Top of the Rock Tickets

Koop tickets nu
Top of the Rock Tickets

Koop uw Top of the Rock tickets voor u naar New York gaat. Het Top of the Rock observatiedek ligt op de 70ste verdieping van 30 Rockefeller Plaza. Vanaf het observatiedek heeft u een uniek uitzicht over New York. Neem de lift naar de 70ste verdieping, ontdek de drie uitkijkpunten en geniet van het 360 graden uitzicht vanaf Top of the Rock. Aan de ene kant is er een prachtig uitzicht over Central Park en aan de andere kant staat u oog in oog met het 86 verdiepingen hoge Empire State Building.

Koop hier tickets voor Top of the Rock

Uitzicht Top of the Rock

Op weg naar de top kunt u genieten van de Mezzanine-expositie, een collectie foto’s en artifacts die het fascinerende verhaal vertellen van Top of the Rock en Rockefeller Center. Na het zien van deze expositie zullen uw verwachtingen nog hoger gespannen zijn! De rit met de lift is alleen al de moeite waard. Het dak van de lift is transparant, u kijkt dus omhoog in de liftschacht.

Eenmaal boven heeft u een prachtig uitzicht over Manhattan, Jersey, Brooklyn en Queens! U ziet het Chrysler Building, de Brooklyn Bridge en de Hudson River. Bovendien ziet u aan de noordkant Central Park liggen en aan de zuidkant het Empire State Building! Het observatiedek heeft drie verdiepingen. Op de derde verdieping wordt uw uitzicht niet belemmerd door het glas, waardoor u hier prachtige foto’s kunt maken.

Top of the Rock Tickets

Via deze website kunt u gemakkelijk en voordelig online tickets bestellen. Het is ook mogelijk om het Top of the Rock observatiedek met alle voordeelpassen te bezoeken. Als u een van deze passen gebruikt, bespaart u op de toegangsprijzen.

Als ik tickets online koop, kan ik dan komen wanneer ik wil?

Ja. Als u uw Top of the Rock tickets online koopt of als u een voordeelpas gebruikt zoals de New York CityPASS of de New York Pass, kunt u het bezoeken wanneer u maar wilt. Bij het kopen van uw tickets geeft u aan wanneer u Top of the Rock graag wilt bezoeken. Als uw plannen veranderen en u op een andere dag wilt gaan is dat geen probleem. U hoeft uw ticket niet aan te passen, ga gewoon naar Top of the Rock en laat uw voucher zien. Het hangt er natuurlijk allemaal van af hoe druk het observatiedek is. Het is erg druk bij Top of the Rock, zeker tijdens de vakantie. Daarom raad ik u aan om van tevoren uw voucher/voordeelpas in te wisselen en de datum en tijd te reserveren waarop u het graag wilt bezoeken.

Erics Tip: Persoonlijk vind ik het uitzicht vanaf Top of the Rock mooier dan het zicht vanaf het Empire State Building. U bevindt zich wat lager en echt in het midden van Manhattan. Sinds 2018 staat er een nieuw gebouw dat het zicht op Central Park deels blokkeert, maar het uitzicht is nog steeds prachtig. Maar heeft u de mogelijkheid om beide uitzichtpunten te bezoeken, dan is dat zeker aan te raden! Ik raad u dan wel aan om Top of the Rock overdag te bezoeken. U heeft dan het beste zicht op Central Park. Als het donker is, is het park namelijk niet goed zichtbaar.

Top of the Rock Tickets - Uitzicht op Empire State Building Top of the Rock Tickets - Uitkijkpunt

Praktische informatie

  • Locatie: de hoofdingang bevindt zich aan 50th Street tussen Fifth en 6th Avenue.
  • Openingstijden: 09.00 - 23.00 uur
    • De laatste lift gaat 50 minuten voor sluitingstijd naar boven
    • De openingstijden kunnen afwijken tijdens Kerst en Oud en Nieuw

Koop hier tickets voor Top of the Rock

Tip: doe ook de Rockefeller Center tour

Top of the Rock Tickets - Uitzicht Zonsondergang

Misschien vindt u dit ook interessant:

Hoeveel kost een ticket voor Top of the Rock?

U kunt Top of the Rock bezoeken vanaf € 43. Als u ook andere attracties wilt bezoeken, lees over voordeelpassen.

Wat is de beste tijd om Top of the Rock te bezoeken?

Ik raad aan om Top of the Rock overdag te bezoeken. Of nog beter: met zonsondergang! Houd er wel rekening mee dat het dan erg druk kan zijn. Lees meer over hoe u gebruik kunt maken van een fast track.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief