New York Liberty Basketbal Tickets Kopen 2024

Koop tickets nu
New York Liberty Basketbal Tickets
Vanaf € 27.00

New York Liberty basketbal tickets zijn veilig en eenvoudig online te kopen. Het New York Liberty basketbalteam is het vrouwenteam van New York. Het team speelt in de WNBA, de Women’s National Basketball Association. Barclays Center in Brooklyn is de thuishaven van New York Liberty. Dit is hetzelfde stadion als van NBA-team de Brooklyn Nets. New York Liberty is opgericht in 1997 en was een van de eerste acht teams die speelden in de WNBA. Het team doet het erg goed, sinds het begin van hun bestaan bereiken ze regelmatig de play-offs. New York Liberty speelt in de maanden waarin de NBA stilligt, namelijk van mei tot eind september.

Koop uw New York Liberty tickets hier

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Contents

Koop New York Liberty tickets

Koop tickets voor New York Liberty door dit overzicht te bekijken en te zoeken naar de datum waarop u naar een wedstrijd zou willen gaan. U kunt ze betalen met een creditcard. U ontvangt dan mobiele tickets. De mobiele tickets kunnen en hoeven niet uitgeprint te worden, u hoeft alleen de QR-code op uw telefoon te tonen bij binnenkomst. U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd verzonden.

New York Liberty Basketbal Tickets - Wedstrijd New York Liberty Basketbal Tickets - Spelers

Waar kan ik het beste zitten in Barclays Center?

De beste plaatsen bij een basketbalwedstrijd zijn aan de lange zijden van het veld. Tickets voor New York Liberty zijn niet zo duur, dus ik raad aan om de best beschikbare plekken te kiezen in het midden van het veld. Kies bijvoorbeeld voor plaatsen in vak 7 tot 9 of 23 tot 25, of ga zelfs voor veldplaatsen! Hoe lager het rij-nummer, hoe dichter u bij het veld zit. Rij 1 is dan ook beter dan rij 20.

Koop uw New York Liberty tickets hier

New York Liberty Stadionplattegrond Barclays Center

Praktische informatie

Hoe kom ik bij Barclays Center?

Het is erg makkelijk om met de metro bij Barclays Center te komen. U kunt metrolijnen 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q en R nemen richting Atlantic Avenue – Barclays Center. U stapt dan uit recht voor het stadion. De reis neemt zo’n 20 minuten in beslag vanaf station Grand Central.

Wanneer moet ik bij het stadion zijn?

U hoeft niet vroeg te komen; 30 minuten voordat de wedstrijd begint is genoeg. Een wedstrijd is 4 x 10 minuten, maar met alles bij elkaar duurt het ongeveer 2 uur.

Na de wedstrijd

Wanneer de wedstrijd is afgelopen kunt u de metro terug naar Manhattan nemen. Dit is de makkelijkste en snelste manier.

Erics Tip: “Vrouwenbasketbal? Ja! Bent u op zoek naar een avond uit voor het hele gezin of bent u een basketbalfan? Dan is New York Liberty zeker een aanrader. Een wedstrijd van Liberty staat garant voor entertainment Amerikaanse stijl! Het is ook een geweldige manier om in de zomer een professionele basketbalwedstrijd in New York te zien. Als New York Liberty niet speelt tijdens uw verblijf, kijk dan of u kaartjes voor New York Knicks kunt krijgen.”

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets