Stedentrip New York Aanbieding

Goedkope New York deals vindt u op deze pagina. Deze prijzen worden niet alleen geboden voor de korte termijn. Ook voor over enkele maanden zijn er voordelige vluchten naar New York te boeken en zijn er hotelkamers beschikbaar voor stuntprijzen. Op deze pagina vindt u mijn persoonlijk uitgezochte keuzes. U kunt nu een super voordelige citytrip naar New York boeken!

Contents

New York aanbiedingen

Hieronder vindt u verschillende actuele deals voor New York. Deze worden dagelijks geüpdatet. Dit zijn mijn persoonlijk geselecteerde opties voor goedkope hotels in New York.

Erics tips:Alle aanbiedingen die u op deze pagina vindt, zijn hotels die ik ken of waar ik verbleven heb. Daarom weet ik dat ze goede kwaliteit bieden en de moeite waard zijn om te boeken. De hotels die ik heb geselecteerd zijn gratis te annuleren; dit minimaliseert het risico van het boeken.

Goedkoop hotel New York

Ik heb onderscheid gemaakt tussen een goedkoop hotel in New York en een topklasse hotel. Hieronder ziet u mijn persoonlijke selectie budgethotels die voordelig te boeken zijn. Dit zijn niet altijd de allergoedkoopste hotels in New York voor die data, maar wel hotels die nu een erg gunstig tarief hanteren en toch nog goede keuzes zijn als het gaat om bijvoorbeeld locatie en kwaliteit.

Datum Hotel Prijs Extra's
mrt 17 - mrt 22 Boek de New Yorker hier $ 982
apr 14 - apr 19 Boek de Pod Times Square hier $ 1317
mei 19 - mei 24 Boek de Feather Factory Hotel hier $ 1039

 

Topklasse New York-hotel

De onderstaande hotels zijn duurder dan de goedkope hotels, maar vallen op door hun grote besparing in vergelijking tot de reguliere tarieven in deze periodes. Kortom: een tophotel in New York voor een relatief lage prijs. Ook deze hotels selecteer ik dagelijks zelf, op basis van de actuele prijzen. Bekijk de tabel hieronder om te zien welke eersteklas hotels in New York u nu voordelig kunt boeken!

Datum Hotel Prijs Extra's
mrt 17 - mrt 22 Boek de Renaissance Times Square by Marriott hier $ 2300
apr 14 - apr 19 Boek de ModernHaus SoHo hier $ 2488
mei 19 - mei 24 Boek de Hyatt House New York/Chelsea hier $ 1938

 

Legenda:

  • = Gratis annuleren
  • = Ik heb zelf minimaal drie nachten in dit hotel overnacht
  • = U bespaart minimaal 30% ten opzichte van de reguliere tarieven in deze periode

Goedkope vliegtickets naar New York

Bij het plannen van uw reis naar New York is een goedkope vlucht altijd mooi meegenomen. De algemene regel is: hoe eerder u boekt, hoe beter de deals. U kunt echter geluk hebben. Vooral als u flexibel kunt zijn met uw data, kunt u geld besparen op vluchten. Controleer een vlucht voor dag eerder of later en de prijzen kunnen nog lager zijn! Klik hier voor het aanbod van vluchten naar New York.

Alle prijzen worden dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt. Websites waarnaar gelinkt wordt hebben dynamische prijzen, dus prijzen kunnen veranderen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets