US Open Tennis Tickets Kopen 2024

Koop tickets nu
US Open Tennis Tickets Kopen
Vanaf € 42.00

US Open Tennis Tickets dient u te kopen voor u op reis gaat, u kunt deze niet ter plaatse aanschaffen. US Open Tennis, een van de vier Grand Slam-toernooien, wordt elk jaar gehouden in New York. Dit twee weken durende toernooi is het grootste sportevenement van de Verenigde Staten. Het US Open Tennis wordt gehouden tijdens de laatste week van augustus en de eerste week van september. Dit evenement is het podium voor de grootste namen in het tennis, waar de meest dramatische en uitdagende wedstrijden gespeeld worden. Het is ook de laatste Grand Slam van het jaar.

Koop hier uw US Open Tennis tickets

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Koop US Open Tennis Tickets

Klik hier en zoek naar de datum waarop u naar de wedstrijd van de US Open Tennis zou willen gaan of bekijk het overzicht hieronder. Tickets kunnen worden betaald met iDeal of een creditcard en worden vervolgens via e-mail opgestuurd. De tickets zijn mobiele e-tickets die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion binnen te komen. U hoeft deze mobiele tickets niet uit te printen.

Uw tickets worden altijd op tijd verzonden en zijn gegarandeerd echt.

US Open Tennis Tickets - Grandstand Stadium US Open Tennis Tickets - Tennis Wedstrijd

Welke US Open Tennis Sessies wilt u bijwonen?

Aangezien dit tennistoernooi twee weken duurt, zult u moeten bekijken welke dagen u wilt gaan. Het begin van de US Open Tennis (the opening rounds) is goedkoper dan het eind (the Championships). De Ochtend Ticket sessies gelden van 11.00 uur tot alle wedstrijden zijn gespeeld. De Avond Ticket sessies beginnen om 19.00 uur, dit zijn meestal de belangrijkere wedstrijden.

Met Center Court tickets kunt u tijdens het boeken van uw ticket uw eigen stoel kiezen in het Arthur Ashe Stadium. Hoe hoger u zit in het stadion, hoe goedkoper de tickets. Arthur Ashe Stadium is de plek waar u de top tenniswedstrijden vindt. Hier ziet u de top tennissterren en de beroemdheden die courtside zitten.

Met de Morning Center Court tickets heeft u:

  • Een gereserveerde plaats in het Arthur Ashe Stadium
  • Wie het eerst komt, het eerst maalt toegang tot alle andere tennisbanen bij de US Open. Dit omvat de Louis Armstrong, de Grandstand en de negentien buitenbanen.

Als u de Evening Center Court tickets heeft, krijgt u:

  • Een gereserveerde plaats in het Arthur Ashe Stadium voor alle avondwedstrijden.

Koop hier uw US Open Tennis tickets

US Open Tennis Tickets Kopen - Arthur Ashe Entree US Open Tennis Tickets - Arthur Ashe Stadium vanaf Grandstand

Praktische informatie

Hoe kom ik bij de Arena?

Neem metro 7, die vanaf Times Square en Grand Central Station vertrekt, naar de halte ‘Mets Stadium – Willets Point’. Zodra u uitstapt is het direct duidelijk waar u heen moet lopen. U kunt uw metrokaart gebruiken, waardoor deze reis u slechts $2.90 kost.

Hoe kom ik terug in New York?

De beste manier om terug in Manhattan te komen is metro 7. Zelfs ‘s avonds is de metro veilig, aangezien u niet de enige tennisfan zult zijn die op weg is naar ‘huis’. Er rijden ook taxi’s.

Eten tijdens de wedstrijden

Wanneer u iets te eten of te drinken wilt, is er de hele dag en nacht genoeg beschikbaar! Er is voor ieder wat wils: broodjes, ijs, hamburgers, pizza, koffie, cocktails, bier, wijn en nog veel meer. Naast de foodcourt en stands met eten verspreid over het terrein is er een aantal restaurants te vinden. Er is een Braziliaans restaurant genaamd Mojito, zij hebben het beste terras om mensen te kijken. Fans en zelfs spelers lopen voorbij. Echter, geen van de eet- en drinkgelegenheden is goedkoop.

Wat kunt u meenemen in het stadion?

Laat uw grote rugzakken, laptops, grote tassen, videorecorders en sigaretten in uw hotel. U kunt nergens roken op het gehele terrein van de US Open. Fotocamera’s zijn wel toegestaan, eten en drinken meenemen niet. U zult gecontroleerd worden voor u het terrein op gaat.

Erics Tip: “De US Open bijwonen is voor veel New Yorkers een dagje uit. Veel van mijn vrienden en familieleden gaan erheen. Het is veel meer dan alleen een potje tennis; er gebeurt veel rondom het evenement. Later in het toernooi stijgt de spanning en gaat u voor een speciale wedstrijd. In het begin gaat het meer om de ervaring.”

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Hoeveel kost een tickets voor US Open Tennis?

Dat is afhankelijk van welke wedstrijd u wilt zien. Tickets voor US Open Tennis zijn beschikbaar vanaf: $ 46,00

Kan ik ter plekke tickets kopen voor US Open?

Nee, u moet uw tickets van tevoren kopen. Lees verder over de verschillende wedstrijden en verschillende stadia zoals het Arthur Ashe Stadium en het Lous Armstrong Stadium.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets