E-simkaart databundel voor New York

Koop tickets nu
eSIM

Een e-simkaart databundel voor New York is dé manier voor goedkoop internet in New York. Een e-simkaart kopen voor New York is een optie wanneer u gebruik wilt maken van mobiel internet in de Verenigde Staten. De e-sim is een simkaart die al in uw telefoon zit als een ingebouwde chip. Bijna elk nieuw toestel heeft dat al, ook al weet u dat (nog) niet. Op deze simkaart kunt u een databundel zetten zodat u tijdens uw trip naar New York altijd toegang heeft tot goedkoop internet.

Koop uw e-simkaart hier! Krijg $3 korting met kortingscode MARGAU8503

Goedkoop mobiel internet voor New York

Wanneer u tijdens uw reis naar New York data wilt roamen, kan dit u veel geld kosten. Met de e-simkaart kunt u een databundel op uw telefoon laden voor weinig geld. Zo heeft u naast uw eigen provider een extra databundel. Hiermee behoudt u uw eigen telefoonnummer en deze kunt u ook blijven gebruiken. Het geeft uw telefoon alleen de mogelijkheid om van het internet in de Verenigde Staten gebruik te maken.

U kunt kiezen uit verschillende databundels. Zo heeft u voor $4.50 al 1GB aan data. Ik raad aan om 3GB te nemen voor $11, welke 30 dagen geldig is. Zo weet u zeker dat u tijdens uw trip naar New York meer dan genoeg data heeft.

Stappenplan: hoe installeert u een e-sim?

Omdat een e-sim vrij nieuw is, heb ik een stappenplan geschreven. Het lijkt misschien wat lastig, maar het is eenvoudig uit te voeren!

  1. Bekijk voor het aanschaffen of uw telefoon beschikbaar is voor een e-sim databundel.
  2. Koop uw gewilde databundel, vervolgens ontvangt u een QR code.
  3. Op een iPhone kunt u via de instellingen naar mobiel netwerk gaan. Hier ziet u de knop ‘voeg mobiel abonnement toe’. Hiermee krijgt u toegang tot de camera op uw telefoon waarmee u de QR code kunt scannen. De QR-code scant u met de telefoon waarmee u in New York wilt internetten. Vervolgens wordt de databundel op uw telefoon geïnstalleerd.
    Op een Samsung telefoon kunt u via de instellingen naar verbindingen gegaan. Hier staat SIM-kaartbeheer waar u een mobiel abonnement kunt toevoegen. De QR-code scant u met de telefoon waarmee u in New York wilt internetten. Vervolgens wordt de databundel op uw telefoon geïnstalleerd.
  4. Het enige wat u hoeft te doen in New York is via uw instellingen de databundel aanzetten en u kunt de stad ontdekken! Op de website van de aanbieder staan extra uitleg, inclusief videos, mocht u extra hulp nodig hebben.
Erics tip: Ik had eerder moeten weten dat dit bestond! Voor een lage prijs heeft u veel data en het is ook nog gemakkelijk in gebruik. In een paar minuten stond de databundel op mijn telefoon geïnstalleerd en met een druk op de knop had ik internet in heel New York! De databundel is geldig in heel de Verenigde Staten. De meeste mensen kiezen voor een 3GB of 5GB databundel.

Verschil tussen een simkaart en e-sim: wat is een e-sim?

E-sim of eSIM is een afkorting voor ‘embedded sim’ en is een virtuele simkaart op uw telefoon die reeds is ingebouwd door middel van een chip. Op de e-simkaart kunt u databundels zetten, waarbij u geen (nieuw) telefoonnummer krijgt. Wanneer u de databundel op de e-sim activeert, blijft uw fysieke simkaart ook werken. Zo kunt u gewoon gebeld worden of zelf bellen terwijl u verbonden blijft met het internet.

Wanneer u een fysieke simkaart in New York koopt om gebruik te kunnen maken van het internet, is het nodig om van simkaart te wisselen. Dit is niet altijd handig. Ook moet u zich vaak registreren via een telefoonnummer wat tijd en frustratie met zich mee brengt.
De e-sim beheert u gemakkelijk op uw telefoon. Hiermee kunt u een persoonlijke hotspot aanmaken, zo kunt u met andere apparaten gebruik maken van goedkoop internet in New York. Niet alleen telefoons hebben een e-sim; de ingebouwde chip zit ook in iPads onder andere.

Koop uw e-simkaart hier! Krijg $3 korting met kortingscode MARGAU8503

Wat is een e-sim?

E-sim of eSIM is een afkorting voor ‘embedded sim’ en is een virtuele simkaart op uw telefoon die reeds is ingebouwd door middel van een chip. Lees hier meer.

Hoe werkt een e-sim?

Een e-sim zit ingebouwd in een telefoon. Lees hier hoe het werkt.

Waarom is een databundel met een e-simkaart handig?

Met een e-sim kunt u een databundel op uw telefoon zetten zodat u tijdens uw trip naar New York altijd toegang heeft tot goedkoop internet. Koop hier uw databundel voor New York.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief