Moulin Rouge! The Musical op Broadway Tickets

Moulin Rouge! The Musical op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Moulin Rouge! The Musical op Broadway tickets kunnen eenvoudig online worden gekocht. Ik raad u aan om uw theater tickets te kopen voor uw naar New York gaat, om tijd en geld te besparen. Moulin Rouge! The Musical is de musicaluitvoering van de bekende film van Baz Luhrmann uit 2001 en wordt opgevoerd in het Al Hirschfeld Theatre. Beleef de grandeur van de cancan en het rode pluche nu in New York!

Koop uw kaartjes voor Moulin Rouge hier

Koop Moulin Rouge! The Musical op Broadway tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Parijse Nachtclub

Wie kent niet de meeslepende musicalfilm over het liefdesverhaal dat zich afspeelt in de beroemde Parijse nachtclub de Moulin Rouge? De musical verplaatst zich nu van het doek naar het theater en is te bewonderen op Broadway. De romance tussen de Britse schrijver Christian en courtisane Satine komt tot leven in het Al Hirschfeld Theatre, in het decor van het Parijs van de negentiende eeuw. U waant zich een avond in Montmartre, waar nachtclubeigenaar Harold Zidler een wereld heeft gecreëerd van theater, muziek en cancan. Satine is een van zijn courtisanes, die het hart van Christian verovert. Hij is echter niet de enige die een oogje op haar heeft en zijn concurrent geeft zich niet zomaar gewonnen.

De muziek van Moulin Rouge

Een belangrijk element in de film is de muziek, en uiteraard hoort u dit ook terug in de musical. Net als in de film zijn bestaande nummers in een nieuw jasje gestoken en geïntegreerd in het verhaal. De vele hits die de film heeft voortgebracht als ‘Come What May’, ‘Your Song’ en ‘Lady Marmalade’ komen voorbij. Daarnaast zijn in de musical nummers te horen die u nog niet kent uit de film, omdat ze zijn uitgekomen na de filmpremière in 2001. De combinatie van de vele pakkende songs en het meeslepende verhaal maken deze musical een must-see op Broadway!

Moulin Rouge! The Musical op Broadway Tickets - L'amour Moulin Rouge! The Musical op Broadway Tickets - Nini

Hoe koop ik Moulin Rouge! The Musical op Broadway tickets tickets?

Moulin Rouge tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Moulin Rouge hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twaalf personen of meer.

Erics Tip: Moulin Rouge! The Musical heeft een van de spectaculairste sets die ik ooit heb gezien op Broadway, en het publiek is euforisch. Het verhaal is hetzelfde als de film, maar heeft een upgrade gekregen. Er komen allerlei moderne pophits voorbij, variërend van Lady Gaga tot Katy Perry en alles daartussenin. Deze musical moet u zeker gezien hebben!

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 12 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Locatie: Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street
 • Duur: 2 uur en 45 minuten
 • voor de zaalplattegrond van het Al Hirschfeld Theatre

Koop uw kaartjes voor Moulin Rouge hier

Liever een andere musical dan Moulin Rouge! The Musical op Broadway?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Moulin Rouge! The Musical op Broadway Tickets - De Moulin Rouge

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Moulin Rouge! The Musical Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets