Stedentrip New York Aanbieding

Een stedentrip New York aanbieding voor verschillende data vindt u op deze pagina. Door de huidige coronacrisis zijn de mogelijkheden om te reizen beperkt. De reiswereld speelt hierop in, door mensen die toch nog een vlucht of hotel nodig hebben te lokken met lage prijzen. En dit is gunstig voor u! Want deze prijzen worden niet alleen geboden voor de korte termijn. Ook voor over enkele maanden zijn er voordelige vluchten naar New York te boeken en zijn er hotelkamers beschikbaar voor stuntprijzen. Als u een gokje durft te wagen en alvast anticipeert op een toekomstige openstelling van de Verenigde Staten, kunt u nu dan ook een super voordelige citytrip New York boeken!

Waarom deze pagina

Niemand kan voorspellen wat er de komende maanden gaat gebeuren, maar dat er uiteindelijk weer gevlogen en gereisd mag worden is zeker. Vakanties in eigen land worden al duurder, omdat dit nu veel geboekt wordt. Datzelfde gaat ongetwijfeld gebeuren met reizen naar andere bestemmingen zodra de restricties worden opgeheven. Deze pagina is bedoeld voor mensen die bereid zijn een risico te nemen. Durft u een gokje te wagen en nog vóór het opheffen van de travel ban voor de Verenigde Staten uw volgende citytrip New York te boeken, dan kunt u gebruikmaken van supervoordelige deals.

New York aanbiedingen

Hieronder vindt u verschillende actuele deals voor New York. Deze worden dagelijks geüpdatet. Alle hotels die ik uitzoek zijn gratis te annuleren, waardoor het risico van het boeken zo minimaal mogelijk is.

Goedkope vliegtickets naar New York

Hieronder vindt u de goedkoopste vluchten naar New York voor de genoemde data. Ik heb deze reisdata uitgekozen en zoek dagelijks de goedkoopste vluchten voor die specifieke dagen, maar als u bijvoorbeeld een dag eerder of later reist liggen de prijzen misschien nog wel lager! Klik op de link en u komt direct uit bij de voordelige vlucht.

DatumVluchtPrijs
nov 22 - nov 29Amsterdam - New York € 354 - Boek hier
dec 11 - dec 18Amsterdam - New York € 490 - Boek hier
jan 10 - jan 17Amsterdam - New York € 359 - Boek hier

Goedkoop hotel New York

Heeft u een voordelige vlucht gezien, dan bent u natuurlijk ook benieuwd welk hotel u hierbij kunt boeken. Ik heb onderscheid gemaakt tussen een goedkoop hotel in New York en een topklasse hotel. Hieronder ziet u mijn persoonlijke selectie budgethotels die voordelig te boeken zijn. Dit zijn niet altijd de allergoedkoopste hotels in New York voor die data, maar wel hotels die nu een erg gunstig tarief hanteren en toch nog goede keuzes zijn als het gaat om bijvoorbeeld locatie en kwaliteit.

DatumHotelPrijsExtra's
nov 22 - nov 29Boek de Pod Times Square hier$ 1072
dec 11 - dec 18Boek de Fairfield Inn by Marriott hier$ 1210
jan 10 - jan 17Boek de Four Points by Sheraton hier$ 820

 

Topklasse New York-hotel

De onderstaande hotels zijn duurder dan de goedkope hotels, maar vallen op door hun grote besparing in vergelijking tot de reguliere tarieven in deze periodes. Kortom: een tophotel in New York voor een relatief lage prijs. Ook deze hotels selecteer ik dagelijks zelf, op basis van de actuele prijzen. Bekijk de tabel hieronder om te zien welke eersteklas hotels in New York u nu voordelig kunt boeken!

DatumHotelPrijsExtra's
nov 22 - nov 29Boek de Hotel Boutique at Grand Central hier$ 1461
dec 11 - dec 18Boek de Washington hier$ 1388
jan 10 - jan 17Boek de Artezen Hotel hier$ 1076

 

Legenda:

  • = Gratis annuleren
  • = Ik heb zelf minimaal drie nachten in dit hotel overnacht
  • = U bespaart minimaal 30% ten opzichte van de reguliere tarieven in deze periode

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets