Vliegen naar New York

Vliegen naar New York - vliegtuig

Vliegen naar New York begint natuurlijk op het vliegveld. Vanaf Schiphol vertrekken er dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur meerdere vluchten richting John F Kennedy Airport of naar Newark International Airport. De vliegvelden liggen op ongeveer dezelfde afstand van de stad. Het maakt dus niet uit welk vliegveld u kiest.

Binnenlandse vluchten vliegen in de meeste gevallen op LaGuardia Airport. New York is vanaf alle luchthavens makkelijk met het openbaar vervoer of de taxi te bereiken.

Contents

Hoelang is het vliegen naar New York?

Vliegen vanaf Amsterdam of Brussel duurt tussen de acht en achtenhalf uur. Vanaf Dusseldorf duurt het vijftien minuten langer. Vliegen van New York naar Amsterdam of Brussel duurt zes tot zesenhalf uur. Dit komt omdat u dan wind mee heeft. U kunt ook overwegen om New York te bezoeken in combinatie met een reis naar Las Vegas. Daarbij is New York uw tussenstop.

Erics Tip: Denk ook eens aan een combinatiepakket, waarbij u de vlucht en het hotel in één boekt, dit kan bijvoorbeeld bij Expedia.nl. De andere websites hieronder zijn ook goed.

Vliegvelden met vluchten naar New York

Vliegt u vanuit Nederland naar New York? Dan begint uw reis op Schiphol. Maar liefst 21 luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan van Amsterdam naar New York. KLM, Delta Air Lines, JetBlue en United Airlines vliegen rechtstreeks naar New York, andere maatschappijen bieden een vlucht aan met overstap.

Een vlucht boeken vanaf Brussel (België) of Düsseldorf (Duitsland) is goedkoper dan vanaf Schiphol. Vanaf Brussels Airport vliegen 5 luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks van Brussel naar New York. Het vliegveld is vanuit Nederland eenvoudig en snel te bereiken met de trein.

Vanaf Düsseldorf Airport vliegt u met Eurowings direct naar New York. De luchthaven ligt niet ver over de grens in Duitsland en is goed te bereiken met de auto en trein. Ideaal als u in Zuidoost-Nederland woont en goedkoop naar The Big Apple wilt vliegen.

Benodigdheden voor vertrek

Naast het boeken van uw vlucht is het ook nodig om een aantal andere zaken voor vertrek te regelen. Zo moet u minimaal drie dagen voor vertrek een ESTA aanvragen, een toestemmingsformulier om naar de Verenigde Staten te mogen reizen. Ook is het handig om voor vertrek een transfer te boeken om u van het vliegveld naar uw hotel te brengen. Op welk vliegveld u ook vliegt, er is altijd een optie om een transfer te boeken naar uw accommodatie. Zo kunt u uw reis zorgeloos beginnen!

Tips voor goedkope vliegtickets naar New York

  • Begin zo’n zes maanden van tevoren met het zoeken naar een goedkope vlucht.
  • Let op aanbiedingen bij KLM.
  • Vlieg in de periode oktober t/m half april.
  • Vliegen vanaf Brussel of Dusseldorf is goedkoper dan vanaf Schiphol.
  • Vliegen met een tussenstop scheelt meestal € 50 per enkele reis.

Een NON-Stop retourvlucht vanaf Schiphol naar New York, hoeveel kost dat?

Goedkoop: € 300 – € 450 incl. belasting. Als u een ticket ziet voor deze prijs, meteen boeken. Deze prijzen ziet u vooral in januari tot maart.
Normaal: € 450 – € 650 incl. belasting. Deze prijzen kunt u in de maanden oktober t/m mei verwachten.
Duur: € 650 – € 1000 incl. belasting. Vooral in de zomermaanden lopen de prijzen van tickets op.

Vliegen naar New York - CheapTicketsNL CheapTickets

Zoek, vergelijk en boek uw vliegtickets naar New York op CheapTickets.nl! Gebruik de filters en u vindt de beste ticket deals voor vluchten naar New York en ruim 9000 andere bestemmingen wereldwijd. Hulp nodig? Neem contact op met de Nederlandstalige klantenservice, ze staan 7 dagen per week voor u klaar!

Expedia Expedia

Combinatiepakket vlucht en hotel boekt u op Expedia.nl.

 

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets