New York Giants Tickets Kopen 2020

Koop tickets nu
New York Giants Tickets Kopen

Het is verstandig om New York Giants tickets voor uw vertrek naar New York al te kopen. Wedstrijden van de Giants zijn erg populair en snel uitverkocht. Het bijwonen van een American football wedstrijd is een geweldige ervaring en zeker de moeite waard als u in New York bent. De New York Giants spelen in het MetLife Stadium in New Jersey, op maar 30 minuten van Midtown Manhattan. Het American football seizoen loopt van september tot januari. Als u geen tickets kunt krijgen voor de New York Giants, kijk dan of de New York Jets misschien wel een thuiswedstrijd spelen.

Tickets voor 2020 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Tickets kopen voor de New York Giants

Elke wedstrijd van de New York Giants is uitverkocht. De wachtlijst voor een seizoenkaart is 15 jaar! ‘Goedkope’ tickets beginnen bij $ 100 tot $ 130. Klik hier en zoek de datum waarop u naar de wedstrijd zou willen gaan of bekijk het overzicht hieronder. Tickets kunnen worden besteld met een creditcard, ze worden vervolgens via e-mail of per post naar u opgestuurd. Het is ook mogelijk de tickets in New York op te halen, dit is gratis. Als u de e-tickets niet kunt printen, kunt u altijd ter plaatse langs het kantoor gaan. Het kantoor is centraal gelegen, in de buurt van Times Square.

Een e-ticket is het snelst en het zelf ophalen van de tickets is de beste optie voor alle andere tickets. Op beide manieren voorkomt u verzendkosten, ik raad u daarom aan om voor een van deze opties te kiezen. Uw tickets zijn 100% gegarandeerd echt en worden altijd op tijd bezorgd.

De kaarten op deze website zijn van seizoenkaarthouders van de New York Giants die niet kunnen, dat verklaart de lage prijzen. Als er veel vraag is naar de tickets, kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn.

Giants wedstrijd Giants New York barbequen

Waar kan ik het beste zitten bij een American football wedstrijd in het MetLife Stadium?

Er is één regel: als u tickets heeft, heeft u al geluk. Het MetLife Stadium is groot, maar je hebt toch het gevoel dat je dicht bij het veld zit. In de foto hieronder heb ik de beste zitplaatsen rood gemarkeerd. Wanneer die stoelen te duur zijn, kies dan gewoon stoelen die wat hoger zijn. Het is belangrijker om erbij te zijn dan om de beste plaatsen te hebben.

Koop hier uw New York Giants tickets

New York Giants Tickets Kopen - Metlife Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij het MetLife Stadium?

Het MetLife Stadium is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken vanaf Manhattan. Geen zorgen over het vinden van het stadion, duizenden fans zullen tegelijk met u die kant op reizen. Dit zijn de twee beste opties om er te komen:

1) Neem de trein vanaf Penn Station op 34th Street en 7th Avenue in Manhattan. Koop aan het loket of bij de automaat een kaartje naar het MetLife Stadium. Vervolgens neemt u de NJ Transit Rail naar Secaucus, New Jersey (dit duurt zo’n tien minuten). Hier dient u over te stappen op de trein naar het stadion. Deze treinrit duurt ook zo’n tien minuten. Wees niet bang dat u het niet vindt, loop gewoon met de mensenmassa mee. Treinen rijden vanaf drie uur voor de kick-off tot twee uur na het einde van de wedstrijd. De totale kosten zijn $ 11 voor een retour.

2) Neem de Coach USA Express bus vanaf de Port Authority bus terminal in Manhattan op 42nd Street en 9th Avenue. Deze bussen rijden vanaf tweeënhalf uur voor de kick-off en gaan door tot één uur na de ontknoping. De kosten zijn $ 14 per persoon voor een retourtje. Het kan erg druk zijn bij de bussen op de terugweg, maar iedereen wordt uiteindelijk teruggebracht.

Hoe laat moet ik bij het MetLife Stadium aankomen?

Als u één tot anderhalf uur voor de wedstrijd aanwezig bent, heeft u genoeg tijd om rond te kijken en de sfeer op te snuiven. Zie ook Erics Tip.

Hoe kom ik weer in Manhattan?

Om weer terug in Manhattan te komen na de wedstrijd kunt u de bus of trein nemen, afhankelijk van of u een retourticket heeft gekocht. Ik ga zelf het liefst met de trein naar het MetLife Stadium, maar de bus is ook een prima optie.

Erics Tip: Een wedstrijd bijwonen in het MetLife Stadium is een geweldige ervaring! Alles is erg goed georganiseerd en nieuw. Als u de kans heeft om te gaan, zeker doen! U mag een kleine camera meenemen, maar tassen, rugzakken, eten, drinken en paraplu’s zijn niet toegestaan. Zorg dat u op tijd aanwezig bent, want veel mensen barbecueën eerst op de parkeerplaats. Dit wordt ‘tailgating’ genoemd en is erg grappig om te zien (zie de foto hieronder). Neem ook de tijd om rustig het hele stadion te bekijken.

Limousine bij de Giants Parkeren bij de Giants

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

Op dit moment geen tickets beschikbaar

 

Hoe veel kost het om een Giants wedstrijd te bezoeken?

New York Giants tickets zijn beschikbaar vanaf:

Kan ik tickets kopen bij het MetLife Stadium?

Ik raad aan om vooraf online tickets te kopen. Lees mijn tips hier.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets