US Open Tennis Tickets Kopen 2023

Koop tickets nu
US Open Tennis Tickets Kopen
Vanaf € 39.00

US Open Tennis Tickets dient u te kopen voor u op reis gaat, u kunt deze niet ter plaatse aanschaffen. US Open Tennis, een van de vier Grand Slam-toernooien, wordt elk jaar gehouden in New York. Dit twee weken durende toernooi is het grootste sportevenement van de Verenigde Staten. Het US Open Tennis wordt gehouden tijdens de laatste week van augustus en de eerste week van september. Dit evenement is het podium voor de grootste namen in het tennis, waar de meest dramatische en uitdagende wedstrijden gespeeld worden. Het is ook de laatste Grand Slam van het jaar.

Koop hier uw US Open Tennis tickets

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Koop US Open Tennis Tickets

Klik hier en zoek naar de datum waarop u naar de wedstrijd van de US Open Tennis zou willen gaan of bekijk het overzicht hieronder. Tickets kunnen worden betaald met iDeal of een creditcard en worden vervolgens via e-mail opgestuurd. De tickets zijn mobiele e-tickets die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion binnen te komen. U hoeft deze mobiele tickets niet uit te printen.

Uw tickets worden altijd op tijd verzonden en zijn gegarandeerd echt.

US Open Tennis Tickets - Grandstand Stadium US Open Tennis Tickets - Tennis Wedstrijd

Welke US Open Tennis Sessies wilt u bijwonen?

Aangezien dit tennistoernooi twee weken duurt, zult u moeten bekijken welke dagen u wilt gaan. Het begin van de US Open Tennis (the opening rounds) is goedkoper dan het eind (the Championships). Daarnaast zijn er elke dag twee verschillende tickets: dag- en avondtickets. Dagtickets zullen altijd duurder zijn, want er zijn overdag veel meer tenniswedstrijden (tickets gelden van 11.00 uur tot alle wedstrijden zijn gespeeld van de dagsessie). De avondsessies beginnen om 19.00 uur en er worden dan maar een paar wedstrijden gespeeld.

Daarnaast zijn er drie soorten tickets: Arthur Ashe, Louis Armstrong, en General Admission (Grounds Pass). Als u een ticket koopt voor het Arthur Ashe Stadium dan krijgt u een vaste plaats in het belangrijkste tennisstadion (centre court). In dit stadion vinden de topwedstrijden plaats. Dus, als u topwedstrijden wil zien en de beroemdheden die aan de Courtside zitten, dan moet u een kaartje kopen voor Arthur Ashe. Een Ashe Stadium ticket geeft u ook toegang tot alle andere tenniscourts van de US Open, waaronder Louis Armstrong, Grandstand en de achttien buitenbanen.

Het Arthur Ashe Stadium en Louis Armstrong Stadium

Naast het Arthur Ashe Stadium is er een ander hoofdstadion, Louis Armstrong, maar dit is een kleiner stadion waar de minder belangrijke wedstrijden worden gespeeld. Als u een kaartje koopt, krijgt u een toegewezen stoel ‘courtside’. Met courtside bij Armstrong heeft u veel betere plaatsen dan u kunt krijgen bij Ashe, maar u krijgt geen toegang tot het Arthur Ashe Stadium. Als u een ticket koopt voor het Armstrong heeft u ook toegang tot Grandstand (het derde en kleinste stadion van de showcourts) en de achttien buitenbanen.

Als u ervoor kiest om geen ticket voor het duurdere Arthur Ashe of Louis Armstrong te kopen, kunt u kiezen voor voor een ‘General Admission pass’. Deze wordt alleen verkocht voor dagsessies. Met dit ticket kunt u terecht in het Armstrong Stadium (alleen de bovenste rijen), Grandstand en op alle achttien buitenbanen. Ook kunt u op een gigantisch tv-scherm live de wedstrijden volgen die in het Arthur Ashe Stadium worden gespeeld. Aangezien de meeste actie in het Ashe is weggelegd voor de Amerikaanse spelers en de topspelers, is de kans groot dat u met deze kaarten wel Andy Murray, Novak Djokovic of Rafael Nadal kunt zien op een van de buitenbanen.

Koop hier uw US Open Tennis tickets

US Open Tennis Tickets Kopen - Arthur Ashe Entree US Open Tennis Tickets - Arthur Ashe Stadium vanaf Grandstand

Praktische informatie

Hoe kom ik bij de Arena?

Neem metro 7, die vanaf Times Square en Grand Central Station vertrekt, naar de halte ‘Mets Stadium – Willets Point’. Zodra u uitstapt is het direct duidelijk waar u heen moet lopen. U kunt uw metrokaart gebruiken, waardoor deze reis u slechts $2.75 kost.

Hoe kom ik terug in New York?

De beste manier om terug in Manhattan te komen is metro 7. Zelfs ‘s avonds is de metro veilig, aangezien u niet de enige tennisfan zult zijn die op weg is naar ‘huis’. Er rijden ook taxi’s, maar dit kost tot $ 60.

Eten tijdens de wedstrijden

Wanneer u iets te eten of te drinken wilt, is er de hele dag en nacht genoeg beschikbaar! Er is voor ieder wat wils: broodjes, ijs, hamburgers, pizza, koffie, cocktails, bier, wijn en nog veel meer. Naast de foodcourt en stands met eten verspreid over het terrein is er een aantal restaurants te vinden. Er is een Braziliaans restaurant genaamd Mojito’s, zij hebben het beste terras om mensen te kijken. Fans en zelfs spelers lopen voorbij. Echter, geen van de eet- en drinkgelegenheden is goedkoop. Een eenvoudig broodje en wat drinken kost u bijna $ 20.

Wat kunt u meenemen in het stadion?

Laat uw grote rugzakken, laptops, grote tassen, videorecorders en sigaretten in uw hotel. U kunt nergens roken op het gehele terrein van de US Open. Fotocamera’s zijn wel toegestaan, eten en drinken meenemen niet. U zult gecontroleerd worden voor u het terrein op gaat.

Erics Tip: Als u besluit om een ​​General Admission pass te kopen (Grounds Pass), dan kunt u de US Open het beste de eerste week bijwonen. In de eerste rondes zijn er namelijk nog zoveel ‘singles’ wedstrijden, dat veel van het toptennis te zien is op de buitenbanen. In de tweede week zullen veel mannen en vrouwen enkelspel zich verplaatsen naar de twee hoofdstadions. Op de andere velden zal er dan meer aandacht zijn voor de junioren, het dubbelspel en rolstoeltennis.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Hoeveel kost een tickets voor US Open Tennis?

Dat is afhankelijk van welke wedstrijd u wilt zien. Tickets voor US Open Tennis zijn beschikbaar vanaf: $ 42,00

Kan ik ter plekke tickets kopen voor US Open?

Nee, u moet uw tickets van tevoren kopen. Lees verder over de verschillende wedstrijden en verschillende stadia zoals het Arthur Ashe Stadium en het Lous Armstrong Stadium.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief