Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5 uur)

Koop tickets nu
Circle Line Best of NYC Cruise
10% korting

De Circle Line Best of NYC Cruise is de langste boottocht beschikbaar. Tijdens een relaxte 2,5 uur ontdekt u het hele eiland per boot. De boottocht is beschikbaar in de zomer en winter.

Koop hier uw tickets voor de Best of NYC Cruise 

TIJDELIJKE AANBIEDING: Boek nu en krijg 10% korting op cruises met vertrek voor 12 juli!

Contents

Hudson River en het Financial District

Nadat de boot pier 83 verlaten heeft vaart u in zuidelijke richting over de Hudson River. U ziet Midtown voorbij komen met haar immense skyscrapers, ziet vervolgens de peperdure appartementen van Greenwich Village en komt dan langzaam bij het Financial District aan. De boottocht is volledig voorzien van live commentaar, de gidsen vertellen u de meest leuke weetjes over de plekken en gebouwen waar u langs vaart. Mocht u liever een audiogids hebben, dan is er ook een gratis meertalige (helaas geen Nederlands) app te downloaden.

Zo ziet u halverwege Greenwich Village de ongebruikte pier liggen waar de Titanic ooit had moeten aanmeren. Bij het Financial District ziet u niet alleen de gigantische Freedom Tower die het hart van het nieuwe World Trade Center vormt, maar ook de glazen Wintergarden met haar palmbomen die zich aan de voet van de wolkenkrabber bevindt en u anders nooit was opgevallen. In 2,5 uur vaart u om het hele eiland heen. U ziet het Yankee Stadium, het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en nog veel meer.

Circle Line Best of NYC Cruise - Circle Line Boot Circle Line Best of NYC Cruise - Brooklyn Bridge

Uitzicht op de Brooklyn Bridge

Bij de zuidpunt van Manhattan wordt een uitstapje gemaakt naar het Vrijheidsbeeld. U vaart zo dicht langs ‘Lady Liberty’ dat u de details van het beeld kunt zien en prachtige foto’s kunt maken. Vanaf daar wordt koers gezet naar de oostkant van Manhattan. U vaart Wall Street voorbij en gaat onder de Brooklyn Bridge door, wat een bijzondere ervaring is. U ziet de statige huizen aan de Upper East Side en komt zelfs langs het Yankee Stadium, waar de beroemde New York Yankees hun thuiswedstrijden spelen. De moeite waard is ook de noordkant van Manhattan, waar de drukte van de stad snel overgaat in de rust van de Hudson River en de omliggende bossen. Vanaf de noordkant vaart u langs de Upper West Side weer terug naar Pier 83.

Tijdens de cruise kunt u eten en drinken bestellen aan de bar op het benedendek. Ook zijn er voldoende toiletten aan boord. Als u de boottocht in de zomer maakt, let dan op dat u zonnebrandcrème bij de hand heeft. Op het water verbrandt u snel, ook als het enigszins bewolkt lijkt!

Erics Tip: “Als u heel Manhattan gezien wilt hebben, doe dan zeker deze boottocht. Het is een rustpunt tijdens uw reis, u kunt 2,5 uur relaxen en genieten van het mooie uitzicht. Omdat deze tocht veel verder gaat dan normaal, is dit de enige sightseeing boottocht waarbij Yankee Stadium vanaf het water te zien is. Ook gaat de tocht onder veel bruggen door die u normaal niet snel ziet.”

Circle Line Best of NYC Cruise - Vrijheidsbeeld

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt afdrukken of op uw telefoon kunt tonen als uw ticket. De tocht begint op de Hudson River, aan de westkant van Manhattan, waar u bij de terminal van de Circle Line opstapt. De terminal bevindt zich op Pier 83 (12th Avenue tussen 42nd en 43rd Street). Zorg ervoor dat u ten minste 30 minuten voor de geplande vertrektijd aanwezig bent, zodat u de beste plaatsen kunt bemachtigen.

 • Duur: 2,5 uur
 • Vertrekpunt: Pier 83
 • Vertrektijden 2024:
  • 1 januari – 7 maart: dagelijks om 12.00 uur
  • 8 maart – 23 mei: dagelijks om 10.00 en 13.30 uur
  • 24 mei – 2 september: dagelijks om 10.00, 12.00, 13.30 en 15.30 uur
  • 3 september – 31 december: dagelijks om 10.00 en 13.30 uur
  • Aangepast schema op 4th of July en Oudejaarsavond
  • Vaart niet met Thanksgiving en op eerste kerstdag
 • Kom op tijd voor de beste plekken

Koop hier uw tickets voor de Best of NYC Cruise 

Tip: koop de New York Pass voor gratis toegang

Cruise Route

Circle Line Best of NYC Cruise - Route

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets