "Voor het eerst van ons leven naar New York. Dan stel je je vragen. Hoe? Wat? Waar ? Enz. Gelukkig hadden we eens een folder van "Eric" van de vakantiebeurs meegenomen. Wat een duidelijk info. Ook op de site van Eric heel veel nuttige info. Eric reageert onmiddelijk op een vraag. Hij heeft ons geweldig geholpen. Een cijfer? Een dikke 10!!!" E-mail - 10 sep 2023
Joost - Zijn service is ongekend goed "We waren helemaal onbekend met wat er allemaal te doen was in New York en het boekje gaf heel veel informatie. Met de passen werkte het erg makkelijk, die hadden we in 3 dagen in huis. Zo ook de metrokaarten. Ter plekke hebben we Eric nog een paar vragen gesteld en we hadden vaak binnen een uur antwoord. Zijn service is ongekend goed. Echt een aanrader!" E-mail - 27 aug 2023
Gwen P - Het perfecte antwoord van A-Z uitgelegd "Dankzij alle tips en tricks van Eric hebben wij op 5 dagen heel veel gezien. Vraag wat je wil en je krijgt het perfecte antwoord van A-Z uitgelegd. Beter kan niet volgens mij. En dan alle tickets die je via Eric kan kopen van Air-Train tot alle attracties, heel goedkoop en met alle benodigde uitleg erbij. Iedereen die naar NY wil gaan moet bij Eric zijn, echt een toppertje en zijn zoon is ook goed op weg om hem op te volgen :-)" E-mail - 15 aug 2023
Jan de J - Eric staat voor je klaar! "Eric staat voor je klaar! Zijn tips zijn echt heel bruikbaar en mijn bestelling van de metrokaartjes en AirTrain tickets waren de dag na bestelling al bezorgd. Heb je een vraag dan krijg je binnen no-time antwoord. Zowel de website als de app zijn fijn bruikbaar en staan boordevol informatie over deze insane stad." E-mail - 14 aug 2023
Petra D - Zelfs in NY konden we op Eric rekenen "Via Eric kregen we heel veel tips en nuttige info om een ongelooflijke reis te maken naar New York. We maakten gebruik van NewYork.nl om onze city passen, metro card en air train aan te kopen en dit met een leuke korting. Alles werd heel correct en stipt opgestuurd naar ons thuisadres. Wat een gemak! Via de dagelijkse tips stippelen wij onze trip uit die opnieuw(we waren voor de derde keer in NY)onvergetelijk was. Zelfs in NY konden we op Eric rekenen. Onmiddellijk krijg je antwoord op je vragen..zo konden we genieten van leuke extra's! We maakten ook gebruik van de app die je off line kan gebruiken, heel handig bij het fietsen door central park oa. NewYork.nl volgen via Facebook is een echte aanrader voor de New York lopers. Eén minpunt....je wilt onmiddellijk terug 🙂" E-mail - 18 jul 2023
Timo & Barbara E - Was zeker een goede aanvulling op onze reis "We zijn inmiddels terug in Nederland maar wilden je laten weten dat we blij waren met je app. We hebben hier veelvuldig gebruik van gemaakt. Heel hartelijk bedankt het was zeker een goede aanvulling op onze reis! 💐" E-Mail - 25 mei 2023
Riny J - We hebben er veel aan gehad! "Eric, bedankt voor je goede tips. We hebben er veel aan gehad! Top😃🇺🇸👍" E-mail - 23 mei 2023
Raymond V - Eric, dank je wel voor al je goede tips "Wij zijn net terug, waren vorige week met het gezin in New York. Erg leuk geweest. Eric, dank je wel voor al je goede tips en links, in je app en de site!" Facebook - 01 mei 2023
Petra B - Een heerlijk verzorgd verblijf "Dankzij jouw Facebook site heb ik samen met mijn dochter een heerlijk verzorgd verblijf gehad in NY! De tips, vooraf bestelde kaarten/tickets en reserveringen maakten het een gepland verblijf waarvan we genoten hebben, dankjewel daarvoor!" Facebook - 01 mei 2023
Sylvia B - Dankjewel voor alle tips en je geweldige app "Ik wil je graag even laten weten, dat wij door de app en jouw tips wij een topweek hebben gehad in NY! Wij hebben de app dan ook dagelijks gebruikt en er alles uitgehaald wat we konden. Ook het feit dat de app ook offline te gebruiken is, is top. Dankjewel voor alle tips en je geweldige app om NY te verkennen." E-mail - 29 apr 2023
Annet - Geweldige week NY met jouw tips "Inmiddels op het vliegveld terug naar huis na een geweldige week NY met jouw tips, de NY pass en jouw app Nederlanders die we tegenkwamen hadden jouw tips ook al. Je bent een begrip onder de Nederlandse toeristen in NY😁" Instagram - 29 apr 2023
Nel K - Geweldige 6 daagse stedentrip "Ik wil je even laten weten dat wij een geweldige 6 daagse stedentrip in NY hebben gehad! Toen wij daar vorige week arriveerden was het daar 30 graden! Dus de hele week in de zomerkleding. De NY Cityflexpass en Metrocard die ik bij jou had besteld hebben wij optimaal gebruikt. Het Moma, gefietst in het Central park, The Edge, The Rock etc. Nergens hoefden we in de rij te staan. Verder de High line wandeling gemaakt en een prachtige wandeling vanuit Brooklyn langs de East River en over de Brooklynbridge terug naar Manhattan. Zeer aan te bevelen! Nogmaals dank voor de passen die ik bij jou kon bestellen, de info vooraf en je duidelijke website!" E-mail - 21 apr 2023
Cora R - Continu zeiden we : even Eric raadplegen "We zijn weer terug en alles is prima verlopen dankzij jouw app. Mijn dochter had hem op haar mobiel gezet en je hebt eigenlijk de hele reis meegemaakt. Continu zeiden we : even Eric raadplegen. Vooral met het OV maar ook met de WC 😃" E-mail - 19 apr 2023
Geer A - Heel veel informatie uit de app en site gehaald "Een half jaar geleden begonnen met organiseren van de New York trip. Heel veel informatie uit de app en site gehaald. Mails gestuurd voor info over van alles. Metro kaarten airtrain ,alles bij Eric besteld. Vandaag terug gekomen het was fantastisch. Bedankt Eric." Facebook - 19 apr 2023
Carlijn V - Thanks voor de handige tips! "Hi Eric, net terug van 6 daagse New York trip met mijn broer! Thanks voor de handige tips! De wandeltochten zijn echt een aanrader! Met navigatie en beschrijving bij de highlights, top! Fijn ook om de metropas en airtrainkaart vooraf al in huis te hebben!" Facebook - 18 apr 2023
Geert G - Alles heb ik perfect kunnen plannen en boeken met jou hulp "Langs deze weg willen we jou bedanken voor de ondersteuning die we van jou hebben gekregen voor en tijdens onze trip naar New York. Ik heb het afgelopen jaar veel info van jou site en app mogen opslaan om een fantastische trip te maken. Alles heb ik perfect kunnen plannen en boeken met jou hulp. Alle lof voor jou." E-mail - 18 apr 2023
Marinus G - Vlot, persoonlijk en heel adequaat "Onze complimenten voor jou en jouw bedrijf! Vlot, persoonlijk en heel adequaat." E-mail - 18 apr 2023
Cynthia S - Goedkoopst mogelijke manier dankzij jou "Wij hebben een top tijd gehad en alles gezien wat we wilde zien op de goedkoopst mogelijke manier dankzij jou info (mail). Heel erg bedankt 💐" Facebook - 13 apr 2023
Tom L - Keep up the good work. "Dag Eric, we zijn nu in New York, even om te zeggen dat jouw app en website gewoon top zijn. We maken er volop gebruik van, ook in de voorbereiding deden we dit al. We gingen gisteren eten in Carmine's in Upper West met onze tieners omdat jij dat zo goed vond. Wow wat een eten voor die prijs! En jouw kaart waar je kan zien waar je bent is zeer praktisch. Keep up the good work." Facebook - 11 apr 2023
Christophe B - Topkerel ! "Topkerel ! Beste app voor een big🍎 trip. Thx voor de info, antwoorden en de tickets 👍" Facebook - 10 apr 2023
Petra W - Keep up the good work! "Ik wil je hierbij nog bedanken voor al je tips. Ik heb veel aan jouw site gehad. Ik ben eind september 2022 een weekje met mijn dochter en zoon naar New York geweest. Was een heel geslaagde citytrip met prachtig weer. Ik hoorde van jou site via een collega en ik beveel het ook anderen aan. Keep up the good work!" E-mail - 10 apr 2023
“Hoi, ik ben Eric en ik word altijd heel blij van de reviews die ik krijg. Ik doe dit werk al meer dan 10 jaar en heb in de loop der jaren talloze reviews mogen ontvangen. Vanaf nu kan ik deze met jullie delen, zodat jullie kunnen zien waarvoor ik het doe!”
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets