Transfer van Manhattan naar Newark Airport

Transfer van Manhattan naar Newark Airport

Het vervoer van Manhattan naar Newark Airport met de taxi kan tot wel $120 kosten. Ik raad u daarom af om een taxi te nemen naar Newark Airport (EWR) en in plaats daarvan met een shuttlebus of privé-auto te gaan. Als u uw luchthaventransfer vooraf boekt, kunt u van uw laatste dag in New York genieten zonder stress.

Privétransfer

Wilt u met een auto met chauffeur, met alleen uw eigen gezelschap, van het hotel naar de luchthaven reizen? En regelt u dit graag voor vertrek? Reserveer dan vooraf een privétransfer. Er zijn verschillende vormen van privévervoer mogelijk.

Voordelige privétransfer

Kies voor een voordelige privétransfer en alles is geregeld voor uw vertrek vanuit New York. Na het boeken van de transfer ontvangt u een voucher met een link om uw vluchtgegevens en gewenste ophaaltijd door te geven. Tol en fooi zij bij deze transfer niet inbegrepen.

Boek uw voordelige privétransfer hier

All inclusive privétransfer

Als u liever van tevoren het volledige bedrag betaalt voor uw transfer, dan is deze all inclusive transfer de beste optie. Belasting, tol en fooi zijn bij de prijs inbegrepen.

Boek uw all inclusive privétransfer hier
Boek uw all inclusive privétransfer bij aankomst hier

Limousine

Reserveer een luchthaventransfer met een limousine voor een vertrek in stijl. U kunt met maximaal zeven personen met een limousine van uw hotel naar het vliegveld gebracht worden.

Boek uw transfer met limousine hier

Gedeelde kleine shuttlebussen

De gedeelde kleine shuttlebussen halen u op bij uw hotel of appartement en brengen u naar Newark Airport. Let erop dat de meeste busjes alleen klanten ophalen tot aan 125th Street. Het duurt minstens 1,5 uur om naar Newark Airport te reizen. De shuttlebussen doen er langer over dan de taxi, aangezien er meerdere mensen opgehaald moeten worden. Lees na het boeken uw voucher goed door voor instructies over hoe u wordt opgehaald op de locatie en tijd van uw keuze. U kunt zowel een enkele reis als een retourvlucht boeken.

Boek uw gedeelde shuttlebus hier

Erics Tip: In het verleden nam ik een taxi en telkens als ik op Newark Airport aankwam dacht ik: “Waarom betaalde ik ook alweer zoveel?!”. Ik neem nooit meer een taxi, maar boek altijd vooraf een shuttlebus of privé-auto. Shuttlebusjes halen u op bij uw hotel of appartement. De metro, trein en AirTrain kosten u bij elkaar $18.50. Het vooraf boeken van uw shuttlebus of limousine is nodig.

NJ Transit Trein

De New Jersey Transit treinen verbinden Penn Station in Manhattan met Newark Airport. Om bij uw terminal te komen, moet u overstappen op de AirTrain. De treinreis naar Newark en de AirTrain samen kost $15.75. Tickets voor alleen de AirTrain kosten $8.25. Dit is mijn minst favoriete manier van vervoer van Manhattan naar Newark Airport omdat u moet overstappen, wat nooit fijn is als u veel bagage bij zich heeft.

Wanneer moet ik naar Newark Airport vertrekken?

Het is altijd slim om genoeg tijd in te plannen om naar Newark Airport te reizen, vooral tijdens de spits. U kunt deze reistijden verwachten vanaf Manhattan:

  • Taxi naar Newark Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Gedeelde shuttlebus naar Newark Airport: 1,5 uur
  • Trein naar Newark Airport: 1 uur (vanaf het moment dat u instapt)
  • Limousine/auto naar Newark Airport: 45 minuten tot 1,5 uur

Transfer van andere wijken naar Newark Airport

Wilt u een transfer boeken naar Newark Airport vanuit een andere wijk of andere staat zoals New Jersey? Bekijk onderstaande pagina’s voor specifieke informatie over uw transfer:

Reist u naar een ander vliegveld?

Lees meer over de transfer vanuit Manhattan naar JFK Airport hier

Lees meer over de transfer vanuit Manhattan naar LaGuardia Airport hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief