Fotoshoot in New York

Koop tickets nu
Photoshoot in New York

Een fotoshoot in New York is leuk om te doen met uw familie, geliefde, vrienden of alleen. Een professionele fotograaf verzorgt uw New York fotoshoot, de kers op de taart van uw trip naar de Big Apple. In plaats van selfies of foto’s die met uw telefoon gemaakt zijn, heeft u foto’s van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Op deze manier heeft u een prachtige herinnering van uw reis naar NYC.

Fotoshoot in New York

U kunt een fotoshoot boeken op een van de locaties op uw gewenste dag en tijdstip. U ontmoet uw fotograaf op het ontmoetingspunt, waar u hem of haar kunt herkennen aan de paarse pet en keycord. De fotografen zijn getraind en hebben professionele apparatuur, waardoor de fotoshoot een geweldige deal is. Tijdens de 15 minuten durende privéfotosessie, zal de fotograaf verschillende foto’s van u maken. Na 24 uur ontvangt u 15 tot 20 foto’s die door de fotograaf geselecteerd en bewerkt zijn. U kunt uw fotoshoot ook upgraden tijdens het boeken om meer tijd en foto’s te krijgen.

Fotoshoot locaties in New York

U kunt kiezen uit verschillende locaties waar u uw fotoshoot in New York kunt hebben:

  • Fotoshoot in Central Park
    Central Park heeft zoveel mooie locaties die perfect zijn voor een fotoshoot. Met de meren, velden en adembenemende uitzichten, is Central Park prachtig in elk seizoen.

Photoshoot in New York Central Park Bow Bridge Photoshoot in New York Central Park

  • Fotoshoot in DUMBO
    Neem de straten van DUMBO als uw achtergrond tijdens deze fotoshoot. Doordat DUMBO aan het water ligt, heeft u uitzicht op de skyline van Manhattan en kunt u poseren voor de Brooklyn Bridge of de Manhattan Bridge.

Photoshoot in New York DUMBO water Photoshoot in New York DUMBO

 

Erics Tip: Deze fotoshoot zal niet lang duren en is makkelijk om te doen. U kunt het als een verrassing boeken of bijvoorbeeld doen tijdens een van mijn wandelroutes door New York. Het is altijd leuk om uw tijd in New York professioneel vast te laten leggen!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief