New York Giants Tickets Kopen 2024

Koop tickets nu
New York Giants Tickets Kopen
Vanaf € 19.00

Het is verstandig om New York Giants tickets voor uw vertrek naar New York al te kopen. Wedstrijden van de Giants zijn erg populair en snel uitverkocht. Het bijwonen van een American football wedstrijd is een geweldige ervaring en zeker de moeite waard als u in New York bent. De New York Giants spelen in het MetLife Stadium in New Jersey, op maar 30 minuten van Midtown Manhattan. Het American football seizoen loopt van september tot januari.

Koop uw New York Giants tickets hier

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Contents

Tickets kopen voor de New York Giants

Elke wedstrijd van de New York Giants is uitverkocht. ‘Goedkope’ tickets beginnen bij $ 100 tot $ 130. Klik hier en zoek de datum waarop u naar de wedstrijd zou willen gaan of bekijk het overzicht hieronder. Tickets kunnen worden betaald met iDeal of een creditcard. De tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet mogelijk om deze mobiele tickets te printen.

U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd via de mail verstuurd.

De kaarten op deze website zijn van seizoenkaarthouders van de New York Giants die niet kunnen, dat verklaart de lage prijzen. Als er veel vraag is naar de tickets, kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn.

Als u geen NFL tickets kunt krijgen voor de New York Giants, kijk dan of de New York Jets misschien wel een thuiswedstrijd spelen.

Giants wedstrijd Parkeren bij de Giants

Waar kan ik het beste zitten bij een American football wedstrijd in het MetLife Stadium?

Er is één regel: als u tickets heeft, heeft u al geluk. Het MetLife Stadium is groot, maar je hebt toch het gevoel dat je dicht bij het veld zit. In de foto hieronder heb ik de beste zitplaatsen rood gemarkeerd. Wanneer die stoelen te duur zijn, kies dan gewoon stoelen die wat hoger zijn. Het is belangrijker om erbij te zijn dan om de beste plaatsen te hebben.

Koop uw New York Giants tickets hier

New York Giants Tickets Kopen - Metlife Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij het MetLife Stadium?

Het MetLife Stadium is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken vanaf Manhattan. Geen zorgen over het vinden van het stadion, duizenden fans zullen tegelijk met u die kant op reizen. Dit zijn de twee beste opties om er te komen:

1) Neem de trein vanaf Penn Station op 34th Street en 7th Avenue in Manhattan. Koop aan het loket of bij de automaat een kaartje naar het Meadowslands Sports Complex. Vervolgens neemt u de NJ Transit Rail naar Secaucus, New Jersey (dit duurt zo’n tien minuten). Hier dient u over te stappen op de trein naar het stadion. Deze treinrit duurt zo’n 20 minuten. Wees niet bang dat u het niet vindt, loop gewoon met de mensenmassa mee. Treinen rijden vanaf drie uur voor de kick-off tot twee uur na het einde van de wedstrijd. De totale kosten zijn $ 11 voor een retour.

2) Neem de Coach USA Express bus vanaf de Port Authority bus terminal in Manhattan op 42nd Street en 9th Avenue. Deze bussen rijden vanaf tweeënhalf uur voor de kick-off en gaan door tot één uur na de ontknoping. De kosten zijn $ 14 per persoon voor een retourtje. Het kan erg druk zijn bij de bussen op de terugweg, maar iedereen wordt uiteindelijk teruggebracht.

Hoe laat moet ik bij het MetLife Stadium aankomen?

Als u 1.5 tot 2.5 uur voor de wedstrijd aanwezig bent, heeft u genoeg tijd om rond te kijken en de sfeer op te snuiven. Zie ook Erics Tip.

Hoe kom ik weer in Manhattan?

Om weer terug in Manhattan te komen na de wedstrijd kunt u de bus of trein nemen, afhankelijk van of u een retourticket heeft gekocht. Ik ga zelf het liefst met de trein naar het MetLife Stadium, maar de bus is ook een prima optie.

Erics Tip: “Een wedstrijd bijwonen in het MetLife Stadium is een geweldige ervaring! Alles is erg goed georganiseerd en nieuw. Als u de kans heeft om te gaan, zeker doen! U mag een kleine camera meenemen, maar tassen, rugzakken, eten, drinken en paraplu’s zijn niet toegestaan. Vertrek ongeveer 3 uur voor de wedstrijd vanuit Manhattan, want veel mensen barbecueën eerst op de parkeerplaats. Dit wordt ‘tailgating’ genoemd en is erg grappig om te zien. Neem de tijd om rustig om en door het hele stadion te lopen.”

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

Hoe veel kost het om een Giants wedstrijd te bezoeken?

New York Giants tickets zijn beschikbaar vanaf: $ 20,00

Kan ik tickets kopen bij het MetLife Stadium?

Ik raad aan om vooraf online tickets te kopen. Lees mijn tips hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets