Stedentrip New York Aanbieding

Goedkope New York deals vindt u op deze pagina. Deze prijzen worden niet alleen geboden voor de korte termijn. Ook voor over enkele maanden zijn er voordelige vluchten naar New York te boeken en zijn er hotelkamers beschikbaar voor stuntprijzen. Op deze pagina vindt u mijn persoonlijk uitgezochte keuzes. U kunt nu een super voordelige citytrip naar New York boeken!

New York aanbiedingen

Hieronder vindt u verschillende actuele deals voor New York. Deze worden dagelijks geüpdatet. Dit zijn mijn persoonlijk geselecteerde opties voor goedkope hotels in New York.

Erics tips:Alle aanbiedingen die u op deze pagina vindt, zijn hotels die ik ken of waar ik verbleven heb. Daarom weet ik dat ze goede kwaliteit bieden en de moeite waard zijn om te boeken. De hotels die ik heb geselecteerd zijn gratis te annuleren; dit minimaliseert het risico van het boeken.

Goedkoop hotel New York

Ik heb onderscheid gemaakt tussen een goedkoop hotel in New York en een topklasse hotel. Hieronder ziet u mijn persoonlijke selectie budgethotels die voordelig te boeken zijn. Dit zijn niet altijd de allergoedkoopste hotels in New York voor die data, maar wel hotels die nu een erg gunstig tarief hanteren en toch nog goede keuzes zijn als het gaat om bijvoorbeeld locatie en kwaliteit.

DatumHotelPrijsExtra's
jan 16 - jan 21Boek de The Carvi Hotel hier$ 733
feb 12 - feb 17Boek de Holiday Inn Financial District hier$ 755
mrt 13 - mrt 18Boek de Artel Hotel Times Square hier$ 643 

 

Topklasse New York-hotel

De onderstaande hotels zijn duurder dan de goedkope hotels, maar vallen op door hun grote besparing in vergelijking tot de reguliere tarieven in deze periodes. Kortom: een tophotel in New York voor een relatief lage prijs. Ook deze hotels selecteer ik dagelijks zelf, op basis van de actuele prijzen. Bekijk de tabel hieronder om te zien welke eersteklas hotels in New York u nu voordelig kunt boeken!

DatumHotelPrijsExtra's
jan 16 - jan 21Boek de Sonder l Chambers hier$ 1047
feb 12 - feb 17Boek de M Social Hotel Times Square hier$ 1003
mrt 13 - mrt 18Boek de Riu Plaza Manhattan Times Square hier$1039

 

Goedkope vliegtickets naar New York

Als u een goedkoop hotel gezien heeft, dan bent u misschien ook benieuwd naar welke vluchten u kunt boeken. Hieronder vindt u de goedkoopste vluchten naar New York voor de genoemde data. Ik heb deze reisdata uitgekozen en zoek dagelijks de goedkoopste vluchten voor die specifieke dagen, maar als u bijvoorbeeld een dag eerder of later reist liggen de prijzen misschien nog wel lager! Klik op de link en u komt direct uit bij de voordelige vlucht.

DatumVluchtPrijs
jan 16 - jan 21Amsterdam - New York € 399 - Boek hier
feb 12 - feb 17Amsterdam - New York € 428 - Boek hier
mrt 13 - mrt 18Amsterdam - New York € 367 - Boek hier

Legenda:

  • = Gratis annuleren
  • = Ik heb zelf minimaal drie nachten in dit hotel overnacht
  • = U bespaart minimaal 30% ten opzichte van de reguliere tarieven in deze periode

Alle prijzen worden dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt. Websites waarnaar gelinkt wordt hebben dynamische prijzen, dus prijzen kunnen veranderen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief