New York Red Bulls Tickets Kopen 2024

Koop tickets nu
New York Red Bulls Tickets Kopen
Vanaf € 16.00

U kunt online New York Red Bulls tickets kopen. Naar een sportwedstrijd gaan is zeker iets wat ik aanraad om te doen als u in New York bent. Het MLS voetbalseizoen in New York loopt van maart tot oktober. De Red Bulls hebben hun eigen arena in Newark: de Red Bull Arena. Hoewel Amerikaans voetbal niet vergelijkbaar is met Europees voetbal, zijn de supporters ook hier zeer enthousiast. Er wordt uitgebreid gezongen, gejuicht en fanatiek gediscussieerd op de tribunes. De sfeer in de arena is dan ook erg goed.

Koop uw New York Red Bulls tickets hier

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Contents

New York Red Bulls tickets kopen

Selecteer hier de datum waarvoor u New York Red Bulls tickets wilt kopen of bekijk de tabel hieronder. U kunt de tickets betalen met iDeal of een creditcard. De tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet nodig om deze mobiele tickets te printen.

De kaarten op deze website zijn van New York Red Bulls seizoenkaarthouders die niet kunnen, hierdoor zijn de prijzen laag. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn: in dat geval zijn de officiële kaarten uitverkocht.

Als de Red Bulls geen thuiswedstrijden spelen tijdens uw verblijf in New York, kunt u kijken of New York City FC speelt.

New York Red Bulls Tickets Kopen - Veld New York Red Bulls Tickets Kopen - Stadion

Waar kan ik het beste zitten tijdens een voetbalwedstrijd in de Red Bull Arena?

Overal in de arena heeft u goed zicht op het veld. De New York Red Bull Arena heeft een capaciteit van ongeveer 25.000 plaatsen. De goedkoopste tickets kosten ongeveer $15. U zit dan echter wel achter de goal. Vanaf $35 zit u al meer in het midden. De duurste kaartjes, vanaf $75, zijn voor plaatsen helemaal in het midden. De foto’s hierboven zijn gemaakt vanuit vak 119 rij 7.

Koop hier uw New York Red Bulls tickets

New York Red Bulls Tickets Kopen - Red Bull Arena Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij de Arena?

Het is erg makkelijk om met het openbaar vervoer bij de Red Bull Arena te komen. Er is een directe verbinding vanaf het WTC. U neemt hier de PATH-trein naar Newark en stapt uit bij de halte Harrison. De rit duurt ongeveer 20 minuten. Voor het reizen met de PATH kunt u een gewone metrokaart gebruiken waarmee u per rit betaalt (dit geldt niet voor de Unlimited Ride Card). Een enkele reis kost $2.75. Vanaf de halte Harrison is het ongeveer 6 minuten lopen naar de Red Bull Arena. De arena is al te zien vanuit de PATH-trein voordat u bij de halte Harrison aankomt. Na het uitstappen volgt u de stoet met mensen, veelal in het blauw-rood gekleed. De arena is niet te missen.

Hoe lang voor de wedstrijd moet ik er zijn?

Als u een half uur voor aanvang van de wedstrijd bij de arena bent, dan heeft u tijd genoeg om uw stoel te zoeken en nog wat eten en drinken te kopen. Uiteraard kunt u al veel eerder komen, want er is genoeg te zien en te doen buiten de arena! Sommige families komen met campers en gaan voor aanvang van de wedstrijd barbecueën op de parkeerplaats. Er wordt muziek gedraaid door een dj, kinderen kunnen voetbalspelletjes doen en er zijn kraampjes waar u caps en T-shirts van de New York Red Bulls kunt kopen.

Bij de ingang van de arena wordt iedereen gecontroleerd. U mag een tas en een camera meenemen en zelfs uw eigen flesje drinken. De dop wordt er echter wel afgedraaid. Er is genoeg eten en drinken te koop in de arena. Voor een cola (kleinste beker), een kleine pizza en een bak popcorn betaalt u $19.

Hoe kom ik terug naar Manhattan?

Het is erg makkelijk om terug in Manhattan te komen met de PATH-trein. U kunt een retourticket kopen of uw MetroCard weer gebruiken.

New York Red Bulls Tickets Kopen - Ingang New York Red Bulls Tickets Kopen - Arena

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets