New York Knicks Tickets Kopen 2024

Koop tickets nu
New York Knicks Tickets
Vanaf € 283.00

Tickets voor een New York Knicks basketbalwedstrijd zijn eenvoudig online te kopen voor u naar New York gaat. Een NBA basketbalwedstrijd zien in New York is een geweldige ervaring, want de sfeer in het stadion is altijd erg goed.

De New York Knicks spelen in de bekende sport- en muziekarena Madison Square Garden in hartje Manhattan. Omdat het stadion overdekt en warm is, is het vooral ‘s winters een uitkomst als u wat leuks wilt doen.
Het basketbalseizoen in New York loopt van oktober tot april.

Koop uw New York Knicks tickets hier

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Contents

Koop New York Knicks Tickets

Koop tickets voor de New York Knicks door dit overzicht te bekijken en te zoeken naar de datum waarop u naar een wedstrijd zou willen gaan. U kunt de tickets betalen met iDeal of een creditcard, u ontvangt de tickets per mail. De tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet mogelijk om deze mobiele tickets te printen. U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd verzonden.

De kaarten op deze website zijn van seizoenkaarthouders die niet bij de wedstrijd kunnen zijn, dat verklaart de lage prijzen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn, in dat geval is de New York Knicks wedstrijd uitverkocht.

Als u in New York bent, maar geen tickets kunt krijgen voor een wedstrijd van de Knicks, kunt u kijken of de Brooklyn Nets wel spelen. Het basketbalseizoen in New York loopt van oktober tot april.

Waar kan ik het beste zitten in Madison Square Garden?

Goede plaatsen bij het basketbal zijn belangrijk, zeker als het uw eerste wedstrijd is. Maar u hoeft ook weer niet de duurste plaatsen te hebben.

  • 400-serie: Deze plaatsen zijn vaak erg goedkoop, maar dit heeft ook een reden: u ziet niet veel. Als u fervent basketbalfan bent, is het misschien wel leuk, maar als u voor de eerste keer komt dan raad ik het af.
  • 200-serie: Mijn favoriet! Zie hieronder de roodgekleurde vakken. Dit zijn goede plekken en u krijgt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Goedkope Knicks-tickets kosten tussen de $ 50 en $ 120. Rijen: Hoe lager het rijnummer hoe beter, probeer kaartjes te krijgen voor rij 14 of lager.
  • 100-serie: Schitterend, maar niet als u achter de paal zit. Probeer ook hier in het midden kaartjes te krijgen. Goedkope kaartjes in dit vak kosten $ 200 – $ 250.

Koop uw New York Knicks tickets hier

New York Knicks Tickets Kopen - Madison Square Garden Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij Madison Square Garden?

Madison Square Garden is erg makkelijk te bereiken vanuit alle delen van New York. U kunt op verschillende plaatsen naar binnen, maar de hoofdingang zit op 8th Avenue tussen de 31ste en 32ste straat.

U kunt er komen met metro A, C, E en 1, uitstappen op ’32nd street’. En als u een stukje kunt lopen, kunt u ook de B, D, R, N en Q nemen en uitstappen op Herald Square (’32nd street’).

Wanneer moet ik bij het stadion zijn?

Ik raad u aan om 30 tot 60 minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn.

Na de wedstrijd

Na de wedstrijd kunt u makkelijk weer bij Madison Square Garden wegkomen om naar een andere plek in Manhattan te gaan. Taxi’s staan in de rij voor Madison Square Garden en alle metro’s rijden nog.

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

New York Knicks Tickets - Spelers New York Knicks Tickets - Madison Square Garden

Hoeveel kost een ticket voor de New York Knicks?

U kunt New York Knicks tickets kopen vanaf: $ 301,00

Waar spelen de Knicks?

Madison Square Garden is de thuisbasis van de New York Knicks.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets