New York Liberty Basketbal Tickets Kopen 2021

Koop tickets nu
New York Liberty Basketbal Tickets

New York Liberty basketbal tickets zijn veilig en eenvoudig online te kopen. Het New York Liberty basketbalteam is het vrouwenteam van New York. Het team speelt in de WNBA, de Women’s National Basketball Association. Barclays Center in Brooklyn is de thuishaven van New York Liberty. Dit is hetzelfde stadion als van NBA-team de Brooklyn Nets. New York Liberty is opgericht in 1997 en was een van de eerste acht teams die speelden in de WNBA. Het team doet het erg goed, sinds het begin van hun bestaan bereiken ze regelmatig de play-offs. New York Liberty speelt in de maanden waarin de NBA stilligt, namelijk van mei/juni tot september/oktober. Als u in de zomer in New York bent en toch graag een basketbalwedstrijd wilt bijwonen, is dit dus een goede optie! Speelt New York Liberty niet, kijk dan of er New York Knicks tickets beschikbaar zijn.

Koop uw New York Liberty tickets hier

Koop New York Liberty tickets

Koop tickets voor New York Liberty door dit overzicht te bekijken en te zoeken naar de datum waarop u naar een wedstrijd zou willen gaan. Tickets worden via e-mail of per post opgestuurd, u kunt ze betalen met een creditcard of via PayPal. De meeste tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet mogelijk om deze mobiele tickets te printen. E-tickets in de vorm van een PDF kunt u wel printen. Sommige tickets zijn fysieke tickets, deze kunt u laten opsturen.

Als u de snelste optie wilt, kies dan een (mobiel) e-ticket. Deze optie is ook aan te raden omdat u dan geen verzendkosten betaalt. U kunt de filters gebruiken om deze tickets te selecteren. U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd bezorgd.

De tickets zijn goedkoop omdat ze van seizoenkaarthouders zijn die zelf niet naar de wedstrijd kunnen gaan. Als de wedstrijd is uitverkocht, zijn de tickets duurder dan waarvoor ze ooit gekocht zijn.

New York Liberty Basketbal Tickets - Wedstrijd New York Liberty Basketbal Tickets - Spelers

Waar kan ik het beste zitten in Barclays Center?

De beste plaatsen bij een basketbalwedstrijd zijn aan de lange zijden van het veld. Tickets voor New York Liberty zijn niet zo duur, dus ik raad aan om de best beschikbare plekken te kiezen in het midden van het veld. Kies bijvoorbeeld voor plaatsen in vak 7 tot 9 of 23 tot 25, of ga zelfs voor veldplaatsen! Hoe lager het rij-nummer, hoe dichter u bij het veld zit. Rij 1 is dan ook beter dan rij 20.

Koop uw New York Liberty tickets hier

Praktische informatie

Hoe kom ik bij Barclays Center?

Het is erg makkelijk om met de metro bij Barclays Center te komen. U kunt metrolijnen 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q en R nemen richting Atlantic Avenue – Barclays Center. U stapt dan uit recht voor het stadion. De reis neemt zo’n 20 minuten in beslag vanaf station Grand Central.

Wanneer moet ik bij het stadion zijn?

Ik raad u aan om 30 minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn.

Na de wedstrijd

Wanneer de wedstrijd is afgelopen kunt u de metro terug naar Manhattan nemen. Dit is de makkelijkste en snelste manier.

Erics Tip: Vrouwenbasketbal? Ja! Bent u op zoek naar een avond uit voor het hele gezin of bent u een basketbalfan? Dan is New York Liberty zeker een aanrader. Een wedstrijd van Liberty staat garant voor entertainment Amerikaanse stijl! U hoeft niet heel vroeg aanwezig te zijn, 30 minuten voor aanvang is vroeg genoeg. De wedstrijd bestaat uit 4 x 10 minuten speeltijd, maar duurt in totaal ongeveer 2 uur.

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets