Over Eric

EricNa het rondkijken op mijn site vraagt u zicht vast af wie Eric is! Ja, die aan de linkerkant, dat ben ik. Ik hoop dat mijn tips u hebben geholpen bij het plannen van uw trip naar New York. Hieronder vindt u wat meer over mij en over wat ik wil bereiken met NewYork.nl. Als u vragen heeft, of vindt dat u belangrijke informatie mist, stuur me dan een mail op [email protected]! En vergeet ook niet om mijn dynamische Facebookpagina te bekijken, uiteraard bestaat er geen betere pagina over New York. Hier vindt u dagelijks foto’s uit New York en kunt u in contact komen met andere enthousiaste New York fans!

Contents

Mijn verhaal

Mijn vrienden en familie kwamen mij vaak opzoeken in New York. Aangezien ik niet zo’n zin had om mijn tips telkens opnieuw te moeten vertellen, besloot ik om alle informatie die ik had verzameld op te schrijven, zodat ik ze gewoon een document kon sturen. Toen ik deze website eenmaal had, hoefde ik alleen nog alle informatie uit mijn persoonlijke reisgids naar de site te verplaatsen en NewYork.nl was geboren! Ik bleef schrijven voor mijn vrienden en mijn moeder en deelde zo mijn liefde voor de stad met hen. Mijn persoonlijke ervaringen markeerde ik op de site als ‘Erics Tips’, zodat ze duidelijk konden zien dat ik de dingen waarover ik schreef zelf had uitgeprobeerd.

New York City bezoeken

Aangezien ik vaak heen en weer reisde naar New York, wist ik wat u kon verwachten en wat ik moest adviseren. Ik heb er mijn missie van gemaakt om alle attracties te bezoeken, veel van de restaurants uit te proberen (oké, ik ga nog steeds het liefst naar de pizzeria’s en burgertenten), naar de sportwedstrijden te gaan, opera’s uit te proberen en natuurlijk alle helikoptervluchten te doen. Het leek mij dat dit de enige manier was om erachter te komen wat de moeite was om te gaan bekijken (en wat niet!). Waarom is dit belangrijk? Omdat ik eerlijk wil zijn: als ik iets niet de moeite waard vind, zal ik dat zeggen. Toen (eindelijk!) meer mensen mijn site bezochten, realiseerde ik me dat zij dezelfde informatie zochten als mijn vrienden en familie: lokaal, eerlijk en vooral niet te overdreven.

Naast het creëren van mijn eigen online encyclopedie over New York vind ik het leuk om mensen te helpen met het plannen van hun trip naar The Big Apple. Ik heb ervaring als single, vader, toerist en inwoner van New York en ik neem het leven niet te serieus, dus ik denk dat ik alles in huis heb om u te kunnen helpen. Naast het bekijken van mijn website kunt u altijd contact met mij opnemen voor vragen. Als het over New York gaat, ben ik uw man!

Een website gewijd aan de Big Apple

Aangezien ik meer en meer vragen over New York krijg en mijn site steeds groter wordt, ben ik inmiddels een bedrijf begonnen en heb ik een kundig team om mij heen verzameld. Ik draag mijn kennis over New York voortdurend aan hen over, waardoor zij u (bijna) net zo goed kunnen helpen als ikzelf. U kunt ze onder andere tegenkomen in de pop-up shop en op beurzen.

Ik heb in veel wijken in New York gewoond: in East Village op 13th street, Greenwich Village op Bleecker Street, Upper East Side op Park Avenue en Hell’s Kitchen op 9th avenue. Ik voel me echt een New Yorker die de energie van de stad omarmt. New York is snel, hip, een smeltkroes – het is hardlopen in Central Park en snel een bagel nemen als ontbijt. Het is eindeloos ronddwalen. Of snel een yellow cab nemen (en nog steeds uren stilstaan in het verkeer). Ik weet wat deze stad uniek maakt en ik wil u er graag over vertellen.

Laat mij u helpen zich als een New Yorker te voelen!

Klik hier voor mijn dagelijks geüpdatete kalender, waarop u precies kunt zien welke evenementen en feestdagen er tijdens uw verblijf plaatsvinden. Heeft u hulp nodig bij het indelen van uw tijd in New York? Kijk dan hier voor mijn voorbeeld dagplanningen. En tot slot heeft u met mijn gratis Eric’s New York app alle onmisbare informatie in uw broekzak, inclusief offline plattegronden en overzichten van attracties, toiletten en gratis wifi-spots. Klik hier voor de Android app en klik hier voor de iPhone app.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets