Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.1m
Transfer van Manhattan naar Newark Airport

Transfer van Manhattan naar Newark Airport

Transfer van Manhattan naar Newark Airport

Het vervoer van Manhattan naar Newark Airport met de taxi kan tot wel $ 100 kosten. Ik raad u daarom af om een taxi te nemen naar Newark Airport (EWR) en in plaats daarvan met een shuttlebus of privé-auto te gaan. Als u uw luchthaventransfer vooraf boekt, kunt u van uw laatste dag in New York genieten zonder stress.

Gedeelde kleine shuttlebussen

De gedeelde kleine shuttlebussen halen u op bij uw hotel of appartement en brengen u naar Newark Airport. Let erop dat de meeste busjes alleen klanten ophalen tot aan 125th Street. Het kost maar € 18 per persoon. Het duurt minstens 1,5 uur om naar Newark Airport te reizen. De shuttlebussen doen er langer over dan de taxi, aangezien er meerdere mensen opgehaald moeten worden. Lees na het boeken uw voucher goed door voor instructies over hoe u wordt opgehaald op de locatie en tijd van uw keuze.

Boek uw gedeelde shuttlebus hier
Boek uw gedeelde shuttlebus heen- en terugreis in 1 keer hier

Privé-auto of limousine

Naast de kleine shuttlebussen kunt u ook worden opgehaald met een towncar of limousine. Een towncar is een kleine limousine voor een tot vier personen. Als u met een groep mensen naar Newark Airport reist, is dit een prima alternatief voor een taxi of shuttlebus en meestal is het ook goedkoper. Prijzen beginnen bij € 13 per persoon richting Newark Airport.

Boek uw privé-auto of limousine hier

Trein

Er is een trein die Penn Station in Manhattan en Newark Airport verbindt. Om bij uw terminal te komen, moet u overstappen op de AirTrain. De treinreis naar Newark en de AirTrain samen kost $ 13,00. Tickets voor alleen de AirTrain kosten $ 5,50. Dit is mijn minst favoriete manier van vervoer van Manhattan naar Newark Airport omdat u moet overstappen, wat nooit fijn is als u veel bagage bij zich heeft.

Wanneer moet ik naar Newark Airport vertrekken?

Het is altijd slim om genoeg tijd in te plannen om naar Newark Airport te reizen, vooral tijdens de spits. U kunt deze reistijden verwachten vanaf Manhattan:

  • Taxi naar Newark Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Gedeelde shuttlebus naar Newark Airport: 1,5 uur
  • Trein naar Newark Airport: 1 uur (vanaf het moment dat u instapt)
  • Limousine/auto naar Newark Airport: 45 minuten tot 1,5 uur
Erics Tip: In het verleden nam ik een taxi en telkens als ik op Newark Airport aankwam dacht ik: “Waarom betaalde ik ook alweer zoveel?!”. Ik neem nooit meer een taxi, maar boek altijd vooraf een shuttlebus of privé-auto. Shuttlebusjes kosten $ 20 tot $ 21 en halen u op bij uw hotel of appartement. De metro, trein en AirTrain kosten u bij elkaar $ 15,75. Het vooraf boeken van uw shuttlebus of limousine is nodig, dit kunt u hier doen.

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets