Schema Sportwedstrijden 2024 – 2025 in New York

Schema Sportwedstrijden in New York - NY Yankees

Een duidelijk schema van sportwedstrijden in New York vindt u hier. Er zijn het hele jaar door basketbal-, honkbal-, ijshockey- en American footballwedstrijden in New York van bijvoorbeeld de NBA, NFL, MLB en NHL. Ook kunt u een US Open-tenniswedstrijd bezoeken of twee bokskampioenen het tegen elkaar zien opnemen in Madison Square Garden. Alle wedstrijden van de bekende leagues en toernooien die in New York plaatsvinden ziet u in de onderstaande kalender. Kijk welke wedstrijden er zijn tijdens uw verblijf en koop meteen uw tickets!

Bekijk het 2024 – 2025 schema van sportwedstrijden hier

Contents

Speelschema sportteams New York

New York beschikt over veel goed presterende sportteams. Wanneer u ook gaat, er vindt bijna altijd wel een wedstrijd plaats die u kunt bijwonen. Mis de kans niet om te kunnen genieten van sportieve prestaties en meteen de authentieke Amerikaanse sfeer te beleven die er bij de sportwedstrijden heerst.

Herfst- en winterseizoen in NYC Sports

Van oktober tot april kunt u gaan kijken naar de twee NBA-basketbalteams, de New York Knicks en de Brooklyn Nets. In dezelfde periode loopt ook het NHL ijshockey seizoen. IJshockey is ook goed vertegenwoordigd in New York en omgeving, met de 3 NHL-teams, de New York Rangers, New York Islanders en New Jersey Devils. Van september tot januari kunnen de fans van American Football terecht bij de twee NFL-teams in New York, de New York Giants en de New York Jets.

Lente- en zomerseizoen in NYC Sports

Van april tot oktober kunt u een wedstrijd bijwonen van een van de MLB-baseballteams, de New York Yankees en New York Mets. Rond dezelfde tijd vertegenwoordigen de Red Bulls en New York City FC het MLS voetbal in New York. Afhankelijk van hoe de teams het doen zijn er misschien ook NHL en NBA play-offs wedstrijden in New York tot en met juni. In de Big Apple kunt u het hele jaar door naar professioneel basketbal kijken, want als het NBA-seizoen is afgelopen, begint het WNBA-seizoen (mei – september). In augustus vindt in New York ook het US Open tennistoernooi plaats.

Erics Tip: “Het bijwonen van een sportwedstrijd raad ik iedereen aan. Het is een leuke invulling van een van de avonden van uw citytrip, vooral in combinatie met de vele eetgelegenheden in de stadions. Ook als u de sport die u bezoekt niet snapt, zult u zich prima vermaken met al het entertainment en spektakel rondom de wedstrijd. Koop tickets voor een Amerikaanse sportwedstrijd in bijvoorbeeld Madison Square Garden of Yankee Stadium en geniet van de sfeer!”

Schema Sportwedstrijden in New York - Brooklyn Nets Schema Sportwedstrijden in New York - NY Yankees

Kalender sportwedstrijden New York

Ticketprijzen

Basketbal

  • Tickets voor New York Knicks vanaf: Tickets voor dit seizoen zijn nog niet beschikbaar
  • Tickets voor Brooklyn Nets vanaf: Tickets voor dit seizoen zijn nog niet beschikbaar
  • Tickets voor New York Liberty vanaf: $ 28,00

Baseball

  • Tickets voor New York Yankees vanaf: $ 9,00
  • Tickets voor New York Mets vanaf: $ 6,00

Ijshockey

  • Tickets voor New York Rangers vanaf: Tickets voor dit seizoen zijn nog niet beschikbaar
  • Tickets voor New York Islanders vanaf: Tickets voor dit seizoen zijn nog niet beschikbaar
  • Tickets voor New Jersey Devils vanaf: Tickets voor dit seizoen zijn nog niet beschikbaar

American Football

  • Tickets voor New York Giants vanaf: $ 11,00
  • Tickets voor New York Jets vanaf: $ 15,00

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets