New York Liberty Basketbal Tickets Kopen

Koop tickets nu
New York Liberty Basketbal Tickets

New York Liberty basketbal tickets zijn veilig en eenvoudig online te kopen. Het New York Liberty basketbalteam is het vrouwenteam van New York. Het team speelt in de WNBA, de Women’s National Basketball Association. Thuishaven van New York Liberty is Madison Square Garden in Manhattan, hetzelfde stadion als van hun NBA-tegenhangers de New York Knicks. New York Liberty is opgericht in 1997 en was een van de eerste acht teams die speelden in de WNBA. Het team doet het erg goed, sinds het begin van hun bestaan bereiken ze regelmatig de play-offs. New York Liberty speelt in de maanden waarin de NBA stilligt, namelijk van mei/juni tot september/oktober. Als u in de zomer in New York bent en toch graag een basketbalwedstrijd wilt bijwonen, is dit dus een goede optie! Speelt New York Liberty niet, kijk dan of er New York Knicks tickets beschikbaar zijn.

Nieuw: Koop nu tickets voor New York Liberty en betaal geen administratie- of verzendkosten (als u kiest voor e-tickets) of kies ervoor om uw tickets gratis in New York op te halen!

Koop New York Liberty tickets

Koop tickets voor New York Liberty door dit overzicht te bekijken en te zoeken naar de datum waarop u naar een wedstrijd zou willen gaan. Tickets worden via e-mail of per post opgestuurd, u kunt ze betalen met een creditcard. Het is ook mogelijk de tickets gratis in New York op te halen. Als u uw e-tickets niet kunt printen, dan kunt u ook ter plaatse langs het kantoor gaan. Het kantoor is gelegen op een centrale plek, in de buurt van de Empire State Building.

Als u de snelste optie wilt, kies dan een e-ticket. Het zelf ophalen van de tickets is de beste keuze als u normale tickets bestelt. Om geen verzendkosten te hoeven betalen, raad ik u daarom aan om voor een van deze opties te kiezen. Uw tickets ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd bezorgd.

New York Liberty Basketbal Tickets - Wedstrijd New York Liberty Basketbal Tickets - Spelers

Waar kan ik het beste zitten in Madison Square Garden?

Tickets voor New York Liberty zijn vaak goedkoper dan tickets voor de Knicks, waardoor u bij deze wedstrijden op betere plaatsen kunt zitten. Ik raad u aan om tickets te zoeken voor de vakken 105, 109, 115 of 119, deze hebben naar mijn mening de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook stoelen in de lichtblauwe vakken zijn goed, maar deze zijn over het algemeen wat duurder.

Koop uw New York Liberty tickets hier

New York Liberty Basketbal Tickets - Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij Madison Square Garden?

Madison Square Garden is erg makkelijk te bereiken vanuit alle delen van New York. U kunt op verschillende plaatsen naar binnen, maar de hoofdingang zit op 8th Avenue tussen de 31ste en 32ste straat.

U kunt er komen met metro A, C, E en 1, uitstappen op ’32nd street’. En als u een stukje kunt lopen, kunt u ook de B, D, R, N en Q nemen en uitstappen op Herald Square (’32nd street’).

Wanneer moet ik bij het stadion zijn?

Ik raad u aan om 15 tot 30 minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn.

Na de wedstrijd

Na de wedstrijd kunt u makkelijk weer bij Madison Square Garden wegkomen om naar een andere plek in Manhattan te gaan. Taxi’s staan in de rij voor Madison Square Garden en alle metro’s rijden nog.

Erics Tip: Vrouwenbasketbal? Ja! Bent u op zoek naar een avond uit voor het hele gezin of bent u een basketbalfan? Dan is New York Liberty zeker een aanrader. Entertainment Amerikaanse stijl, basketbal en natuurlijk Madison Square Garden! U hoeft niet heel vroeg aanwezig te zijn, 15 tot 30 minuten voor aanvang is vroeg genoeg. De wedstrijd bestaat uit 4 x 10 minuten speeltijd, maar duurt in totaal ongeveer 2 uur.

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

Op dit moment geen tickets beschikbaar

 

New York Liberty Basketbal Tickets - Sfeer

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief